די די כבר מה לעשות??

חחחחחחחחחחחח

מרגישה בדיוק כמוך..!! ורוב היום נגעלת מהמנטליות הישראלית, מהדרך חיים, החוסר דיסטאנס.. בגלל זה בא לי לגור בבריטניה!! נראה לי שם כולם מנומסים!! אבל גם בארץ יש אנשים שהם לא כאלה.. איתם אני משתדלת להסתובב.. חברה איכותיים כאלה.. דתיים.. כן.. אין מה להשוות את החברה הדתיים לחילונים.. פשוט שני עולמות נפרדים..!! א-ב-ל!! אין כמו ארץ ישראל.. כמה שנסתכל על הרע- תמיד הטוב יהיה הרבה יותר טוב!! א-ר-ץ י-ש-ר-א-ל ל-ע-ד!!

walk alone

New member
יווו לזה אני חייבת להגיב!

אני קוראת פה מדי פעם אבל לא שיכת בשביל להגיב אבל על מה שכתוב פה אני חייבת להגיב. בקשר לזה שלא מוצא פה נוער נורמלי (ואני בכלל שומעת מטאל) תמיד אתה תמצא משהו רע באיפה שאתה.. ואת זה למדתי שעברתי חדר!! אני אתן לך סיפור קטן מהחיים שלי אולי יהיו בו יותר מדי פרטים אבל תקרא את כולו.. עברתי מהחדר שלי לחדר של אחי אחרי שלא אהבתי בחדר שלי את הריהוט בו את הגודל את הצבע של הקיר והציור קיר שעשיתי היה לי היה נראה לי מזעזע אחרי שעברתי לחדר של אחי (החלפנו) שהוא עם ריהוט פשוט ורגיל בצבע עץ גדול עם צבע 1 רגיל כזה כמושל כל הבית (שקודם שלי היה 2 צבעים יפים) בקיצור אחרי חודש בערך שלא הייתי בחדר קודם שלי נכנסתי אליו והוא ראה לי שונה!! למרות שקצת שינו אותו ואפילו כיערו הוא היה נראה לי מזה יפה!! הרבה יותר מפעם! אני שנאתי משהו טוב שהיה לי מתמיד ורציתי לעבור עברתי כאילו למשהו שהיה נראה לי הרבה יותר יפה אבל הוא לא!! תמיד שהיה לי כאילו טוב חשבתי שזה רע ורק עכשיו שאני רואה כאילו את הרע אני מבינה שזה היה טוב מה שהיה לי פעם ובגלל שזה היה לי כאילו תמיד והכל ראיתי את זה יותר רע.. אולי אחרי שתגור עם נוער מחו"ל תראה מה טוב בנוער בארץ יש דברים גם פחות טובים אבל האנשים בארץ מקסימים!! גם הנוער!! אנשים שאוהבים לעזור שמוכנים לעזור בכל בקשה שרוצים לשמח אחרים ולהתנדב מעצמם ולא כי מכריחים אותם!! ובקשר לזאת שגם לא ממש אוהבת את הנוער מפה ומסתובבת עם דתיים שוב אני משווה את זה לסיפור שלי.. יש לי כמה חברות שהם דתיות שלא אוהבות כ"כ נוער דתי אולי זה חננות בשבילהן וכאלה אז הן מסתובבות הרבה יותר עם חילוניים בלי לפסול דתיים למשל אבל הם אומרות מה אני אסתובב עם כאלה וכאלה הם לא כמוני בלי להכיר בכלל (כמו שאומרים את דתיה ששומעת מטאל?!?!) כמובן שיש דתיים ויש דתיים החינוך שאנחנו מקבלים שונה גם מכיוון שזה בא מכיוון הדת אהבת הזולת וכו' אבל זה לא שאין אנשים כמוך פשוט הרבה ואהבים לפסול ישר.. להגיד אצלי לא טוב!! וזה אני לא אומרת רק לך אלא לכולם.. תנסו לראות מה טוב אצלכם!! לא לחשוב על הרע ולחפש טוב במקומות אחרים. וואיי איזה מגילה כתבתי.. בוקר טוב לכולם
ואל תשאלו למה אני באינטרנט בשעה כזאת

SoosKatan

New member
צודקת הסיפור שלי דומה מאוד!!

אין לי כוח לספר זה ארוך... אבל מצד אחד אני אוהבת יותר את הנוער בארה"ב (אני גרתי שם אז לא להתעסק אתי) יותר ממה שאני אוהבת את הנוער בארץ. אבל בכל זאת נוער זה נוער. יש אותם ילדים בכל מקום: נחמדים, חראים, מפונקים, ערסים, וכאלה... אז זהו...

אז בואי, בואי לבריטניה חמדתי

אני נותנת לך לא יותר מחודש לחיות פה, בשביל להתחיל להתגעגע ולבכות בטירוף. [=

הלוואיייי!!

אני מתה לטוס לבריטניהההה..!! כשאני אגיע לשם ב"ה יתגשמו לי המון חלומות!! מבחינתי בריטניה זה ה-מקום!! אני אוהבת שם את האיפוק של האנשים, את הדיוק, הדיסטנס והנימוס.. הלוואי שבארץ הייתי מוצאת אנשים כאלה..!! יש אולי רק כמה יחיד סגולה.. ובניהם הדתיים.. לפי דעתי ח'ברה יותר אכותיים, אבל נכון, בכל חברה של משני צידי המתרס, יש גם דתיים שהם לא בדיוק האידיאל. ו.. זהו..!!. שבוע טובב.!!

Y 9

New member
Oy vey

"אני אוהבת שם את האיפוק של האנשים, את הדיוק, הדיסטנס והנימוס.." תוך שבוע תחזור? אני חושב לא יותר מ-48 שעות. אם את באמת חושבת שכולם שם ככה אז מצפה לך אכזבה קשה. וגם אני לא הכי מסכים עם הקטע של הדתיים, אבל אני לא יכנס לזה. BTW : מישהו רואה/יודע מה זה LITTLE BRITAN?

אלו Z

New member
פחחחחחח

בואי בואי לליברפול, תראי פה מה זה איפוק, דיסטנס ונימוס. ואני יודע מזה ליטל בריטן- סדרה ענקית! yeah I know חחח

למעלה