דירת הסטודיו

Just לובלו

New member
דירת הסטודיו

בשעת ערב מאוחרת יחסית, מחכה לו ברחוב הראשי בר"ג, קרוב לבני ברק. נכנסת למכוניתו ונשימתי נעתקת. ריח הבושם שלו מטריף את חושיי. נשיקה חמה ורטובה, חיבוק ארוך ומשתהה והוא מתחיל בנסיעה. כשהגענו לרחוב שבו הוא גר, נעצרנו בכביש. ידו פולשת את מכנסיי הרטובים ומלטפת בעדינות את הדגדגן. הוא מרגיש איך הרטיבות שלי מציפה את אצבעותיו. רועדת על האי תנועה, גומרת בפיו. "לדירה, רוצה לדירה", לוחשת כשנושמת "פעם כן - פעם לא". חיוכו השובב, אותו חיוך שפשוט עושה לי את זה בגברים, הוא אוחז בידי ומוביל אותי במהירות. נעצרים בכניסה ושוב מתנשקים ארוכות. גבי מוצמד אל קיר חדר המדרגות, רגליי כאילו מכירות רק את תנוחת הפישוק, והוא מלטף את הירך ושורט אותה. כ"כ נעים לי. דלת מעץ נפתחת ונחשפת למולי דירה ענקית בגודלה. מיטה עם מצעים שחורים, מראה עצומה באמצע החדר וציוריו מעטרים את קירות הסלון. ריח של קטורת וניל באוויר, אלכוהול בכוסות ומהר מאד סיבוב שני, נרות והוא מתקרב אליי מאחור. מושיטה ידיי אחרונית ותופסת את הזין האדיר שלו. מלטפת, רוצה בו, לחקור, לטעום, להרגיש ובעיקר להכיל בכל חור אפשרי בגוף. אנחנו נעים כגוף אחד למרות שהמוזיקה מתנגנת רק בראשנו. מתלטפים, נושמים האחד את השני, חשים קרוב. "את מטריפה אותי", הוא מחליק לעבר הטבור שלי ומלקק אותו. שולח יד לכוס החלק ומתאר כמה הוא יפה. בינתיים אני מפשיטה את בגדיו במהירות האור ומרטיבה את הזין שלו ביניקות עמוקות לתוך הגרון. הוא נדהם עד כמה עמוק מכניסה. נזרקים למיטה, אני מעליו, ידיו בתוכי - חוקרות נקודות רגישות, בודקות גבולות. מדהים איך להט יכול להציף עצמות, להתנחל בכל נים בגופי. צועקת כמה זה נעים לי, מאבדת כיוון לחלוטין ונעה מצד לצד כשכל גופי ממשיך לרעוד ולרעוד. "חייבת להרגיש אותך, עכשיו, מהר - מהר!" חוזרת על המשפט כאחוזת אמוק. יורדת מעליו ובתנוחת ארבע על המיטה אני מחכה לו שיחדור. הכוס כ"כ רעב עכשיו. קטע רוחני משהו עבר כשחדר. נדמה כי זה עבורנו - שלי ושלו. הוא מזיין אותי כ"כ מהר, כ"כ מיומן, יודע היטב היכן לגעת וכמה עמוק לחדור, ליבי נפעם. העצבים שוב מאותתים וחוויתי את אחת האורגזמות הכי מטורפות שאי פעם ידעתי. מנהלים שיחה על כל העולם, מתארת לו את הפנטזיות הכי רחוקות שלי, הוא מבקש שאביט עליו. "כובשת את עם העיניים, יודעת"? מחייכת אליו ומתמכרת שוב לעונג המדהים הזה. מביטה על שנינו במראה ומשווה עצמנו לחיות טרף. מסתובבת, עולה עליו שוב ודוהרת (!) על הזין שלו כשגופי נצמד אליו והחזה צמוד לשלו. מתרוממת טיפה, שולחת ידיי לאחיזה חזקה בחזה - עכשיו גם הציצים יורדים ועולים אל מול עיניו הרעבות. הוא מוסיף שתי אצבעות ארוכות וצובט את הפיטמות חזק. גניחותיי הרקיעו שחקים, ממשיכה להעמיק את החדירה מהר יותר ומהר - "מזיינת" אותו, נצמדים לגוף אחד וגומרים כשדופק פועם לצד דופק, חיוך ליד חיוך.

תפקיד חייך...

רק בשבילך ברא אלוקים את כל מיליוני הנקודות הרגישות בגוף ונתן לך תפקיד חיוני כ"כ שתמצאי את כולן!! ואת עושה את זה כל כך טוב!

בייסיק 1

New member
"איך להט יכול..." ../images/Emo178.gif

....להציף עצמות, להתנחל בכל נים בגופי".... נפלא! מדהימה!

למעלה