די!!!! אנ'לא מסוגל!!!!!!!!!

Ana Lyn Newkirk

New member
די!!!! אנ'לא מסוגל!!!!!!!!!

נמאס לי מהחארות שיש בעולם הזההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אין בן אדם אחד שהוא לא אינטרסנט!???? וגם אתם, כן אתם, כולכם אינטרסנטים!!!!!!!! כל האנשים בעולם חארות! אחד אחד!!!!!!!!!!!!!! אני לא מסוגל להכיל את העצבים שחטפתי הרגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם נעצור שניה את ההסחפות, אני אציג לכם את רמת החוצפה שאני חוויתי מצד אנשים בימים האחרונים... יום שישי מצאתי ארנק עם תעודת זהות, כרטיס אשראי ו-1,300 ש"ח.. אז את הת.ז ביקשתי מידידה שלי שתמסור למשטרה, את האשראי קרענו, ואת העדף החלטתי לשמור לעצמי (זה כבר סוגיה אחרת למה החלטתי.. בואו לא ניכנס לזה) קיצר, באתי לידידה שלי וסיפרתי לה על העניין.. והיא "הודיעה לי" שאני, היא וידידה של שנינו, נוסעים ביום ראשון לאילת, עם לא פחות מהכסף שאני מצאתי.. למה? שאלת אותי אם זה בהסכמתי? זה הכסף שאת מצאת? זה החלטה שלך מה לעשות איתו? ואם יש לי כמה דברים אחרים יותר בוערים לעשות עם הכסף הזה (כמו לכסות חוב שאני חייב לאנשים מסויימים, כפי שתכננתי).. וזה לא שאין לה כסף והיא לא יכולה לשלם על כרטיס לעצמה לאילת.. פשוט בא לה שזה יהיה מהכסף שלי.. למה טיפה להתאמץ ולבקש כסף מאמא שלה, כשהיא יכולה להשתמש בכסף שלי.. והיום.... יואו.. איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נפגשתי עם מישהו מהכיתה שלי, והוא גרם לקריזה שלי להישפך מכל החורים! איזה אדיוט! לפני חודש הסתובבתי איתו ועם חבר והוא ביקש "הלוואה" לקנות את הסמים המ*דיינים שלו.. וכבר השבוע דיברנו שהוא יחזיר לי את החוב.. קיצר, היום נפגשתי איתו בת"א, ואני פשוט לא האמנתי למה שקרה.. הבן אדם לחץ עליי שעתיים לנסות! למרות שהוא יודע שאני בחיים לא ינסה.. והוא חפר לי שלוש שעות על זה כמו תקליט! מה לא ברור בזה? אני לא מוכן! קיצר, אח"כ הוא אמר משפט שגרם לי לחשוב שאני באמת כבר שומע מהתחת: "אם אני אקנה לעצמי עכשיו מהכרטיס אשראי שלי, אתה תחזיר לי את החוב?" כמעט שהכנסתי לו אגרוף! כסיל! אוויל! לך תתאבד עם הסמים שלך!!!!!!!!!!!!!!!

Ana Lyn Newkirk

New member
דללה, תמחקי את זה!

זה היה מיועד לפורום שמיניסטים.. פשוט התבלבלתי בין שני הפורומים כי את מנהלת את שניהם.. קיצר, תמחקי את זה מפה..

Ana Lyn Newkirk

New member
OMG.. מה עובר עליי?

כמה שטויות אני יכול לעשות בדקה אחת? קיצר, תתעלמו מההודעה שמעליי.. הוודקה גרמה לי להזות שכתבתי אותה בפורום לוש"ב

בנאדם

כיף לראות שעוד אנשים ערים עכשיו אבל תעשה טובה גדולה לעצמך ותלך לישון.... לילה טוב וחג שמח =)

Karin917

New member
...

אתה כ"כ צבוע
אמרת שהידידה שלך בחרה בדרך הקלה- "פשוט בא לה שזה יהיה מהכסף שלי.. למה טיפה להתאמץ ולבקש כסף מאמא שלה, כשהיא יכולה להשתמש בכסף שלי.." אבל אתה עשית אותו הדבר! במקום להתאמץ טיפה או לבקש עזרה מההורים אתה מעדיף להשתמש בכספו של מישהו אחר לכיסוי החובות שלך.

דללה

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם קארין. מצאת ארנק עם פרטים מזהים??? תחזיר אותו במלואו. מאיפה אתה יודע שהכסף לא משמש לקניית תרופות לאדם חולה?? מאיפה אתה יודע שהכסף שנמצא בידיים שלך כרגע וישמש אותך לכל מיני דברים שאתה צריך לא מיועד למימון תרופות או טיפולים לחולה סרטן או כל מחלה אחרת (חס וחלילה)???? אני מצטערת שאני אומרת את זה, אבל לקרוא את זה גרם לי להבין כמה אנשים יכולים להיות דוחים ואתה בניהם.

H i L a L u S

New member
מסכימה עם שני,תחשוב רגע שאמא שלך זו

שאבדה את הארנק,או אפילו אתה אחרי שעבדת קשה בשביל הכסף. אני בטוחה שהיית מקלל נון סטופ את הבחור שמצא את הכסף ולא החזיר,זה לא 50-100 שקל. ובקשר לחברים שלך וזה.. מה זה החברים האלה? ובכל אופן,רק רצית להראות לנו עד כמה החברים שלך חרא,מה לעשות,אתה בחר להיות חבר שלהם. תמיד יש אפשרות שניה. בהצלחה עם כיסוי החוב.......

rasmus girl1

New member
חומד,

הרגע סתרת את עצמך! אתה מדבר על אחרים שלוקחים מהכסף שלך כשזה מה שאתה בעצמך עושה!! זה מגיע לך מה ש'חברים' שלך עושים לך! זה חוזר אלייך כמו בומרנג! לקחת כסף שלא שלך כשיכלת להחזיר כי היו שם פרטים מזהים?! כן! אז אח"כ אל תתפלא למה עושים לך אותו דבר ולוקחים לך את הכסף. אלק 'מהכסף שאני מצאתי' זה שמצאת אותו זה לא אומר שהוא שלך! אתה ידעת של מי הוא [לפי הת.ז] והעדפת לשלוח את ידידה שלך להביא את הת.ז למשטרה כשבנתיים אתה לוקח את הכסף ששם לעצמך ואז עוד צועק על הידידה שהיא תיכננה קצת על הכסף בשביל שלושתכם אחרי שהיא עזרה לך..פחח. "ואם יש לי כמה דברים אחרים יותר בוערים לעשות עם הכסף הזה" ואם לבנאדם שעבד והתאמץ בשביל ה1300 ש"ח האלו היה משהו לעשות עם הכסף הזה?!!!!! וכן תתפלא,אבל לא כולנו אינטרסנטים! והקטע של ההלוואה,זו בעיה שלך! אתה צועק עליו שימות עם הסמים שלו כשאתה בעצמך עוזר לו עם זה? מי שמע על חבר שעוזר לחבר שלו לקנות סמים?! לא היה לו כסף לקנות סמים והלוות לו,אתה מצפה שאחרי שבוע יהיה לו כסף להחזיר לך?! ואח"כ אתה עוד הולך לשם ויושב איתו בזמן שהוא מעשן במקום לקום וללכת? מצטערת אבל קצת מיהרת לכתוב את ההודעה הזאת עוד לפני שסידרת לעצמך את המחשבות בראש. ולא נראלי שמישהו כאן יסכים איתך ב100%.

degorker

New member
../images/Emo45.gif ב- 100000000%

גבר תתאפס על עצמך. משהו דפוק פה..

למעלה