די אני לא יכול!!!

chaiel

New member
די אני לא יכול!!!

תקראו פה יש רשימה של כתבים מESPN שמנבאים אילו קבוצות ואילו שחקנים יזכו בתארים בשנה הבאה. מה שפשוט שפך אותי מצחוק היה שהכתב הראשון כתב שהNL MVP יהיה...חואן פייר!!! פשוט לא האמנתי אז בדקתי שוב ושוב אם אולי הכתבה הזאת היא בצחוק, אבל מסתבר שהיא רצינית לגמרי (ושיהיה ברור, אני לא שונא אותו כמו אחרים (אההממ אורי..
) ואני חושב שהוא שחקן נחמד (לא לחוזה הזה אבל) אבל MVP? WTF?! ד"א, לפי הכתבים שם בראד פני הולך לזכות בסיי-יאנג, מעודד מאוד אבל אפילו אופטימי כמוני לא חושב שזה יקרה... (למקרה שהקישור לא עובד...http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=preview/080103_champs)

chaiel

New member
לא נכון..

זה לא רק הומור.. ודווקא כל שאר הדברים שנכתבו שם די נראים רציניים...

אבל חואן פייר לNL MVP זה הומור

וחלק מהתשובות שלהם...זה התשובות של הכתבים שלהם בחלק ההומור...אז כמובן שהם יכניסו בדיחות כאלה...(במילים אחרות - הכתבה ברצינות שואלות את הכתבים, אבל חלק מהכתבים עונים בהומור).

chaiel

New member
אבל..

כל שאר הדברים שם לא היו בהומור, אתה רוצה להגיד שרק על פייר הוא צחק? בכל מקרה הוא היה פעם בטופ 10 של MVP נראלי.. לך תדע פתאום ידפוק שנה, והוא עוד עכשיו בLF ככה שהוא יהיה יותר טוב (יותר נכון פחות גרוע) כOF... ואם השילוב (שלכאורה הדודג'רס בנו עליו שנה שעברה) בינו לבין פורקאל (שהיה פצוע..) יילך טוב השמיים הם הגבול.. סתם אני לא באמת מאמין בזה..

כל השאר לא בהומור?

כל הקטע עם "עוד משחקים הוקי?" וזה...הזכיות של "HGH" וכל שאר הדברים שם בAL MVP....וכו'....who cares, no fantasy points...Is Gretzky still playing....הקטע שהיאנקיז יזכו באליפות...(סתם :) ). הכל בצחוק...

chaiel

New member
מה שההוא כתב..

מי שכתב על פייר... אתה מבין בהוקי? ככה חשבתי...
(על גרצקי)

ההיא כתבה

זו אישה, מה שגם מעיד על זה שזה לא בחירה הכי חכמה
(סתם סתם...) אני לא מבין יותר מדי בהוקי...אבל לא צריך לדעת יותר מדי כדי לדעת על גרצקי.

למעלה