דירוג הקולג' - שבוע 14

ofribecker

New member
דירוג הקולג' - שבוע 14

להלן הדירוג (משתתף יחיד בשל אי-מסירת דירוג של stan123) 1. אלבמה 2. טקסס 3. סינסינטי 4. TCU 5. פלורידה 6. בויזי סטייט 7. אורגון 8. אוהיו סטייט 9. פן סטייט 10. וירג'יניה טק

ofribecker

New member
זה נכון שאיווה נצחו את פן סטייט, אבל

ההפסדים של פן סטייט הם לאיווה ואוהיו סטייט וההפסדים של איווה הם לאוהיו סטייט ו... נורת'ווסטרן. איווה אצלי אגב במקום 11, וזו הסיבה היחידה שהיא לא מופיעה.

ofribecker

New member
דורי, יש חדש באן-ארבור?

האם יש רוחות חדשות בכיוון של לשלוח את ריץ' רוד הביתה אולי? אני ממש כבר מחכה שיקרה כזה דבר. פשוט נמאס לי כאוהד מושבע לחוות את התצוגות החלשות של הקבוצה בשנתיים האחרונות. ספר מה שומעים ברחבי וושטנאו קאונטי.

tragula

New member
לא ממש

אם תהיה החלפת מאמנים אנחנו נדע על זה רק בדיעבד (כמובן) נכון לעכשיו טוני מרטין מראה תמיכה מלאה בריץ רוד, ולמעשה פוליטית אין לו סיבה להחליף אותו (זה יהיה צעד שטוני מרטין לא יישא את פירותיו ויראה רק כהודעה בכישלון). בכל מקרה הערכות הם שלא יהיה חילוף מאמן (ולמרבה הצער בצדק) אלא אם אתה מאממין בנס שהרבו יחזור למישיגן. לפי חדשות הגיוס בשלב זה המצב נראה אומלל, השחקן הרציני (טופ 150 לפי ESPN) זה Devin Gardner, ו- QB זוהי הבעיה האחרונה באן ארבור. אני פסימי כמובן אבל לפחות נוכל להנות ממשחקי איכות מול UMass ו- Bowling green.

אפרופו בולינג

אתם לא חושבים שהמשטח הכחול ראוי לבול קצת יותר רציני מאיידהו-בולינג גרין?

ofribecker

New member
לגבי "משחקי האיכות"

עובדה כואבת היא שבולינג גרין הגיעו השנה למשחק בול ואנחנו לא... האמת שהשיבוץ של שנה הבאה נראה הזוי. קונטיקט, מסצ'וסטס ובולינג גרין באותה עונה... מה קרה, קבוצות כמו USC או אורגון או אפילו UCLA או סטאנפורד כבר לא רואות בלשחק נגדנו משהו שכדאי להן? מוזר בהחלט.

tragula

New member
זה לא הם

קבוצות כמו USC או אורגון או אפילו UCLA או סטאנפורד כבר לא רואות בלשחק נגדנו משהו שכדאי להן זה לא הם זו החלטה מקומית. אי הנכונות למשחקי חוץ (כסף, כסף....) העדפה להביא קבוצות בזול ולדעתי גם ה פרונט אופיס שמעדיף נצחונות קלים.

ofribecker

New member
כל זה יהיה טוב עד ש...

עד שהקהל במישיגן יתחיל להתלונן (ברגליים) שעובדים עליו. כל עוד 110000 מגיעים כל משחק כנראה שלאוניברסיטה לא אכפת. אם פתאום יתחילו להגיע 95000 או 90000 או אפילו פחות, אז יתחילו להתעורר שם. כנראה שבינתיים המסורת חזקה מכל דבר אחר. ברגע שהתדמית של הוולברינס תהיה של קבוצה קטנה ולוזרית, אני חושש שגם הקהל יתחיל לבוא פחות. אבל אז יכול להיות מאוחר מדי.

tragula

New member
קצת אחרי שהגהנום יפשיר

> אם פתאום יתחילו להגיע 95000 או 90000 או אפילו פחות, אז יתחילו להתעורר שם זה יקרה קצת אחרי שהגהנום יפשיר, והרבה אחרי שיסגרו את האורות על ה- NFL. שנה הבאה ההנהלה תתחלף אפשר לקוות שב- 2011 לא יהיו עוד שטיות כאלו.

ofribecker

New member
אהבתי.

גם לי נראה ש 90000 זה נבואת זעם, ואכן זה לא יקרה בשנה-שנתיים הקרובות. לא נותר לנו אלא לחיות לראות ולקוות. GO BLUE

למעלה