דירוג שירים מ-Origin

NiKi†a

New member
דירוג שירים מ-Origin

דרגו אותם ^^ New Born Bliss Space Dementia Hyper Music Plug In Baby Citizen Erased Micro Cuts Screenager Darkshines Feeling Good Megalomania

Special M

New member
*

Citizen erased Space dementia New born Screenager Plug in baby Feeling good Bliss Dark Shines Megalomnia Hyper Music (כ"כ היה עדיף הגרסה שהם שמו בהולבאלו) *נגד דירוגים
Placebo - Come Home

NiKi†a

New member
**

Plug In Baby Bliss New Born Citizen Erased Feeling Good Space Dementia Hyper Music Micro Cuts Megalomania Screenager Darkshines

Faceless Mole

New member
דירוג שירים ל origin

טוב אני אמנם חדש פה אבל זו דעתי: 1. hyper music 2. newborn 3. plug in baby 4. micro cuts 5. citizen erased 6. space dementia 7. bliss 8. darkshines 9. screenager 10. megalomania 11. you know how i feel הסיבה שהייפר מיוזיק במקום הראשון היא בגלל הריף המעולה שיש בבית. זה פשוט לא יוצא לי מהראש. מה שכן ממש קשה היה לי לדרג ממקומות 3-9 כי כולם שירים מעולים ששווים בערך ברמה. ועל ניובורן אין מה להרחיב.

ramoni

New member
סבבי

ברוך הבא מקווים שתשאר. רק הערונת קטנה, השיר האחרון ברשימה שלך, הכונה ל feeling good?

ramoni

New member
שלי

זה יהיה קשה כי אני חושב שלא בהכרח מתאים לו דירוג פנימי זאת משום שכל השירים בו מעולים, והוא פשוט אלבום מופת. 1.Plug In Baby New Born 2 3.Bliss 4.Citizen Erased 5.Darkshines 6. Feeling Good 7. Megalomania 8.Hyper Music 9.Space Dementia 10.Micro Cuts 11.Screenager

gloria23

New member
שלי...

1. feeling good 2. new born 3.plug in baby 4.space dementia 5.bliss 6.hyper music'ואני במשא ומתן לhollabaloחחחח אז אני מחכה לשמוע את זה... 7.citizen Erased 8.micro cuts 9.dark shines 10.megalomania 11.screenager ופשוט כמו שרם אמר...אלבום מופת!!!

ramoni

New member
אז פתחי את המשא ומתן

, וגם אתם מוזמנים להאזין להיפק מיוזיק מההופעה הלינק הזה

שלי

Citizen Erased Plug In Baby Space Dementia Hypermusic Feeling Good New Born Micro Cuts Bliss Megalomania Screenager Dark Shines

positive energy

New member
אני אנסה

אבל בעיקרון אני מסכים עם ראמוני שלא צריך לדרג את זה 1.citizen erased 2.new born 3.space dementia plug in baby feeling good bliss hypermusic screenager darkshines micro cuts megalomania

whistler404

New member
לא מוכן להשתתף בניסוי..

שירים כל כך שונים..ואני אוהב כל אחד בדרך שונה

inkydinky

New member
הדירוג הזמני שלי

01. Citizen Erased (ואולי השיר הכי טוב שלהם בכלל, לטעמי) 02. New Born 03. Dark Shines 04. Bliss 05. Plug In Baby 06. Hyper Music 07. Feeling Good 08. Space Dementia 09. Micro Cuts 10. Screenager 11. Megalomania אבל בטח הייתי מדרג אחרת (פרט לשיר הראשון) אם היו שואלים אותי ביום אחר. זה גם תלוי במצבי רוח... לפעמים אוהבים שירים מסויימים יותר ולפעמים פחות.

ramoni

New member
או...

סופסוף אחד\ת שנותנ\ת את הכבוד הראוי לדארק שיין, בכל מצב רוח שהוא .. לא משנה איזה שמחים שהצתרפת מתי שמעת את מיוז לראשונה?

inkydinky

New member
כבר כתבתי פה

כמה פעמים בעבר. אני אפילו לא זוכר בקשר למה. מתי שמעתי? נראה לי שב-99. אני לא זוכר כ"כ. אני כן זוכר שהייתי מעביר תחנה בכל פעם שהשמיעו את Unintended או Muscle Museum. אני לא זוכר מה קרה, אבל נראה לי שיום אחד פשוט בא לי לשמוע את Feeling Good ואז חזרתי אחורה גם לשירים שלא אהבתי לשמוע קודם לכן והפלא ופלא - Muscle Museum אחד השירים האהובים עלי שלהם.

Special M

New member
דרך ארוכה עשית

עד לזה שהם הלהקה הכי אהובה עליך. מי היה מאמין.

למעלה