דירות להשקעה -היכן ?

acacac

New member
דירות להשקעה -היכן ?

שלום רב , אני מחפש דירה עד 100000$ להשקעה באיזור השרון האם נכון להשקיע באזורים הפחות נחשבים ובדירות ישנות 3 חדרים כגון : קריית שרת ברעננה או שביב בהרצליה משיחות עם כמה מתווכים נאמר לי כי התשואה היא גבוהה באיזורים אלו האם ישנם סיכונים בהשקעה באיזורים אלו ? האם יש כאן אנשים שמשקיעים ויכולים לתת קצת טיפים ? אני די טירון בנושא ההשקעות בנדל"ן אז כל המלצה תתקבל בברכה . תודה א

השקעה בדירת מגורים ...

האם נכון להשקיע באזורים הפחות נחשבים? לא - בחירת האזור צריכה להיות על פי שני מבחנים. מבחן התשואה ומבחן הפוטנציאל לעליית מחיר עתידית ביחס לאזורים אחרים (פוטנציאל התפתחות האזור). האם נכון להשקיע בדירות ישנות 3 חדרים? כן- בדרך כלל בדירות יד שניה קטנות, התשואה גבוהה יותר מאשר בדירות חדשות גדולות ... אבל צריך לקחת בחשבון שלעיתים יש צורך בהשקעה לשיפוצים, והוצאות האחזקה אשר חלות על המשכיר עלולות להיות גבוהות יותר. האם ישנם סיכונים בהשקעה באיזורים אלו? כן- באזורים בהם מתגוררת אוכלוסיה במעמד סוציו-אקונומי קשה יותר לקבל בטחונות ראויים, הסיכויי לאי תשלום שכירות במועד (או בכלל) גבוהים יותר, ועלולים להיות קשיים גדולים יותר בפינוי דייר שאינו עומד בתנאי החוזה. בכלל לא בטוח שאיזור השרון הוא המקום המועדף להשקעה בדירת מגורים בטווח המחירים שאתה מחפש.

acacac

New member
תודה אבי ושאלה נוספת

האם תוכל להמליץ לי על מקומות אחרים בטווח המחירים שציינתי תודה מראש א

olsis

New member
גם הדר יוסף ונווה שרת בת"א

תקבל תשואה של 4.5-5 %

I feel loved

New member
אני לא מבין אותך

יש לך 100K$ זה נתון. עכשיו אתה בא וכובל את עצמך להשקעה ב: 1.דירת מגורים 2. אזור השרון... למה אתה עושה את זה לעצמך??? אולי אם תשתמש בכסף הזה כתמריץ לצאת ולבחון השקעות נוספות??? שחורגות מ"תחום הנוחיות" שהגדרת לעצמך כדירת מגורים באזור שהוא יפה ונחמד למגורים??? (וכלל לא בטוח שהוא הטוב ביותר להשקעות???) בתחום הנדל"ן ישנן כ"כ הרבה דרכים להשקיע כסף בצורה נבונה הרבה יותר, עצתי לך אחת, צא ולמד לפני שהנך מבזבז 100K$ כי השקעה כזאת על עיוור בלי "שכר לימוד" בצידה שווה מעט מאוד... עלה והצלח, גלעד

למעלה