די די כבר מה לעשות??

CajU9

New member
די די כבר מה לעשות??

אני לצערי, מישראל! עד עכשיו השלתי את עצמי שדי טוב פה. אבל כמה אפשר לסבול את הנוער הזה איתי?? אני רק נכנס למירק (תוכנת צ'יטוט של איזור השרון), מדבר עם ילדים שאני מכיר. פתאום מעלים את זה שטראנסים יותר טובים מהיפ הופ וכל השטויות האלה. אני כולהה מביע דעה, אומר שראפ יותר טוב לפי דעתי, וישר כולם קופצים עליי ומקללים! חבורה של ערסים! וכמה כבר אפשר לסבול את המנטליות הישראלית הדפוקה הזאת? אי אפשר כבר לדבר עם אף אחד בלי שיתקפו אותך? סתם רציתי לשתף, אני מאמין שפה לפחות יש חבר'ה נורמלים וסובלנים. יותר נכון גם בוגרים. לא כמו החיות האלה פה :/

d a p h i

New member
את\ה טועה...

בכל מקום יש ויש. האמונה שבחו"ל יותר טוב זה אידיאליזציה. כי את\ה בוחר להסתכל רק על הרע שבישראל. בדיוק כמו שכשאני הגעתי לפה הייתי בשוק והסתכלתי רק על הרע בארה"ב. שום מקום לא מושלם, אבל התפקיד שלנו הוא להוציא את הטוב שבו. נסה\נסי את זה.

CajU9

New member
חחח

יצא לי להכיר הרבה נערים מכל רחבי אירופה.. מארה"ב גם, אבל פחות. ועדיין לא פגשתי במנטליות מביישת כמו של הנוער הישראלי. מובן מאליו שלא כולם כאלה, אבל כשאני רואה מה הולך אצלנו בבתי הספר.. רק דיבור עם כל אחד שכל מילה שניה שלו היא קללה.. משהו פה לא בסדר. וקל לשים לב. גם אח שלי הגדול שטייל קרוב לשנה בחו"ל סיפר על המנטליות השונה שיש שם. גם שם יהיו את אלה ואלה, אבל בצורה הרבה יותר מופחתת. זה בטוח! ניסיתי לראות פה טוב.. וראיתי.. אבל מה לעשות. חלק בולט מאוד מהנוער פה.. חרא.

CajU9

New member
חח קודם זה היה

בהתחלה ממש עם התוכנה שקוראים לה אודיגו. שנים לא נגעתי בה, והכרתי בה המון נוער מארה"ב. הכי כיף :] אממ עוד כמה גרמנים שביקרו בארץ, ובטיול שעשיתי בארה"ב הכרתי גם כמה. אבל אירופאים רבים יצא לי להכיר פה ושם בארץ. מנטליות טובה וסובלנית

d a p h i

New member
לא נכון...

האמריקאים תמיד יהיו מנומסים ליד זרים, אבל כשהם עם אנשים משלהם <כמוני, אני איתם בבי"ס בביה"כ, אחרה"צ, ותמיד> הם מקללים כל מילה שניה. לדוגמא: "אי הייט דה פאקינג הןךדייס, דיי טייק דה שיט אאוט אוף מי" כמו אחת מהחברות שלי. אה, ובחברה האמריקאית יש תופעות שאני לא רואה בארץ, וגם עם יש קצת, הם לא בצורה נרחבת כמו כאן.

CajU9

New member
חח זהו ש..

באמת ככה הם היו ליידי.. אבל יש לי שתי ילדות בכיתה שגדלו שם, וטענו שכל התרבות של הקללות בארץ באה מהתרבות האמריקאית - טלויזיה, סרטים, קולנוע, מוזיקה..

נובמבר24

New member
מי אמר שבחברה דתית אין ערסים?

יש המון ערסים דתיים /חרדים שמסתתרים מתחת לזקן וכיפה... בתור אחת שמכירה מקרוב את האנשים האלו הם מגזר חברתי הכי טפילי ואלים שראיתי בחיי!

unclesam1

New member
גם אני הכרתי מלא דתיים ...

רוב העבריינים הדתיים הם חוזרים בתשובה .... רוב האנשים שחונכו בבית דתי וכל החיים שלהם ניהלו אורך חיים דתי לא יפנו לעבריינות וכאלה ... חוץ ממכות לחיילים ....

d a p h i

New member
כ"כ לא נכון!

אני הייתי בשתי החברות- החילוני והדתי, ובשניהם מקללים, בשתי החברות יש ערסים ופרחות ולא כל מי שהוא דתי הוא צדיק תמים. תתפלאי, גם בחברה הדתית יש פושעים, אנסים וסוטים.

faland

New member
קנדים מקללים...

כל הזמן... כולם... ויש הרבה אנשים שממש מעצבנים... אבל בצורה שונה... אסור להכליל ככה גם בחו'ל יש מפגרים...

למעלה