די!! אני כבר מיואשת!!!

noa 666

New member
די!! אני כבר מיואשת!!!

אז ככה.. יש לי שיער גלי ונורא נפוח, אבל ממש ממש נפוח!!!! אני ממש מתבישת בו ואני לא מעיזה לצאת מהבית בלי קוקו עגבניה [גם עם קוקו רגיל אני גם לא מעיזה ללכת]. עד שאני איכשהו מצליחה לסדר אותו, אחרי שבזבזתי עליו איזה רבע בקבוק של קרם לחות, אני רק יוצאת החוצה וכבר הוא מתנפח שוב!! קיצר... מישהו יכול להביא לי איזשהי תרופת סבא לשיער שמורידה את הנפח? אני כבר ממש מיואשת!!!

noa 666

New member
תודה אבל..

אין לי את הכסף לזה =[ ונראה לי שזה סכום "קצת" מופרז כדי לבקש מההורים. אבל תודה בכל זאת

טוטס

New member
יש במאמרים מסכות שונות לשיער, אבל אם את רוצה

דעה כנה - הדבר היחידי שבאמת יסייע זו תספורת נכונה שתעשה על ידי ספר שמבין בשיער ויתאים אותה לשיער שלך, כך שגם ירד הנפח וגם לא ידרש טיפול מיוחד כדי להסתדר איתו. לי מאוד עוזר כשאני חופפשת רק בערב, עושה עגבניה למשך כמה שעות - עד שהחלק של השיער שצמוד לקרקפת מתייבש, ואז מפזרת והולכת לישון. זה מוריד אצלי משמעותית את כל הנפח וכבר שנים לא נזקקתי לשום קרם (כמובן - לצד תספורת נכונה). בהצלחה

iwlicalifornia

New member
לא בדיוק תשובה שמתאימה לפורום הזה אבל..

לי הייתה אותה בעיה+ שיער מאוד יבש. הייתי שמה המון קרם ולא חופפשת כל יום ובכל זאת זה המשיך. מה שלי סידר את זה היה שמפו ומרכך של קרליין לשיער יבש ((הכתום)). רק טוב עשה לי והריח מצויין!!

noa 666

New member
יואו ממש תודה! D:

כבר הפסקתי לספור כמה סוגי שפמו ומרכך ניסיתי. חחחחחחחחחח.... אבל את זה עוד לא ניסיתי, אני אנסה. תודה רבה!!!

למעלה