די ג'י מתחיל

Avvihu

New member
די ג'י מתחיל

שלום, אני וחבר שלי רוצים להתחיל לעסוק בתקלטנות. יש לנו כ-2,000 למיקסר+ 2 קומפקטים. מה אנו יכולים למצוא במחיר זה? איזו חברה הכי טובה? איפה הכי כדאי לקנות? ומה הכי כדאי לקנות? בינתיים אנו משתמשים בלפטופ שעליו אנו מכניסים וירטואל די ג'י ומעלים על התוכנה שירים במטרה לשלב/למקסס ולהרים מסיבה. ישנה תוכנה חינמית אחרת יותר טובה שאפשר להשתמש בה יותר מוירטואל די ג'י? והאם כדאי להשתמש בלפטופ גם אחרי שיש מיקס ו-2 קומפקטים? אנו לא הולכים לקורס די ג'י בעקבות העלות הגובהה והזמן הארוך, האם אפשר וקל ללמוד את הציוד גם לבד ו/או עם עזרה מחבר? תודה לעוזרים, אביהו.

dj mango

New member
אין כמו ללמוד לבד אבל!!!!!!!!!

ההשקעה הכספית היא יותר מ2000 שקל ואני חייב להמליץ לך בחום ולקוות שתקשיב לי אל תקנה שום דבר בשיתוף עם חבר גם הכי טוב!!!!!!!!!!!! הדבר גורם לריבים וחוץ מזה אף אחד ממכם לא יוכל להתאמן וללמוד כמו שצריך הדבר לא פרקטי מצער קצת אבל אם חס וחלילה תריבו מה אז??? יש לי זוג חברים שקנו ביחד ציוד לאולפן [בבית של אחד מהם] זרקו עשרות אלפי שקלים והציוד בקושי עובד כי תמיד יש ריבים ולא מצליחים לתאם ביחד קח בחשבון ששום דבר לא קל ואם תלא תיהו רציניים כך גם התוצר שלכם יראה שמע וירטואל דיג'י בלי קונטרולר זה צעצוע לילדים קונטרולר =[מכשיר שמתחבר למחשב ומדמה עבודה על קומפקטים ומיקסר בתיאום למחשב] תוכל לפנות אליי בהודעות ואשמח לעזור לך המון בהצלחה!!

Avvihu

New member
אני עדיין צריך לדעת על ציוד

איזה ציוד הכי כדאי? יש לנו בכח 2,200 שקל למיקסר ו-2 קומפקטים (אפשרי גם יד 2)

anatwi1

New member
היי שלחתי לך הודעה בפרטי,תדבר איתי אני עושה ש

שיעורים פרטיים

mb13

New member
למה לא עושים טאגליסט? כול יום

נכנסים אנשים ושואלים אותם שאלות....

למעלה