די די די די

poosi cat

New member
די די די די

לדבר על פוליטיקה! די אנשים מספיק! לא הגבתי כמעט לשום הודעה היום כי כמעט כולם היו על פוליטיקה! אוף לא מעניין לי היום. זה לא שאני חסרת דעה פוליטית פשוט נמעס לי לדבר עליה. נאבד לי היום הארנק. איזה באסה. אמא צעקה כל כל הרבה וגם אני ועכשיו אני אהיה צרודה שבוע בגלל ארנק דפוק ואמא מגעילה. בכלל היה לי היום יום רע כולם סימו בבית ספר שלי בשעה 12 ורק אני נתקעתי עד 2 וחצי כי המורה שלי לדרמה לחוץ בגלל הבגרות הקרבה ובאה. מישהוא לומד כאן דרמה? אם כן איזה מחזה בחרת/ם לעשות בבגרות? המורה שלי לדרמה הוא פשוט בן אדם גאון. השיעורים שלו זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעולם הוא בן אדם כל כך משכיל וחכם ומעשיר שאני יכולה פשוט לשבת 3 שעות רצוף (!) בשיעורים שלו בלי הפסקה ולהקשיב. וזה לא משהוא רגיל אצלי. אני יודעת שעוד 10 שנים המורה היחיד שאני אזכור מכל המורים שהיו לי זה אותו. אני בטח אפילו אזכור מה הוא לימד אותנו בשיעורים שלו וזה בכלל מדהים. הוא לא רק מורה הוא גם פילוסוף פסיכולוג במאי אומן משורר ולך תדע מה עוד... בכלל שמתם לב כמה שללמוד בבית ספר זה ביזבוז טוטלי של 12 שנים ושהרי בכל אופן לא תזכרו בחיים את כל המסא הזו של החומר שמעמיסים עלינו, אשקרה ביזבוז זמן. ולא רק זה - אם כבר הינו לומדים משהוא מעניין ... אבל לא, למה? הרי הרבה יותר עדיף ללמוד על פרקים בתנך שמעוד עוזרים למציאות שלי. ;-( בכל אופן די אנשים יש חיים מחוץ לבחירות.

poosi cat

New member
ושכחתי להוסיף

יוחזר נעל לאלתר... או איך שלא כותבים את זה

MOR@N

New member
אני לא מאמינה...

סוף כול סוף מישהי עם שכל פה!!! אולי תקשיבו לה?

Black Star

New member
בקשר לתיאטרון...

הבגרות שלי הייתה כבר לפני שבועיים ויום (לא ההפקה, המונולוגים). קיבלתי את הציון ביום ראשון ואני כרגע מדחיקה, אחרי שביליתי יום שלם בבכי כמעט בלתי פוסק ועד היום אנשים עדיין שואלים אם אני בסדר... כי פשוט הלך לי חרא. ונורא התאכזבתי. בכל מקרה, המונולוג שבחרתי היה של מדיאה (מאת אוריפידס), מחזה יווני. בהצלחה לך במה שלא בחרת. ואני כל כך מסכימה בקשר לכל מה שאמרת- גם נמאס לי לדבר על פוליטיקה וגם בי``ס זה בזבוז זמן מוחלט לגמרי ואני במצב שנמאס לי לגמרי!!! ובקשר למורה- גם המורה שלי לתיאטרון (מעשי) היא משהו מיוחד. כולנו פשוט סוגדים לה, בערך. זה כבר לא בריא, המצב הזה. אחרי שהיתה לי חזרה לא טובה איתה נכנסתי לדיכאון מוחלט...המורה השנייה שלנו פחות אלילה, אבל גם היא טובה (היה מצחיק איך שהן סתרו אחת את השנייה בהוראות שהן נתנו לנו לפרוייקטים שלנו). והיא הרבה יותר לבבית ונחמדה. היא לפחות הראתה טיפה אכפתיות כשהתחלתי לדמוע מול הפרצוף שלהן כשהן אמרו לי את הציון בגרות המזויע שלי... ואיכשהו אני עדיין, כמו כולם, אמשיך להעריץ את השנייה.

poosi cat

New member
מדיאה...

אני לא מאמינה שלקחת מדיאה קודם כל זה מחזה יווני והשפה ממש קשה והדמות של מדיאה גם היא משהוא היסטרי בכמה שהיא קשה. עשית את הקטע עם המעיל? כמה קבחת בבגרות? אני רוצה לקחת חנוך לוין אבל זה נראה לי פסיכודלי מידי, לא? המורה שלנו למעשי ועיוני זה אותו מורה והוא באמת אליל.

