דירוג חמשת הגדולים!!!

פישתן23

New member
דירוג חמשת הגדולים!!!

מה קורה אנשים,אני יודע שקשה לקבוע את חמשת השירים הגדולים של עמיר-קשה אש!!!!!!!!!!! אבל בכל זאת נסיתי "והצלחתי" והייתי מאוד רוצה לדעת מה אתם חושבים על הדירוג ובכלל מה הדירוג שלכם מקום 1- ניצחת איתי הכל (ללא ספק השיר הגדול ביותר שנכתב ב-20 שנים האחרונות במוסיקה הישראלית-אין ספק!!! אי אפשר להאמין שאדם הגיע ליכולת כתיבה מושלמת שכזו) מקום 2- כשאת עצובה (אין שיר יותר מתאים בהבעת רגש מוחלט לאישה,המלחמה עליה הכלללללללל פשוט אין!!) מקום 3- געגוע (אני זוכר שעמיר ביצע את השיר בטקס לזיכרו של יצחק רבין ז"ל בכיכר רבין ואז הבנתי כמה השיר הזה מיוחד וגדול רק לפי הפזמון) מקום 4- צבעים(כל סיפור החיים נכנס בכמעט 4 דקות של חלום גאוני) מקום 5-נשמתי(שיא התמימות שקיים בשיר אין יותר תמימות טהורה מזה,ועיבוד גאוני שאין כמוהו) אשמח לתגובות ולדעת מה הדירוג שלכם תודה ויום טוב

sdavid1

New member
הדירוג שלי

1-ניצחת איתי הכל 2-עומד בשער 3-געגוע 4-יש לי חלום 5-הזמן שלי איתך

אצלי...

אין לי אפשרות לדרג, תלוי איך אני באותו יום, פעם ככה ופעם ככה אבל ללא ספק "ניצחת איתי הכל" השיר. האלבום: הכל עד לכאן. היצירה: אלוף בשחור(כל ההרהורים) וכל מילה מיותרת. האטרקציה: השירים מסביב לאלבומים( עיתים, סתם, מי תרצי, ביום אושרך של דין דין ועוד ועוד...).

צבעים זה מפתיע.. בכל זאת,

1. ניצחת איתי הכל. 2.שיגרה. 3. הכל עד לכאן. וואו פעם היו לי חמישה מוחלטים עכשיו זה השתנה אני בא להתסכל על הרשימה ויאן משהו שאני יכול להציע עליו בבירור שהוא ה4 או ה5

mk42

New member
ואצלי.....

בס"ד ת'אמת קשה לי לדרג אותם לא יודע מי יותר, חוץ "מגעגועים לדמיון" חושב מקום 1(אולי ישתנה.......) "הכל עד לכאן", "כשאת עצובה", "בורח", "ניצחת איתי הכל" ואם אפשר להוסיף עוד אחד אז את "מורה לחיים"

לא הבנתי עכשיו געגעועים לדמיון

מקום ראשון ויש מצב שהוא ישתנה? והשאר הם קבועים?

mk42

New member
אחי בדירוג של השירים האהובים שום דבר לא קובע

בס"ד תמיד אפשר להתפס על איזה שיר...אבל בינתיים ככה

mk42

New member
וכרגע געגועים לדמיון מקום 1 ונראה לי שהוא

בס"ד הולך להתקע שם עוד הרבה זמן, שיר מדהים

Krispy Kreme

New member
הדירוג שלי

אני מצליח לדרש רק את השניים הראשונים. אחרי זה יש כבר ערבוב ענק. 1. געגוע 2. שיגרה.

זה מאוד קשה

אבל אני יעשה את זה... 1-הכל עד לכאן 2-ניצחת איתי הכל 3-אלוף בשחור 4-עומד בשער 5-געגועים לדימיון

יהב ש

New member
הדירוג שלי...

יותר קל יהיה לדרג 10, 5 זה קצת בעייתי אבל ביקשתם אז ננסה =] מקום 1 - ניצחת איתי הכל מקום 2 - הרהורים - אלוף השחור, כל האלבום זה יצירת מופת אחת מושלמת מקום 3 - עומד בשער מקום 4 - שלכת מקום 5 - נדבר מחר מזה?? זה משימה בלתי אפשרית ח'ברה בקושי הכנסתי אפילו שיר אחד שהוא לא השם של אחד מהאלבומים גם.. זה לא הגיוני רק 5 שירים יש עוד מלאא גדולים שאני עד עכשיו מתלבט אם להכניס אותם.. ת'כלס רק ה 2 הראשונים בטוחים והשלישי כנראה גם, לגבי מקום 4 ו 5 אם אני יחשוב על זה עוד קצת יש עוד מלא גדולים שיוכלים להתחלף איתם ניתן כמה: געגועים לדימיון, כשאת עצובה, בורח, הכל עד לכאן, געגוע, פשוט סתם, ריבונו של עולם, מכחול שבור, יש לי חלום, לא כחול ולא לבן, גבורה, אושר קטן...

למעלה