דירות בחיפה

1שמוקי

New member
דירות בחיפה

אני מתכננת לעבור לחיפה בקיץ, בעקבות לימודים באוניברסיטה. אני רוצה לגור במרחק סביר מהאוניברסיטה (חצי שעה-40 דקות באוטובוס), אבל עדיין לגור באיזשהו מרכז שיש בו מקומות בילוי ומקומות עבודה לצעירים. חשוב לי גם שזה יהיה אזור זול יחסית. יש לכם המלצות? תודה מראש!

deathcaster

New member
גבעתיים?!

גם זול, גם דקה ממקומות בילוי בלילה, גם 40 דקות ברכבת, גם מקומות עבודה לצעירים. או מחסן בצ'ק פוסט שגם עונה על הדרישות שלך... (פחות מחצי שעה).
וברצינות: בחיפה אין עיסקת חבילה, היכן שהדירות זולות, הן לא קרובות למקומות עבודה (לא לצעירים ולא למבוגרים). אותו הדין כמובן למקומות בילוי. היכן שהדירות זולות הן לא קרובות לאוניברסיטה... ועם כל החפירות בעיר שמוציאות אותי מדעתי, מעטים האוטובוסים שמגיעים תוך חצי שעה לאוניברסיטה (אני מגזים כאן... אבל את כבר תיווכחי). תצטרכי להתפשר על לכל הפחות אחד הקריטריונים שלך... אני לעומת זאת הולך ללמוד מה-1 באפריל (וזו אינה בדיחה) במרחק של 3 ק"מ מהבית (טכניון) ולקבל לא מעט כסף על כך.

1שמוקי

New member
אוקיי, אני אשאל שאלה יותר פשוטה

איפה רוב הסטודנטים מעדיפים לגור? אני לא מדברת על אזורי חורבות שהם זולים מאוד, אני מדברת על שכירות סבירה, מרחק סביר מהאוניברסיטה וממקומות בילוי. תודה על כל העזרה :)

deathcaster

New member
תשובה (כעת ניתן לענות ../images/Emo13.gif )

חיפה: שכונות נווה שאנן, קרית שפרינצק, רמות ספיר נשר: לא משנה ממש איפה

ואם אני אענה (תשובה קצת שונה)

מתוך מה שאני רואה אצל חברות מהלימודים: נווה שאנן, רמות רמז (קצת מעל נווה שאנן וטיפהיותר קרוב לאונ'), אחוזה (ארנונה יותר גבוהה משני אזורים הקודמים אבל תחבורה יותר נוחה לאונ' ויותר קירבה למקומות בילוי).

אמממ....

גם זול וגם קרוב למקומות בילוי ותבורה טובה? זה לא הולך ככה בנדלן תעשי סדר עדיפויות מה חשוב לך יותר ושז נוכל לעזור. חוץ מזה שהיו הרבה הודעות בפורום על דירות בחיפה אז תנסי לעשות חיפוש בפורום ואולי זה יעזור לך.

stkachov

New member
אולי יש מקום אחד שעונה על רוב הדרישות

הדר מבחינת הדיור, די זול שם. מבחינת מקומות עבודה לסטודנטים, יש שם הרבה משרדי עורכי-דין, חנויות קטנות, וגם את תאטרון חיפה, ומוזיאון חיפה לאומנות. מבחינת בילויים, יש שם בעיקר בתי קפה שכונתיים ואולי פאב אחד או שניים. כמו כן, זה די קרוב למושבה הגרמנית שזה איזור תיירותי מאוד. בנוסף, יש שם תחבורה ציבורית מגוונת מאוד, כלומר אפשר להגיע כמעט לכל מקום לצורך עבודה/בילויים גם אם אן לך אוטו.

למעלה