די! די! די!

די! די! די! ../images/Emo7.gif

אני מריגשה כ"כ רע! מתנהגת כמו תלמידת תיכון שלא רוצה ללמוד! מחר הבחינה הגדולה, חצי מהחומר סיימתי, החצי השני כנראה ישאר מחוץ למוח שלי! אני לא מסוגלת לחשוב, לא מסוגלת לקרוא! אני רוצה חופש! אני רוצה את המטפלת שלי חזרה! אני רוצה להיות עם החבר! אני מרגישה שכל העולם חוגג בחוץ ואני קבורה בבית כבר 3 שבועות! זה כ"כ קשה!!!!!! מה יעזרו לי הלימודים האלה?? מה??? קבר מזהב לא יעשו לי, יפה יותר אני לא היה שלא נדבר על רזה עם כל מה שאני טוחנת פה.... אז מה???? למה לימודים? למה תואר?? חיים רק פעם אחת לא?! ואני צריכה לבזבז את חיי על תסכול מעיק, פחד נוראי ותחושת מועקה??
בא לי להקיא מעצמי
אני הולכת
נשבר לע ה *** (סליחה על הביטוי)

../images/Emo24.gifקודם כל תרגעי...חחח....

עכשיו תתחילי רגע לאט להסתכל על החיובי שבזה, יש לך מחר את הבחינה וזהו את יכולה לחגוג, עם החבר וכל העולם שבחוץ, שאגב ממש לא חוגג, לכולם יש תקופת בחינות עכשיו כל השאר עובדים סביב השעון
אז קחי איזה שעה וחצי להרגיע את הראש מהלימודים, כי גם לא כל כך טוב ללמוד יותר מידי, תעשי משהו שאת אוהבת תשירי, תרקדי לצלילי שירים אהובים, תתקשרי לחבר ותשאירי לו הודעות זימה...חחח...לא חסר.. והכי חשוב תזכרי ש
אותך פה
אגב במה החינה? איזה תחום? לינוי

תכנסי למאמרים העלתי שם חומר

בפסיכולוגיה אולי יקל עלייך או יעזור, (אני כבר עשיתי את הבחינה שלי בפסיכולוגיה ועבר מעולה, קיבלתי 100)... בקרוב אצלך
לינוי

100?! יא חננננננננננה

איך 100???? יש ציון כזה באקדמיה?!
בכל מקרה אין מצב ל-100 מחר, אני בהחלט זילזלתי קצת הפעם.. (נבואה שמגשימה את עצמה) אבל בכל מקרה ציון עובר חייבת לקבל.

חחחח../images/Emo23.gifהיו 5 שאלות בונוס על חומר

שלא נלמד בכיתה אז עניתי גם עליהן כדי שיהיה לי גיבוי לציון, אז זה עזר לי כנראה.. ואני לא חננה כל כך .. למדתי יום לפני הבחינה כי שחכתי ממנה, פשוט יש לי זיכרון צילומי שזה המזל שלי... וצחקו עלי במכללה כי יצאתי מהבחינה אחרי רבע שעה...אני היפר אקטיבית ועם בעיות קשב וריכוז ולא יכלתי לשבת אחרי שכבר סיימתי את הבחינה אז חשבו שפשוט לא ידעתי את התשובות ועשיתי טוטו...חחח... ובסוף אכלתי את כולם ואני היחידה בקב' של פסי' שקיבלה 100...חחח
לינוי

i love עדי

New member
מסכימה עם לינוי......

ותרגעי
יהיה טוב. את תראי שברגע שתעברי את זה את תרגישי אחרת לגמרי .

עדן גפן

New member
מאמי, לחץ נוראי שכזה,../images/Emo190.gif

לא יעזור, להיפך, הוא רק יגביר את התסכול. חיים רק פעם אחת, אני מאמינה שזה נכון, אבל, תחשבי, מה תרצי לעשות בפעם הזו
אם את לא רוצה ללמוד פסיכולוגיה, מה את עושה שם
תנסי לממש את עצמך, תעשי רק מה שאת אוהבת

למעלה