די.וי .די של נירוונה...

ב נ נ י

New member
די.וי .די של נירוונה...

סורי שאני מדברת על זה כל כך...פשוט הייתי חייבת להגיד משהו... אז ככה...רואים שם הופעה אחת של נירוונה, לפי איכות זה ניראה ממש ישן (יחסית לכל האחרים), וכזה רואים אותם בהופעה הכל סבביישן... פתאום קורט קופץ לקהל, ושומרי הראש מנסים להוציא אותו משם-כאשר כל הקהל מנסה לקחת מקורט את הגיטרה את הבגדים וכו', שומר ראש אחד (ערס כזה) מושך את קורט וקורט מכניס לו את הגיטרה לתוך הפרצוף, האיש מתעצבן ומכה את קורט, ואז כמובן דייב וכריס רצים להגן על קורט, ומצנזרים את האיש...יש לכם אולי מושג איפה היתה ההופעה?! או פרטים אחרים?! זה נורא מעניין אותי... נ.ב - אני אנסה להוציא כמה תמונות משם!!!

life style

New member
../images/Emo12.gif

לי לפחות אין מושג.... בכלל זה מתאים לקורט להכניס לו את הגיטרה לפרצוף-זה מה שאני אהובת בו הוא לא מהמפורסמים האלו שמשתנים ונהיים סנובים אחרי שהם מצליחים עדיין יותר חשוב לו המעריצים שלו!

אין לי שמץ , אבל ייתכן כי הפתרון

נמצא מתחת לאפך .... בד"כ בדיסקים/קלטות מהופעות התאריך והמקום מצויינים על גבי עטיפת המוצר , או שתעשי חיפוש על פי שם ההופעה ... ואם וכאשר תמצאי אשמח גם אני לדעת את הפרטים הללו :)

אני מרחמת קצת על השומר

הוא רק ניסה לעזור לקורט מלמות מוות מעריצים! וקורט מכניס לו בפרצוף, נכון שהוא החזיר לו והכול... אבל איך אפשר שלא להחזיר?!?!?!?!

ש ו ק ה

New member
הוא באמת מסכן

וואי תארו לכם מה זה לקבל גיטרה בפרצוף! הוא רק ניסה לעשות את העבודה שלו... אם מישהו מוצא את ההופעה הזאת איפשהו באינטרנט שיגיד ויתן פרטים בבקשה

ALMIGHTY

New member
אם הייתי השומר

הייתי קורע את קורט...הרי הוא צנום וקטנטן

ב נ נ י

New member
אנשים......

תיראו אין לי פרטים על זה עדיין, וגם ניסיתי להוציא תמונות לזה יצא איכות זוועה...אז לא יוצא...לא נורא.. אבל מה ששמתי לב..ש..יש קטע מי זה בקליפ "יו נו ייו רייט"... בערך באמצע השיר (נורא עוזר)...רואים את קורט קופץ לקהל, זאת אולי הפעם היחידה שרואים אותו קופץ לשם, אם הגב לקהל... אגב, מי עשה את השאלון למי אתה הכי דומה? יצא לי שאני קורט...גאד דיימט!

ש ו ק ה

New member
היה עכשיו את הקליפ

וראיתי! הוא קופץ עם הגב והוא לובש צהוב כזה... זה בדיוק שניה... אני יצאתי כריס

ב נ נ י

New member
הוא לובש צהוב...

הוא לובש צהוב בראיון אחד...כשהוא קופץ לקהל זה בהופעה...או שלא בדיוק הבנתי מה אמרת... אבל באמת רואים את זה רק שניה.. ואגב יש לי גם את הראיון שהוא לובש צהוב.. וכריס כזה אומר שהוא ביקש מקורט שיצא איתו...זה מה זה קורע...

life style

New member
ישבתי אתמול....

שעה מול ה- MTV ועם המזל הנאחס שלי לא היה את הקליפ
BTW יצא לי קורט, ואז עשיתי סתם בפעם השנייה מתוך שיעמום ויצא לי דייב.... (פיצול אישיות
)

ב נ נ י

New member
ידיד שלי..

הוא אמר לי שיש לו די וי די בבית של איזו להקה בשם נירוונה...והוא לא צריך אותה כי הוא לא מכיר אותם!! אז לקחתי (מה אני עז?!), וזהו משם יש לי את זה...

למעלה