Black Star

New member
מדיאה מדיאה..

תהיה לי טראומה מזה, אני נשבעת. השפה לא הייתה כזו קשה, שיניתי מילים בודדות ממש. לא עשיתי קטע אחד אלא חיברתי קטעים. מה שהיה לי מאוד מאוד קשה זה להתחבר לדמות. ממש. דווקא בהצגה עצמה אמרו לי שהלך לי טוב ואנשים התפעלו וכל זה... לא אמרו שהלך *מדהים* , ואם היה הולך באמת טוב, זה היה אמור להיות ``וואו!``. אבל חשבתי שהיה...בסדר. מה שכן, הייתי בהיסטריה לפני שעליתי. כזה לחץ... הציון שקיבלתי היה נמוך- בואי לא ניכנס למספרים :) עיצבן אותי שהמורות נזכרו להגיד לי שלא הסתדרתי עם הבחירה שלי רק אחרי הכל. הן יכלו להדריך אותי קודם להחליף קטע, כי באמת היה לי קשה. טוב, לפחות בחזרות קיבלתי הרבה הערות שיכולות להתפרש כמחמאות כגון ``את לא יכולה להיות חמודה, מדיאה לא חמודה``, ``די עם החיוך המתוק הזה, הוא לא מתאים למדיאה``.. וככה. אני מניחה שבמקום כלשהו האמנתי שיש בי את הכוח להיות שחקנית גדולה ולשחק את מדיאה. לא הלך :-( אני כל כך מתחרטת שלא עשיתי הכל יותר טוב. אין לך מושג!

flowr..

New member
מדיאה מדיאה מדיאה...

מצטערת, סתם רציתי להמשיך את הזרם...

Funeral_Drum

New member
מסה זה לועזית אז מסא זה גם בסדר

אני דווקא אוהב תנ``ך, זה ממש מעניין לדעתי. אבל אני חושב ככה כי במקרה המורה שלנו לתנ``ך היא מסוג המורים הטוב הזה.. למרות שהיא קצת מטורפת לחלוטין. הגעתי למסקנה שכל המקצועות שאנחנו לומדים הם חשובים ומעניינים מאוד (חוץ מתושב``ע, שזה הבולשיט הכי גדול שקיים), הבעיה היא שפשוט מי שמלמד זה אנשים אפורים שאיבדו טעם בחייהם מזמן, או שהם פשוט חסרי שום כשרון מתודי. יום טוב shine

poosi cat

New member
אני לא מסכימה אתך.

המורה שלי לתנך מלמד בבית הספר שלנו כבר איזה 20 שנה ועדיין בכל פעם שהוא מלמד אותנו את אותו החומר שהוא מלמד 20 שנה הוא מקפץ ורוקד ומחקה את הדמויות של הפרק כאילו זו הפעם הראשונה שהוא מלמד. הוא פשוא מתלהב מהחומר כל פעם מחדש. מה אני מנסה להגיד בזה? אני מנסה להגיד בזה שלא תמיד המורים הם אפורים והם לא איבדו את הטעם בחיים ועדיין המקצוע שלהם לא מועיל לי בכלל. בכלל יש לי הרבה מורים צעירים ושמחים כאלה שאוהבים את החומר שלהם. שנה שעברה הייתה לי מורה להיסטוריה שזו היתה השנה הראשונה שהיא לימדה והיא אשקרה הלכה והדפיסה לנו עיתון יומי כזה בסגנון ידיעות אחרונות וכתבה בו את כל החומר של ההתיונות וכל הנושא הזה בקטע של ידיעות שכתובות בעיתון ויצא לה ממש יפה ומושקע. כשרון מתודי או לא כשרון מתודי? ועדיין למרות שאני ממש אוהבת את המורה הזו אני חושבת שהחומר מיותר. אני שונאת בית ספר יחי החופש וימי ההברזות.

eyal@

New member
אני ממש מסכים איתך!!!

נמאס מהפוליטיקה!!! נמאס!!! יש חיים אחרי הבחירות! עדיין לא תהיה מלחמה אחרי שרון, וגם עם ברק לא הייתה מלחמה...אנחנו בתור נוער לדעתי צריכים לוותר על לריב על פוליטיקה הזמן יעשה את שלו עד שבאמת בגיל 18 נצטרך להצביע ולחשוב על זה. כמובן שיש לכולנו דעות, אבל דייי!!! יש פורום אקטואליה לזה!!!!

למעלה