די אין לי כח לכלום

מצב
הנושא נעול.

efrat 34

New member
די אין לי כח לכלום

די אין לי כח לכלום
אין לי אוויר זרוקה במיטה בלי כוחות בלית ברירה יצאתי להחזיר את הבונבון מהמעון חזרתי סמרטוט ואם לא מספיקה דלקת הריאות אז יש חשד לP.I.D= דלקת של צואר הרחם זהו אני ביאוש טוטאלי כי עם כל זה אין סכוי שהגוף מספיק חזק לפתח הריון

מאחלת לך שתרגישי טוב!

די אין לי כח לכלום
אין לי אוויר זרוקה במיטה בלי כוחות בלית ברירה יצאתי להחזיר את הבונבון מהמעון חזרתי סמרטוט ואם לא מספיקה דלקת הריאות אז יש חשד לP.I.D= דלקת של צואר הרחם זהו אני ביאוש טוטאלי כי עם כל זה אין סכוי שהגוף מספיק חזק לפתח הריון
מאחלת לך שתרגישי טוב!

אפרת12

New member
תחזיקי מעמד ותרגישי טוב

די אין לי כח לכלום
תחזיקי מעמד ותרגישי טוב
אני נכנסתי הפעם להריון עם שפעת ודלקת עיניים. זה ממש לא כמו דלקת ריאות ולא כמו דלקת בצואר הרחם, אבל בהחלט עם גוף חלש שלא מסוגל להחזיק את עצמו. אז נא לא להרים ידיים.

ענבל 2

New member
אל יאוש...תחזיקי מעמד../images/Emo24.gif

די אין לי כח לכלום
אל יאוש...תחזיקי מעמד

מצב
הנושא נעול.
למעלה