דירות מערכת FM2006

• פותח הנושא SiC
  • פורסם בתאריך

SiC

New member
דירות מערכת FM2006

לכל אלה שהורידו\קנו את המשחק ומשחקים איתו כבר, איזה מחשב יש לכם (מהירות וזכרון RAM), כמה ליגות אתם משחקים ואיך המהירות? יש לי כרגע מחשב פנטיום 3 600 וFM2005 זוחל לי... אני קונה בקרוב מאוד פנטיום 4 3 GHZ ורוצה לדעת איך המשחק ירוץ...

shlomi 123

New member
יש לי פנטיום 4 3 מגה הרץ

כמו שאתה עומד לקנות וזה רץ במהירות מצויינת,סוף סוף אני יכול להרגיש את המשחק כמו שצריך,גם לי היה מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ וזה היה איטי להחריד כך שאני מבין אותך. לפני כחודש קניתי את המחשב החדש ואני מרוצה מכל רגע,אני אישית משחק עם 2 ליגות (אני לא אוהב יותר מידי ליגות,אבל מחשב כמו שתקנה אתה יכול כמה ליגות שתרצה כי המחשב עולה על הדרישות של המשחק בכמה רמות).

shlomi 123

New member
אה וחשוב גם

זיכרון,אני אישית ממליץ לך על 1024 (פעמיים 512 במהירות 400) זה גם כן חשוב מאוד למשחק.

דנוך86

New member
חבל על הכסף

אין צורף ב-1024 בשביל מנג'ר, 512 מספיק...קח 1024 אם אתה משחק במשחקים כבדים אחרים, או שסתם בא לך להשקיע...

shlomi 123

New member
אני בשביל משחקים כבדים שמתי

אבל בכללי למנג'ר מספיק 512.

אל תתן הצעות לא מבוססות

הוא לא צריך ג'יגה זיכרון, מה גם ש-Windows כתוכנת הפעלה לא יודעת לנצל כמו כזו של זיכרון. אני מריץ את המשחק (שלוש ליגות) על הלפטופ שלי - מעבד 1.6 עם 256 מגה זיכרון והמשחק רץ יופי, אז על אחת כמה וכמה על מחשב עם מפרט כמו שלו.

shlomi 123

New member
כמו שאמרתי 512

בהחלט מספיק,אני המלצתי בכללי לא במיוחד למשחק הזה,אני אמרתי שלמשחק הזה הזיכרון הוא דבר חשוב מאוד. בפעם הבאה תקרא טוב טוב ואז תגיב.

ציטוט:

"אני אישית ממליץ לך על 1024 (פעמיים 512 במהירות 400) זה גם כן חשוב מאוד למשחק." מפה משתמע כי אתה מציע לו ג'יגה זיכרון למשחק. מעבר לזה שהמשחק רץ יופי על 512, Windows XP כמערכת הפעלה לא יודעת להתמודד עם כזו כמות של זיכרון, והיא דורשת טוויק לא נורמאלי על מנת שתוכל להסתדר עימו ולכן הנחיצות של הוספה שכזו מוטלת בספק. אפשר לראות את זה גם פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=71&a=36980&c=4557&sc=0&ssc=0

shlomi 123

New member
.....

"אני אישית ממליץ לך על 1024" זה מה שהתכוונתי בכללי ולא למשחק הספציפי הזה. "זה גם כן חשוב מאוד למשחק" וזה בדיוק למה שהתכוונתי שהזיכרון חשוב למשחק במיוחד אם רוצים להשתמש עם כמה ליגות ביחד. כנראה לא ניסחתי את עצמי נכון,אז סבבה לא קרה כלום. ו-1024 זיכרון חובה למי שרוצה לשחק במשחקים כבדים.

moonch

New member
פנטיום 4 1.8, 512 MB

טיפה מהיר יותר מהמשחק הקודם, אבל ממש טיפה. יש מקום לשיפור, אבל בינתיים אין תלונות. מקווה רק אחרי שאני אעשה מספר עונות זה לא יקרטע במהלך השמירה והטעינה ויעשה בעיות אחרות.

למעלה