דירות בצפון

מועמדת55

New member
דירות בצפון ../images/Emo66.gif

היי לכולם, אני מתחילה השנה ללמוד רפואה בטכניון, ורציתי לברר איפה יש איזורים נחמדים לגור בהם באיזור הפקולטה? המלצות על איזורים (רצוי בנינים חדש או משהו..) חדשים יתקבלו ברכה, ואם מישהי גרה בדירה נחמדה ומחפשת שותפה אשמח לקבל פרטים. תודה רבה מראש!

ארגינין

New member
בתור תושב חיפה

ממה שאני יודע אתם לומדים בפקולטה שליד רמב"ם. השכונה היחידה בערך שקרובה לך לשם היא בת- גלים. אל תצפי ליותר מדי, זו לא שכונת פאר.. סה"כ אפשר להסתדר וזה בניינים סבירים ממה שאני מכיר. ליד הטכניון יש לך כבר שכונות יותר טובות, אבל המחיר בהתאם (ושם גם יש בניינים חדשים, לדעתי בבת גלים אין בכלל משהו חדש, אבל הטכניונים בטח יכולים לתקן אותי) ליד הטכניון עצמו יש לך את נוה שאנן, רמת רמז, וגם נשר שקרובה לשער התחתון של הטכניון. בכל השכונות האלה יש בניינים חדשים והן נחשבות גם לאזורים טובים יחסית, אבל המחיר די גבוה (לדעתי כמובן) בהצלחה

photoface

New member
נצל"ש- איפה עדיף לגור בשנה הראשונה?

אמנם עדיין לא התקבלתי- אבל כדי להכין עצמי נפשית איפה יותר כדאי לגור בשנה הראשונה? קרוב לרמב"ם בבת גלים או קרוב לטכניון? אני יודעת שנבלה קצת זמן גם בטכניון- השאלה היא איפה יותר ?

meshi23

New member
3 ימים בפקולטה יומיים בטכניון-

במהלך כל השנה הראשונה.

MAN e

New member
:re

היי, קודם כל מזל טוב על הקבלה
כמו שאמרו, בשנה א' את יומיים בטכניון ושלושה ימים בפקולטה, אז אין הבדל משמעותי בין מגורים בנווה שאנן לבת גלים מהבחינה הזאת. החל משנה ב' תהיי יותר בפקולטה (סמסטר ראשון רק ימי ד' בטכניון ומהסמסטר השני כל קורסי החובה לרפואנים הם בפקולטה בבת גלים). אז אם תקחי כבר מהשנה הראשונה דירה בבת גלים (עם כוונה להישאר בה כמה שנים טובות) אז תוכלי לחסוך לך את החיפוש והמעבר לדירה אחרת אחרי זה. כמובן שיש את האופציה של המעונות לרפואנים 'קסל' שהם לא חדשים ולא ממש קרובים לפקולטה (25 דק' הליכה), אבל המחיר זול. מצד שני....כשאני חושב על זה, במידה ויש לך אוטו- אז הקירבה לפקולטה כבר לא אמורה להיות קריטריון כזה משמעותי... אם תמצאי דירה נחמדה בחיפה במחיר סביר ושותפים טובים זה אמור להספיק. אגב, הומלס אתר טוב למציאת דירות ושותפים...מומלץ בהצלחה

למעלה