שלי
=================חילקתי את הדירוג לtiers וזה הנוכחי דרג 3ב' שמורכב מכוכבים בעילות יחסית נמוכה ומסופר רול פליירס. הטייר הזה כולל את החיתוכים האחרונים וגם נכנס לתוך הטופ 50.
נתחיל עם honorable mentions:
פורזינגיס, מיילס טרנר, הולמגרן- נכנסים לאותה הסירה של 3&D מעמדה 5. הזינגר היה הכי טוב העונה פר דקה, הבעיה שהוא פצוע כרוני שעבר את רף ה60 משחקים רק פעם אחת ב6 שנים האחרונות. אצל צ'ט היעילות כקלעי נפגעה מול הגנות פלייאוף שדרשו ממנו שחרור זריקה מהיר יותר. שקלתי להכניס את טרנר אלא שדוקא האימפקט ההגנתי שלו פוחת, הצבע של אינדיאנה היה נראה כמו טיילת רוב העונה והוא מאז ומתמיד ריבאונדר חלש לעמדה.
בראדלי ביל, מקולום- מוניטין של כוכבים אבל לא טובים מהותית מהרבה שמות שנחתכו פה. אולי אני מחמיר קצת עם ביל אבל הבנאדם מחמיץ בין חצי לשליש עונה באופן קבוע וזה לא שבמבחן העין הוא משפיע באופן יוצא דופן על ניצחונות. נכנסתי בו השנה עד הסוף.
דורט- שחקן 3&D אדיר אבל אין מקום לשחקנים כאלה בדירוג הצפוף של השנה מבלי שיש אלמנט מפותח נוסף במשחק שלהם.
ג'ארט אלן- דייר קבוע באיזורי ה50-70 שהיה יכול אולי להיכנס השנה אבל פציעה תמוהה שהשאירה אותו בחוץ למשך זמן ארוך מהמצופה פגעה במומנטום.
אוסטין ריבס- קצת פחות יעיל העונה.
פרנץ ואגנר- עדיין חסרות קצת שיניים.
דריימונד גרין- חבר קבוע בטופ 50 שלי שמבחינה מקצועית עדיין שייך לשם אבל הוא נכנס השנה למועדון המצומצם של דרגת הד קייס שכבר פוגעת מהותית ביכולת.
מידלטון- גילוי נאות: הכנסתי אותו במקור למקום ה50 מתוך הערכה לזה שהוא פאקינג baller שאפילו בעונות פצועות הוא מגיע לפלייאוף ומעלה רמה או אפילו שתיים כולל בזו האחרונה. ואז היה דיווח שהוא עובר עוד ניתוח בקרסוליים ואמרתי טוב די אי אפשר ככה.
50. אנונובי- תמיד נחתך אצלי על הסף באיזורי ה50-60. הפעם כשדחקתי את מידלטון החוצה פשוט חשבתי לעצמי מי השחקן שאני הכי רוצה בקבוצה שלי מבין כל הבאים בתור וזה היה OG. אחד היחידים בליגה שבאמת מסוגל להחזיק מעמד בשמירה על 5 עמדות ויש לו מימד סקורינג קצת יותר משמעותי מזה של מקדניאלס/דורט למיניהם. הוא עדיין פציע אבל ביחס לאלטרנטיבות (מידלטון, ביל, פורזינגיס) מצבו טוב.
49. מובלי- הנחתי שלא יכנס אצלי אבל וואלה הוא הרשים אותי בפלייאוף. הוא שחקן הגנה טופ 10 בליגה שגם מגן על הטבעת וגם נהדר בחילופים בפרימטר. התקפית זה יותר מורכב- הוא אפקטיבי בעיקר כC כשהצבע פנוי עבורו. הקליעה משלוש מתקדמת בבייבי סטפס, זה עדיין לא שם. אני חושב שהוא בשל מספיק כדי לשחק את רוב הדקות כסנטר- בריבאונד הוא עובר אצלי ואמנם הוא לא יבריק כשומר פוסט על יוקיץ' או אמביד אבל מעטים אלו שכן.
