>>דירוג הרקדנים<<

מורביט

New member
>>דירוג הרקדנים<<

היי חבריי החלטתי לעשות "משחק" כל אחד ידרג פה את הרקדנים ורקדניות (בלבד!!) מהתוכנית זאת אומרת טור בנים-טור בנות הבן שיופיע במספר -1 הוא הרקדן שרוקד הכי יפה ונראה הכי טוב (חתיך!!) והבן שיופיע במספר -10 הוא לדעתם הכי פחות טוב וככה גם בבנות...=) אוקי אז אני מדרגת: בנים: 1)בוריס-וואי הוא רוקד כלכך יפה!!! הוא מושלםם רצח!! איזה נושששששש 2)דניס-חברים הבנאדם פשוט מוכשר. וכןן זאת עובדה שהוא נראה מעולה. 3)יניב-חמודי כזה 4)קיריל 5)חיים. בנות: העונה אין בכלל מה להתווכח מאשה עוברת שמה את כולן!! 1)מאשינקה-היא רוקדת כלכך יפהה!!! וואיי העונה היא נראת באמת מעולה!! כוסית אששש נשמונתת 2)פולינה-חמודונת 3)נעמה-חמודה ולא יותר מזה 4)ויקטוריה---רוקדת יפה ועוברת מסך טוב!! כפרה עליהה 5)נטלי-בסדר..=) זה הדירוג שלי!!! חמודיייייםם להפעיל את המקום הזה כולם לדרגגג אז יאללה נושיםם חולה על כולכםםםם הייתי פהההה עם המסטיק

nivm5

New member
דירוג בנות שלי:

1)מאשה!! זה ברור שהיא הכי שווה שמה מכולן!! 2)ויקטוריה 3)פולינה! 4)נעמה 5)נטלי

nivm5

New member
דירוג בנים:

1)בוריס באמת רוקד שמה הכי יפה. 2)דניס 3)יניב 4)יניב 5)חיים חח דומה לשלך. את רוקדת או משהו?

מורביט

New member
אממ לא.. אבל ההיתי שמחה.

אני פשוט מקנא באנשים שיודעים לרקוד.. זה מתנה לדעתי. יש לי גם ידיד שרוקד.. הוא רוקד ממש מדהים. ואתה, רוקד?

nivm5

New member
חח אממ כן אני רוקד.

ואיפה ידיד שלך רוקד?? כמה זמן?? וכן יש בזה משהו שלרקוד זו מתנה!! חח אפעם לא מאוחר להתחיל.!! בת כמה את?

מורביט

New member
אני בת 15

וידיד שלי רוקד 9 שנים בראשון בהיכל התרבות. הוא באמת מדהים באיך שהוא רוקד
ואתה? איפה אתה רוקד?

nivm5

New member
מורביט:

אני רוקד 8 שנים ואני לומד בבת-ים.

לפי רקדנים אחר כך לפי כוכבים והנה:

.1. מאשה!!- זה ברור!! וגם בגלל שהיא אחותי!! וגם הכי הכי רוקדת טוב מהבנות !!! .2.פולינה!!- כי היא ומיכאל מתאימים והם גם רוקדים יפה !!! .3.ויקטוריה-כי היא ואלון לא כול כך מסתדרים ביחד אבל היא גם רוקדת יפה!!! .4. נטלי-היא ויונתן מתאימים וגם רוקדים יפה... .5. נעמה-היא ורודריגו בכלל לא רוקדים יפה {זאת דעתי} מה דעתכם אני לא יודעת... דירוג הבנים שלי לפי רקדנים: .1.בוריס-הוא רוקד מעולה למה הוא ודניאלה עפו זה לא צריך להיות בכלל ככה... .2.יניב-הוא היה המורה שלי והוא ומיקי רוקדים יפה... .3.קיריל-מי שהיה צריך לעוף זה אלון וויקטוריה... .4.חיים-כי {אני לא יודעת מה להגיד}...

2 Mיכל

New member
אם כבר מדברים על זה...

כשראיתי ביום ראשון את הריקוד של אלון וויקטוריה נראה לי שהיא רקדה בו ממש לא משהו בהשוואה לרקדנים המקצועיים האחרים..

../images/Emo13.gifהדירוג שלי!!!../images/Emo13.gif

בנים: 1.י-נ-י-ב זה כל כך ברור 2.בוריס 3.חיים 4.דניס 5.קיריל בנות: 1.מאשינקה-היא רוקדת כלכך יפהה!!! וואיי העונה היא נראת באמת מעולה!! כוסית אששש נשמונתת 2)פולינה-חמודונת 3)נעמה-חמודה ולא יותר מזה 4)ויקטוריה---רוקדת יפה ועוברת מסך טוב!! כפרה עליהה 5)נטלי-בסדר.. (העתקתי מהדירוג הראשון כי מה שנכון נכון)

הנה שלי..../images/Emo3.gif

אפשר בכלליות?! גם כאלה שלא רוקדים בדיוק בעונה הזאת?
אם כן אז מקום ראשון: 1) דני!!!! (אני חולה עליו..
) 2) קיריל (חתיך!!) 3) יניב (ממש התחלתי לאהוב אותו..הוא רקדן מצויין וממש חמוד!) 4) דניס.. מדהים! 5) בוריס, הוא ממש ממש חמודי 6) חיים (אף פעם לא אהבתי אותו
) בנות: 1) מאשההההה- מדהימההה כזאת חמודונת... 2) פולינה! מאוד מתוקה!! 3) כל שאר הבנות: ויקטוריה, נעמה ונטלי.. לא מתה על אף אחת מהן..

למעלה