די דחוף

ronsk8

New member
די דחוף

אני נוסע יום ראשון בבוקר לאילת אז מהר.. איפה נמצא הסקייטפארק.? מחירים גם אם אפשר...ועוד אחלה ספוטים יהיה מגניב אם תרשמו...

beer7 4 ever

New member
לרון...

הסקייטפארק נמצא במרכז קולייר מחיר לא יודע אבל עולה... ויש מלא ספוטים הנה אני יצרף לך דף אינטרנט שרשמו על זה אבל אתה יכול ליסוע בטיילת בצל ירוק(עם הקרבים) או בהרודס(הטיילת עם הגאפ) שתיהם בטיילת הארוכה זה לא קשה למצוא אותם... הנה הדף:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=288&a=18493&c=2079&sc=0&ssc=0 דרך אגב זה אסף מהקיריה

כנס אחי....

טוב תשמע, חזרתי לא מזמן מאילת, אז ככה... הסקייטפארק נמצא במתנ"ס קולייר עצמו, אתה פשוט נכנס לתוך המתנ"ס ואתה פשוט יוצא החוצה לגג ושם נמצא הפארק. הסקייטפארק פתוח מ5 אחה"צ עד 8 או 9 בערב לא זוכר, מחיר 10 ש"ח, תהנה... אגב סע גם ליד הטיילת אחלה ספוטים שם...

ProP E

New member
דבר ראשון זה זיון מוח

דבר שני אחי קח את המספר שלי 0524658012 דבר איתי הסקייטפארק במתנס קולייר במגרש כדורגל ולא בגג פתוח מ6 וחצי עד 8 וחצי וישן מליון ספוטים אני נוסע ביוםשני אז דבר איתי זריז אחי יום ראשון נדפוק איזה סשן

ronsk8

New member
דרך אגב יש לסקייטפארק טלפון?

נהנהה נהה יש לי היום בר מצווה..[ חח האירוע זה בבית שלי ואז בבוקר משאירים לאלה של הקייטרינג לנקות ואנחנו נוסעים לאילת... יהיה ססעס

איזה מגרש כדורגל איזה בטיח???

הורידו ממזמן את כל הסלים שם והשערים... וזה ליד הקיר טיפוס שם...

ProP E

New member
ימטומטם אניי גר שמה אל תלמד אותי על הפארק

כוסעומו וזה היה פעם מגרש כדורגל ואני יודע שהורידו את הסלים אבל שישאל איפה היה מגרש כדורגל זה לא הגג של המתנס אלא של החנויות וזה באיזידור לי בונבון ואני יכול ללמד אותך עליו אז פשוט תפסיק לזיין ת'מוח

למעלה