די דחוף.תודה מראש.

די דחוף.תודה מראש.

אני צריכה משחקים שיש בהם מים. כל משחק שעולה לכם לראש שכולל בתוכו מים.

shikole

New member
מממ

מחלקים את הקבוצה ל-2 קבוצות... לוקחים 4 דליים או קערות או משו כזה לכל קבוצה יש 2 דליים אחד בנק' התחלה ואחד בנק' הסיום לכל קבוצה יש כוס אחת כמה שיותר מהר להעביר את המים מהדלי שבנק' ההתחלה לדלי שבנק' הסיום.. כל הצוות חייב להשתתף... ואפשר בכל מיני וריאציות שאחד עיוור אחד בלי רגל אחד בלי ידיים וכו'... אחשוב על עוד =) בהצלחה

למה בכוס?

הכי מצחיק שזה עם הפה, ואז כל קבוצה מנסה להצחיק את האנשים בקבוצה השניה...

shikole

New member
יופי של רעיון =)

חחח המקוריות חוגגת... כמה שיותר מקורי יותר טוב לכי על זה! =)

Lablabla

New member
אילי, מותר לשאול

בשביל מה? יש משו בבצפר שלא ידוע לי עליו (בושה.. את הזקנים (חיחיחי) כבר לא משתפים בכלום) :p כרמל

מים!

חח כרמל גם אתה מרגיש זקן שלא שייך? חחח אילנית כפרות עלייך יש פול משחקי מי, באצם כמעט כל משחק כדור אפשר להחליף את הכדור בבלון מים (כמו למשאל עמודו וכו') זה ממש כיף, מה שגם יותר מגניב זה לעשות את זה עם ספוג גדול ורטוב, חוץ מזה יש מלא משחקים שקשורים למים אבל יש לזכור זה לפעמים מאוד כיף אבל זה קצת נוגד את מהות המש"צים ולא חוסך מים. ד"ש לחברה שלך ובצהצלחה בקיץ הבא ומתקרב לטובה!

Lablabla

New member
אין לך מושג עד כמה

אפילו לפגישות כבר לא קוראים לי (למרות שאני נמצא בבצפר יותר מכל אחד אחר) אני צריך לשמוע על פגישות וטיולים מהפשצים! בושה... חחח אילנית, לטיפולך! D: ואם במים עסקינן, אילנית, יש לך מים? ;) כרמל

חחח חזק!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "אילנית יש לך מים?" חחחחח חזק! ווואי היא כ"כ תשב לך על הוריד עכשיו..! וכן אני ממש מבין אותך.... העניין הוא שאצלי בב"ס שום דבר לא ממש זז... אז אני מזכיר למדריך שלי מה צריך לעשות.חחחח אתה לא יוצא להדריך השנה או משהו?

Lablabla

New member
אני אמור...

אבל אצלנו לך תדע... להכנה שנה שעברה, אמרו לי לבוא לטבריה, הגעתי לטבריה אז התקשרתי לשאול איפה הם (מדריכים ועוד כמה מבוגרים) מסתבר שהם ברחו לי.. הייתי צריך להגיע עצמאית.. אבל היה שווה אולי השנה יסדרו לי הסעה, למרות שעכשיו יש לי רשיון, זה פחות בעיה (יש לי רשיון מעיר הנוער! חחח) כרמל

למעלה