די אני לא יכול עם זה...

torso2

New member
די אני לא יכול עם זה...

סורי שאני מנג'ס בעניין (ועוד רק אחרי 2 פריימים) אבל רוני פשוט מדהים!@#!@# כשהוא משחק בכושר הזה, זה נראה כאילו המשחק כל כך קליל!! אין אף אבל אף שחקן שגורם למשחק להיראות כל כך קל...

תומר199

New member
חייב לתת לך חיזור ידידי....

וזה חיזוק חובה אחרי שראית בטח את המשחקון האחרון שלו מתוך ה:6-1 על קרטר... איזה דבר זה....הקלילות שלו, הסגנון, פשוט הכל. מה שמנחם זה ששני ההחטאות היחידות שלו היו מכדורים ממש פשוטים, כך שקשה לדעת מי יכול לעצור את התותח... תענוג לראות.

The Shunned One

New member
צריך להדגיש

שהוא התעלל בשחקן ששיחק היום בדרגת כמעט חובבן. שחקנים טובים יותר (ורגועים יותר. הקרטר הזה השתין מפחד.) לא יתנו לו את המתנות שהוא לקח היום.

torso2

New member
קרטר מקום 15 בעולם...

קשה יהיה לקרוא לו חובבן. רוני לא נתן לו הזדמנות לנשום וכמעט לא ביצע טעויות.. Man or machine? אני לא יודע...כנראה שבן אדם, כי מכונה שמשחקת ברמה כזו באופן קבוע הייתה לוקחת כמעט את כל הטורנירים כל שנה..

The Shunned One

New member
לא אמרתי שהוא חובבן

אמרתי שהוא שיחק היום ברמה הזאת. או'סליבן נתן משחק גדול, אבל שייתן משחק בכזאת רמה מול התותחים הכי כבדים בשלבים הכי מכריעים, ואז נדבר.

danny147

New member
חח איך אתה קורא לקרטר...

חובבן ...אתה לא עשית יותר מ30 נקודות כל החיים שלך...זה פשוט מעצבן איך אנשים שאין להם מושג בסנוקר אוהבים לדבר שטויות..אתה יודע איזה שחקן תותח קרטר...אתה פשוט מאלה שלא מבינים במשחק וחושבים שרק אוסליבן יודע לשחק וכל השאר סתם ליופי מראים אותם בטלויזיה...

lior02010201

New member
כשאוסוליבן משחק בשיאו

אז זה באמת נראה כאילו השאר משחקים ליופי ואין להם סיכוי.

The Shunned One

New member
אני כתבתי בסינית?

כאילו... רבאק. איך אפשר לכתוב את זה ברור יותר? לא אמרתי שקרטר חובבן. הדירוג העולמי שלו מראה בבירור שהוא לא. אני כתבתי (וזה פעם אחרונה שאני מדגיש את זה.) שבמשחק הספציפי הזה מול או'סליבן, הוא שיחק ברמה מאד נמוכה, וראו את זה בכל מכה שלו. הוא היה עצבני, לא מדויק וזה נראה כאילו רוני שיחק מול חובבן. אתה צריך את ההסבר הזה באורות ניאון, או שזה מספיק? ואם היית קורא הודעות אחרות שלי, היית יודע שיש שחקנים שאני מחזיק מהם לא פחות מאו'סליבן, וגם כתבתי לפני כמה זמן שלדעתי עושים חגיגה טיפ-טיפה גדולה מדי מהיכולת שלו לאורך זמן.

11122233311

New member
מסכים

וגם דינג בזמן שאני כותב את ההודעה, מנצח את אבדון. אני מקווה שאוסליבן ודינג יפגשו בגמר. אוסליבן משחק טוב הטורניר הזה. אבל הוא לא תמיד מתחיל מצוין כולם חושבים שהוא ינצח ואז הוא מפקשש?

lior02010201

New member
בסוף דינג ניצח בקלות חוץ מהשניים

הראשונים שהוא הפסיד בלי להראות יכולת מינימלית הוא התחיל לתת בראש וסיים 6-2 (כמעט בטוח בכל זאת זה היה רבע לאחד אני לא זוכר הרבה מהמשחק חוץ מזה שזה היה מרשים ביותר)

למעלה