דירות מכונסי נכסים

ענתינה

New member
דירות מכונסי נכסים

האם קיים מאגר של דירות מכונסי נכסים? היכן ניתן לקבל אינפורמציה על דירות כאלה? לעזרתכם אודה.

יעלי2

New member
אני חיפשתי באתרים של

בנקים. בד"ר זה רשום תחת השם "הזדמנויות נדל"ן". יש באתר של בנק הפועלים וגם באחרים. אם לא באינטרנט, לכל בנק יש את הרשימה שלו בסניפים (ממליצה לטלפן קודם ולברר ממי לוקחים). כמו כן, באתר של walla! אם איני טועה, יש פרסום של חברה שמוכרת רשימת דירות מכונס נכסים בתשלום של כ 180 ש"ח, אבל תקחי בחשבון שאת קונה רשימה של כל הארץ. גם את זה כדאי וקל לברר טלפונית. המקום האחרון שבו חיפשתי: בעיתון ידיעות יש בימי שלישי ושישי פרסום של דירות מכונסי נכסים וגם בגלובס. בהצלחה. נ.ב. שולחת לך מסר.

ERA israel

New member
מרוב "מציאות" התרוששתי...נשמע מוכר?

דירות זולות הן דירות שמחירן בהשוואה לדירות אחרות בשוק הוא נמוך, אין כל ערובה לכך שדווקא דירות ממה שאת קוראת כונס נכסים הן זולות יותר !!! אז אני ממליץ לך דירות במחיר זול - ולאו דווקא דירות מכונבס נכסים. יש איזה דפוס מטומטם שאגב הצליח מאוד בישראל הלוונטינית - "מכירות ממחסנים בנמל" - כאילו מכירות של "סחורה שנתקעה"..... והישראלים קונים שם טלוויזיה באריזה במחיר שאני קונה בלי הנחה בסופרמרקט המקומי .....ממש בדיחה...... י-ש-ר-א-ב-ל-ו-ף....... אז תפסיקו להתנהג כמו מי שמתוזז לפי כרזות וכותרות מניפולטיביות...... זה מזכיר לי גם את החנות ממול הבית שלי שמוכרת שטיחים כבר 4 שנים במכירת חיסול לרגל סגירת החנות......ישראבלוף שכולם מכירים...... www.eraisrael.com

בהחלט אפשר למצוא הזדמנויות ...

בהחלט אפשר למצוא הזדמנויות טובות לרכישת דירה מכונסי נכסים. לפני שניגשים לעסקה כזאת חשוב לדעת (או להתייעץ עם מומחים) מהוא שווי השוק של הדירה ומה המחיר המכסימלי שכדאי לשלם עבורה.

רינס

New member
היי אבי, כשאני רואה מודעה של מכירת

דירה מכונס נכסים רשום שם שבדיקת מצבו התכנוני, משפטי הוא באחריות הלקוח למה הכוונה?ואיך עושים בדיקה שכזו? כמו כן איך נערכת הגשת ההצעה? האם יש טפסים מיוחדים או סתם כמכתב רשמי? ובמידה ואני זוכה בהצעה תוך כמה זמן אני צריכה לגייס את הכסף? תודה מראש רינת

למעלה