די, די

די, די ../images/Emo122.gif

מילא זה שלא אכפת לו מאיך שהדירה נראית - והוא מציין את זה בכל הזדמנות. מילא זה שהוא אף פעם לא מוריד את הזבל או שוטף את הכלים שלו, מילא זה שהוא הפך את חדר הכביסה למחסן פרטי שלו, מילא זה שהוא ילד קטן ואדיוט - אבל למה לעזאזל הוא חייב כל יום לפחות פעמיים ביום לעשות את הרעש המגעיל הזה כשהוא מוציא ליחה כמו זקנה עם בעיות חמורות בוושט

פיכס ../images/Emo5.gif

ממש לא מציאה השותף שלך
מצד שני, תתארי לעצמך שעכשיו את רואה את הרע במיעוטו - תחשבי כמה גרוע היה אם היית נופלת עליו עוד כמה שנים מעכשיו. זה אמנם לא מאוד קשור, אבל זה הזכיר לי כמה זה כמו כשהולכים לקונצרט, ואז יש את ההפוגות בין קטע מוזיקלי אחד למישנהו, אז כל הקשישים מתאפקים במהלך המוזיקה לא להפריע ואז בזמן ההפוגה הבנייןם כמעט מתמוטט מרעש השיעולים והכחכוחים והליחה של כל באי המקום. זה גם סוג של לחץ קבוצתי: באיזשהו שלב אתה מרגיש קצת לא נעים כשאתה נמנע מלהשתעל, אתה מרגיש את המבטים העקומים של כל הדודות, אז גם מתחילים ככה לכחכח בנימוס, ולהוציא איזה שיעולון. לכי תדעי, אולי משם הוא אסף את המנבהג הזה

אין לי מושג מאיפה הוא הביא את זה

אבל מקווה בשבילו שהוא יפסיק עם זה מהר מאוד. אני בהחלט מבינה למה החברה שלו זרקה אותו. אפילו בחור שנוחר בלילה עדיף על מישהו כזה...

rasta girl

New member
ההיפך

זה הכי חשוב שלשותף יהיה אכפת מאיך שנראית הדירה, שיוריד את הזבל, שישטוף אחריו את הכלים שיהיה בוגר וישמור על הנקיון גם בחדר הכביסה... בקשר לליחה, זה טבעי...איך הוא אמור להפסיק עם זה?

NightElf

New member
בעיקרון ליחה יכולה לנבוע כתוצאה

מעישון, או תזונה שאינה הולמת את הגוף של זה שאוכל (מוצרי חלב למשל ידועים באלרגניות שלהם והפקת הליחה שלהם). מנגד, היא לא יכולה באמת לבוא אליו בטענה שיפסיק לעשות את הרעש הזה, כי ייתכן שאולי זאת בעיה רפואית. בכל מקרה, זה נשמע כמו מצב הפסד - הפסד

rasta girl

New member
על זה בדיוק חשבתי

שיכול להיות שהשותף שלה הוא מעשן אובססיבי ולכן המקסימום שניתן לבקש ממנו זה שיעשן פחות או שלא יעשן בכלל אם הוא לא רוצה לישון על ספסל ברחוב והטוסטר בתור כרית הלילה.... למרות שלבקש דבר שכזה ממעשן, נשמע לו, לא טבעי לכשעצמו.

הוא לא מעשן

אין לי מושג ממה נובע הסיפור הזה, אבל כששאלתי אותו על זה הוא אמר שסתם יותר נוח לו ככה. הוא עושה את זה יחד עם צחצוח השיניים, לא נראה לי שהוא סובל מבעיה רפואית כלשהי.

kkarinn

New member
אני בהלם! גם אצלי זה ככה!../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

מצבך טוב, אצלי זה הרבה יותר פעמים ביום! האמבטיה זה מול החדר שלי, כך שאני שומעת את זה יותר מידי טוב לצערי, וזה קורה גם כשהוא בשירותים. המדהים הוא, שגם לאחר שנה של מגורים, עדיין אני כל פעם מקבלת בחילה מחדש כשהוא עושה את זה... הוא גם כזה חסר התחשבות, כמו ילד בן 6, מתחילת השנה אני שפוט מעירה לו על אותם דברים כל הזמן, והוא לא לומד. היום זה הגיע למצב שצעקתי עליו, כי הוא השאיר כלים בכיור של כמה ימים (אני בשבוע , בלי לנקות כלים, לא מייצרת כמות כלים מטונפים שהוא מייצר ביום), ולא היה לי אפילו סכו"ם נקי לאכול איתו. במקום ללמוד למבחן שיש לי ביום שישי, אני צריכה לנקות לי כלים שלא אני לכלכתי. וזה כל שבוע אותו סיפור מחדש. הוא בכלל מגעיל, וטיפש, כבר כ"כ נמאס לי! ואין לי כח להשקיע אנרגיות בדברים האלה, במיוחד עכשיו, כשמתחילה תקופת בחינות!

למעלה