די וי די

די וי די

מישהו יודע אולי אילו עונות יש להשיג בדוי וי די ואיפה אפשר למצוא אותם

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifמאוד יפה..../images/Emo9.gif

אפשר לתת טיפ? משהו שאני אוהבת להוסיף..שיהייה קצת מעניין..להכפיל את השכבה של התמונה של לורן..את התחתונה לטשטש ואז לשנות את ה opacity של העליונה.. אבל באמת יפה..באיזה תוכנה את עובדת?

Velma Kelly

New member
נצל"ש - אוף איתכם../images/Emo70.gif

(אני מצטערת אם ההודעה פוגעת במישהו\ מישהי פה אבל אני ממש התבאסתי כרגע!) יש כמה הודעות מתחתי הודעה עם ספויילר לעונה ה-5 שנכנס לכזה כמה הודעות ביחד (אתם מבינות כן?) וזה כותב בכותרת את הספויילר וזה ממש ממש מבאס! ועכשיו אני יודעת וזה הרס לי הכל! אי אפשר לעשות משהו לגבי זה??

מבינה אותך - הייתה לי את אותה בעיה

בפורום באפי. תפתחי שרשור לגבי זה, מה את רוצה שיעשו בנידון. אני ביקשתי שלא יכתבו כלום בכותרות של הודעות לעונה 7 האחרונה, כי זה באמת הרס, כי הסקרנות הורגת אותי, אז בקושי שליטה עצמית לקרוא את התוכן של ההודעות יש לי, אז אני צריכה להתמודד עם משהו שהוא מול הפנים שלי? אקיצור, תבקשי בנימוס מאלה שעושים את זה
בהצלחה.

gilmorefreak

New member
לא..לפי מה שהבנתי..היא התלוננה

על זה שההודעה התכווצה..כי אז רואים את התוכן..
אבל אין לנו מה לעשות לגבי זה.. אנחנו לא רושמים ספוילרים בכותרת..לפחות אני לא..אני חושבת..

gilmorefreak

New member
אני יודעת אני יודעת!!!

ראיתי..וגם אני אמרתי..שיט זה יהרוס לאנשים כי זה פשוט רשום ככה..אבל..אין מה לעשות נגד זה..זה לא היה אמור לקרות..פשוט הםרק קיבל המווווון תגובות בפורום [ועכשיו את גם מבינה למה] וזה יתכווץ..והספוילר פשוט ככה..רשום לעיני כולם..אבל אין ממש את מי להאשים..חוץ מתפוז אני מניחה..
ידעתי שבטוח מישהו יגיד על זה משהו..כי זה ככה בחוץ לעיני כולם..והאזהרה כבר לא עוזרת..

Velma Kelly

New member
דווקא כן יש פיתרון..

מה שלה לה לאנד כתבה נשמע לי מקובל מאוד, שכשאנשים כותבים הודעה ראשית (חדשה יענו) שיעשו הרבה "אנטרים" כדי שההודעה לא תהייה למעלה כי זה באמת באמת לא פייר!

gilmorefreak

New member
אוקיי..צודקת...

אני אדע לפעם הבאה..לא שאי פעם יוצא לי לפתוח שרשור לפרק ספוילר..כי אני רואה אותו אחרונה!

Velma Kelly

New member
זה לא משנה -

זה צריך להיות ברור לכולם ושכולם ידעו את זה מעכשיו.. כי זה ממש ספויילר רציני!!!

Jason2

New member
יש עוד פתרון

הראשון שפותח הודעה לגבי פרק חדש שירשום רק "שרשור פרק 504" וזה הכל. הודעה אחר כך אפשר לכתוב מה שרוצים (כל עוד מסומן ספוילר והוא לא בכותרת).

Velma Kelly

New member
זו לא הבעיה..

הבעיה היא כשיש כמה הודעות ביחד אז זה נהייה הודעה אחת ואז רואים אוטומטית את תוכן ההודעה..

Nerade

New member
אהמ.

אפשר פשוט לעשות "ביטול הסתרת שרשור".
או שפשוט לא הבנתי נכון מה זה "כיווץ הודעה"

Nerade

New member
אין לי מושג על מה את מדברת,

אבל תודה רבה רבה רבה שאמרת, אני אדע לא להיכנס לפורוםפ במשך כמה ימים.
לא שיש לי זמן בימים האלו, אבל לא חשוב. יאללה אנשים, לפתוח הברה שרשורים כדי שההודעה תרד!
ובאמת יש בעיה פה עם הספויילרים. תמיד כותבים בכותרת: "
וואי! רורי עשתה ככה וככה!" (אני סתם אומרת, שום ספויילר.
) וזה כל כך הורסססס. אני חושבת שאני יודעת על מה את מדברת, כי עברתי ברפרוף וראיתי משהו... וזה *ממש* הורס. יש אנשים שלא רוצים לדעת מה קורה! גם בת דודה שלי החליטה לעשות לי משהו כזה... סתומה... היא באה אלי אתמול (ועשתה על השיער שלי ניסויים ב-בייביליס.
), ופתאום היא אומרת לי שאמרו ב-E! (אל תדאגו, אין כאן ספויילר) שאמרו משהו על מישהו מהסדרה וזה היה ספויילר ענקייייי. אבל נסיתי לשכוח אותו, וגם אל ממש זכרתי אותו... עכשיו אני בכלל לא אשכח את זה.
היא אמרה בתגובה שהיא לא ידעה שזה משודר בארץ אז היא חשבה שלא אכפת לי.
אוף איתה!
אני יודעת שזה לא ממש קשור, אבל מותר לי, כי אני לומדת כל היום למתמטיקה כבר... 3 שעות ברצף, ובלה.

למעלה