ויינגייט הגבוהים זה האגדה הכי גדולה
אנשים מספרים לעצמם שזה המקום הכי בטוח וכו', ודווקא שם לשני אנשים מהמחזור שלי גנבו רכב ולכמה אחרים היו פורצים לדירה.
ואני משכיר בד" שכביכול נחשבת פחות טובה ו3 שנים לא נתקלתי בשום דבר מאלה. כולם שם משלמים הרבה יותר מהממוצע של שכירות הרגילה לדירות בב"ש , רק בגלל הסיפורים האלה.

ב' זה מאוד רחוק לפקולטה וכל מי שאומר אחרת מטעה אותך או שהולך עם רכב אלא אם כן הוא ממש גר באיזור של מרכז הנגב שזה ממש בהתחלה. וגם שם היה סיפור בשנים האחרונות של איזה בחור שעולה בחדרי מדרגות אחרי בנות ומטריד אותם.

ההמלצה שלי זה תחפשו בתים באיזורים הקרובים ביותר : באיזור מעונות ד' לא להגיע לבתים שכבר יותר קרובים לשער 90 של האוניברסיטה כי זה כבר הליכה רצינית כל בוקר ועד האיזור של מרכז גילת יותר מזה זה רחוק., איזור מעונות ג' (רק הרחובות הקדמים, לא באיזור של המרכז המסחרי שם נחשב איזור קשה יותר של פשיעה וכו') ושכונה ג'(ויינגיט גבוהים ונמוכים).
בב' אז באמת רק בהתחלה של דרך מצדה וביאליק , לא רחוק יותר.

ממוצע הדירות לשותף- 800-1000 אל תסכימו לשלם יותר(דירות של 3 שותפים). בדירות של שני שותפים 1100 לשותף זה סביר.
דירות שמבקשים ממכם 1400 זה רק דירות באיזור של חיים הזז שזה במרחק של בערך 20 דקות הליכה בבוקר אבל זה בתים ממש שווים עם מרפסות ענק ובתים בעיקרון של משפחות ולא של סטודנטים.

אם אתם מוצאים כמה מקומות ורוצים להתייעץ לגבי האיזור הספציפי, תרגישו חופשי לשלוח מסר.

עצה קטנה מנסיון אישי-אל תחפשו אנשים שהתקבלו איתכם לשנה הראשונה, חכו עם זה עד ללפחות שנה ב' שכבר מכירים את הכיתה. זה יצר לא מעט בעיות אצלי בדירה.

שיהיה בהצלחה וברוכים הבאים