דירטי סנצ'ז

dor1511

New member
דירטי סנצ'ז

דירטי סנצ'ז הרבה יותר מטורפים מג'קאסס למה לא מדברים עליהם פה?

holly shit

New member
חחח אם לא שמת לב...

גם על גי'קאס כבר לא הכי מדברים פה, בכלל נראה לי שהרוב פשוט אוהבים את זה יותר. אם אתה רוצה לדבר על די'רטי סנציס דבר!! בטוח יש אוהבים.

Mr MAG

New member
האמת

כמעט ולא מדברים פה בכלל. וחבל. פורום עם פוטנציאל לא ממומש P: צריך לחשוב על איזה משהוא גדול ומטורף שיכלול את כל האנשים פה והרהב שטויות, ישאיר נושאים לשיחה לחודש שלם אחרי P:

omni96

New member
כולם צודקים

באמת לא מדברים פה הרבה ובמיוחד לא על דירטי סאנצ'ז שלדעתי ולדעת כרמן יש בהם משו מאוד מצחיק והם פשוט מטורפיייייייםםם יש לך רעיונות למשו כזה מוטי??

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif ווהו! סיכות שדכן רולזזזזז

הם קורעיםםםםםםםםםםםםם אבל לגזרי גזרים! חולה עליהם! גויים בעלי עורלות מסריחות מצחנה
מג'עולים

Mr MAG

New member
יש לי בערך

אבל צריך שכווווווווווווולם יבואו באחד החופשים.. נכון בויוה לה באם ובכלל בכל התכניות עם באם תמיד יש כזה שהם עושים מפגשים ענקיים של BBQ על הדשא מול הבית של באם... וכזה כווולם באים.. אז מצוא מקום עם המון דשה, למלא אותו בשולחנות וכסאות ומנגלים וכל מיני שטויות, אפילו אויל איזה מיני-ראמפ מאולתרת... ופשוט להביא מלא אוכל ומלצמות ולהיות שם נגיד מהצהריים עד הבוקר למחרת..

BiAAcH

New member
אממ....

באמת כמו שכבר אמרו פה לא כל כך מדברים פה על משהו שקשור לפורום, אבל בכל מקרה, היו כמה שרשורים על דירטי סנצ'ז, אבל רובנו פה פחות אוהבים אותם, אני אישית פחות אוהב את הקטע הסדיסטי שלהם, זה לא נראה לא כיף ולא מצחיק לשדך את הביצים שלך לשולחן, לתלוש את זה ובדרך לקרוע לעצמך את השק, למרות שלדירטי סנצ'ז יש גם קטעים טובים, יש את הפרק שלג שלהם, שפשוט כל קטע שם אהבתי....

עלקשׂ

New member
גם

אני פחות אוהבת דירטי סנצ'ז בגלל שהם סתם מכאיבים לעצמם זה לא מצחיק זה לפעמים משעשע ...למרות שדפקא כן יש קטעים טובים:] [ואני לא קשורה לפה.]

איזה מצחיקים האנשים האלה..

שצצים מאמצע שומקום.. ואז אומרים איזה משו שכאילו הם היו פה שנים על גבי שנים ואזנעלמים אחרי שרשור אחד או שניים (איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא.. פ-חחח סתם היהודים מעפנים.. תקנו סגנון חדש.. אני אישית אתרום לכם כסף לסגנון חדש!!.. כן.. )

עלקשׂ

New member
נוּדל

האמת שאני קוראת פה כבר כמה זמן פשוט לא כותבת הודעות P:

טיפשה!

הנודל מסמל איטריה! אל תגידו זה לא מילה מצחיקה!! איטריה.. "תגיד אתה יודע מה אכלתי אתמול?" "לא.. מה אכלת ?" "איטריה.." ישראלי : "וואי איזה גשם מטורף" רוסי עולה חדש: "אל תדאג יש לי איטריה.." (בסליחה מראש לאנה חחחח) בטוח יש מדינה כזאת .. איטריה.. זה כמו אנגליה פנסילבניה .. בטח היפנים קוראים לאיטריה איטליה.. רואים זה אומר שבטוח יש מדינה כזאת!!

holly shit

New member
כן..אבל מה שאני לא מבינה זה..

איך שבכל הודעה יש איזו ירידה עלי?! חח ההוא שם עלי זין (
)אני אהבלה, טיפשה ועם חזה גדול.. בואי נעשה מבצע היום לא נקלל את נופר!! אהה יה חראות!

למעלה