דירות אירוח בירושלים

itay Jerusalem

New member
דירות אירוח בירושלים

היי יש מישהו שמכיר שניתן לשכור דירות אירוח או חדר בירושלים לשבת וחג בשכונות העיר?
תודה לכם

ספר יקר

New member
אם יורשה לי להגיב

ולומר שפרסום של מודעה כזו שוב ושוב בפורום של הומואים נשמע כמו הזמנה למשהו זול. וד"ל.

itay Jerusalem

New member
היי

ממש לא אני לצערי עוזב את ירושלים בגלל יוקר המחיה הגבוהה בעיר ובמדינה !
הייתי בחגים ראש השנה כיפור ושמחת תורה באכסניית אגרון ובמלונות מסביב ,ואכן לא משתלם לחגוג את החגים בבתי מלון בעיר,עדיף לקחת דירת ארוח לדוגמא ולחסוך ולהנות מאוכל טוב שאתה מארגן או מבשל!
לכן פירסתי את המודעה כאן ,אני הרבה בירושלים עיר מדהימה אין מילים!

ספר יקר

New member
אוקיי, אז תדע שיש פורומים שעוסקים

בחופשות / מלונות / טיולים / פורומים של ערים מסויימות ושם אפשר למצוא מענה לבקשות כמו שלך

itay Jerusalem

New member
היי ספר

רק שתדע שבכנות חיפשתי חדר לשינה בירושלים ,שנה שעברה הייתי בחגים במלון פרימה מלכים,ואכן לא משתלם מלון בירושלים וגם די יקר מאוד לעומת התגמול ,להיות בחגים בירושלים פשוט כיף! כאחד שגם גר בעיר הזאת ויודע !
והלוואי ואזכה לגור קבוע בעיר המדהימה :)

חודש טוב ושבת שלום:)

ספר יקר

New member
טוב. בסדר. מאמין. הנושא מיצה את עצמו עוד לפני

שהתחיל.

העיקר שתהנה!

Nחמן

New member
ספר יקר וחביב!

כבר מזמן לא השתתפתי בפורום לאחר שמיציתי עצמי די והותר ועם ההתקדמות בשנים הפניתי את עצמי לעיסוקים רבים ומגוונים. טוב, אין צורך להתנצל. אולי יש כאן גולש או שנים שבירכו "ברוך שפטרנו" אבל בוא נעזוב את זה.
אני מבקש להגיב לתגובה שלך כדי להסיר חשד מגולש. גולש זה מוכר לי באופן אישי וגם פגשתיו מספר פעמים. בעבר הופיע כאן בניק אחר. יתכן, שכושר ההבעה שלו איננו מן המשובחים אבל אני יכול להעיד משיחותיי איתו הן בטלפון והן פנים אל פנים, שמטרתו אמיתית. הוא מחפש מקום "לשים את הראש" ותו לא.
יש לשער, שהיו לך סיבות לחשוד בכוונות זרות אבל מצד שני אני אישית הבטחתי לו אירוח אצלי, אם הדירה תהיה פנויה מהדייר המשני שמתגורר אצלי.
כדי להסיר חשד גם ממני אני מודיע בזאת על תוכניותיי בחג: בליל החג לאחר הסעודה החל מהשעה 22:00 קבעתי עם 3 חברותות שונות ללמוד כל הלילה. בבוקר לאחר תפילת "כוותיקין" (אילו הייתי בריא, יתכן, שהייתי הולך להתפלל סמוך לכותל המערבי) קידוש וטעימה קלה ואחר כך לישון כמה שעות. הפוגה ראשונה מהשינה לצורך ארוחת בוקר קלה והמשך שינה עד לשעות אחה"צ. אחה"צ סעודת חג, לימוד בחברותא או האזנה להרצאה, תפילת מנחה וערבית וחזרה לשגרת החול.
האורח, אם יהיה עמי, לא חייב ללמוד כמוני. הוא יהיה חופשי לצאת ולבוא כרצונו ובלבד שלא יפריע לי לישון.
נכון לעכשיו לא הבטחתי לו משום שיש לי דייר משני. רק כאשר אדע סופית, שאין הוא מתכוון להישאר כאן בחג, הבטחתי לו לארח אותו בשמחה.
לא כתבתי את הדברים כביקורת אלא כדי להגן על הכותב מפני רכילות ו"/שאר ירקות" שלבטח אינם נעימים לו (וזאת מבלי להיכנס כלל לשאלת הרגליו המיניים).

תודה על תשומת הלב.

נח

ספר יקר

New member
היי נח

בשליש הראשון של הודעתך בעצם אמרת : "עפ"י שיחה והיכרות שלי עם האדם אני יכול להעיד שכוונתיו הן כפי שהוא הציג בהודעה בפורום וזה רק מקום להניח ראשו."

בשני השלישים האחרונים בעצם אמרת : "אפילו אומר שאני הזמנתי אותו אלי ולא הייתה לי כל כוונה להתפתחות מעניינת והנה חיזוקים לכך : X Y Z ".

אני לא באמת יכול להתייחס עניינית לדברים, וברור לי שאני לא אלוהים (כרעיון..) ואולי אני טועה, אבל זה הרושם שבקלות ניתן לקבל מהודעות כמו זו שלו.

Nחמן

New member
אתה צודק

אכן גם זאת צייתי, כי התבטאות לא מתאימה לולה להתפרש גם לכיוון אחר כן כתבתי, שלפחות במקרה ה יש לי יסוד סביר להניח שכוונותיו אמיתיות.

למעלה