48. ואן פליט- חבר קבוע בטופ 50 שלי. FVV הכניס הרבה בגרות ורוח לחימה ברוקטס, ניהל משחק באופן מופתי (8.1 אסט' על 1.7 איב'), שומר טוב ושלשיונר טוב מאוד. בעיני הוא נכס כאופציה שלישית בהתקפה, הקושי שלו לסיים בצבע מגביל את היכולת שלו לעלות ללבל הבא בתור סקורר.
47. ארון גורדון- יש מצב שהוא נכנס בזכות הג'וקר שמפעיל אותו כל כך יפה אבל נציין כאן כמה מהאיכויות האינהרנטיות שלו- שומר על שחקני כנף מהטובים בליגה, התמקצע בלתקוף מיסמאצ'ים עם הפיזיות שלו, ריבאונדר טוב (כולל בריב' התקפה), מוסר ומכדרר לא רע ביחס לעמדה 4 שזו העמדה היחידה שלו בהינתן הקליעה הלא מספיק טובה. בסופו של דבר השחקן השלישי בטיבו בקונטנדרית בשנים האחרונות.
46. גארלנד- העונה האחרונה שלו לא הייתה טופ 50 worthy אבל אני שומר לו קרדיט מהשנתיים שקדמו לה בהן הוא היה פליימייקר ברמה גבוהה וסקורר יחסית מאוזן של 20 למשחק (אמנם מתקשה מול הגנות פלייאוף כמו גארדים קטנים נוספים). לדעתי הוא צריך למצוא סיטואציה אחרת ושם אולי יממש את הפוטנציאל.
ואגנר היה בעיני חיתוך קל. סקורר שנושק ל20 נקודות ו4 אסיסטים באחוזים יחסית נמוכים. אני כן חושב שהוא הולך לעשות קפיצת מדרגה בעונה הבאה. דזמונד ביין למשל flat out לבל מעליו בעיני, גם כיוצר וגם מבחינת הסטט'. לדעתי זו טעות לחתוך את ביין לפני ה50.אולי אנחנו מסתכלים על דברים אחרים, אבל מאוד מוקדם לדעתי לחתוך את פרנץ ואגנר, וגם את אננובי. גם פורזינגיס והומלגרן אצלי הרבה יותר גבוה ממה שדירגת - מבחינתי הם הרבה יותר קרובים לג׳ארן ג׳קסון ג׳וניור וללאורי מארקנן מאשר לא, בטח לא ברמה של לחתוך לפני הפיפיטיז. מעניין.
איפה שאני שם את גאלרנד, זינגר ואננובי... בוא נגיד לא תפגוש את שלושתם גם בדירוג הבא...ואגנר היה בעיני חיתוך קל. סקורר שנושק ל20 נקודות ו4 אסיסטים באחוזים יחסית נמוכים. אני כן חושב שהוא הולך לעשות קפיצת מדרגה בעונה הבאה. דזמונד ביין למשל flat out לבל מעליו בעיני, גם כיוצר וגם מבחינת הסטט'. לדעתי זו טעות לחתוך את ביין לפני ה50.
מעניין אותי כמה אתה מתכוון למשוך עם אנונובי, בסופו של דבר הוא אחד משחקני ההתקפה הכי חלשים בטופ 50.
את הולמגרן אני אוהב אבל הפלייאוף הראה שהוא עדיין one year away. לא שאני מתנגד להכניס אותו ל50 אבל הוא לא שחקן ברמה של רודי גובר עדיין. גובר משפיע על ניצחונות בעונה הרגילה באופן קיצוני, ראינו את זה ביוטה וגם השנה בוולבס.
הזינגר לדעתי לא אמור להיות *הרבה* יותר גבוה, בוסטון לקחו אליפות באופן מעשי בלעדיו. הוא אחלה כלי כשהוא כשיר אבל זה קורה לעיתים רחוקות מדי. כל עוד הוא ב40-50 אני מקבל.
זה מוביל אותי לדרק וויט שדירגת 50 ולדעתי לקח חלק משמעותי יותר מהזינגר בבוסטון. במובנים רבים גם יותר מהולידיי. מסכים מאוד עם הפסקה שכתבת עליו ולדעתי זה צריך להתבטא בדירוג גבוה יותר. הוא שחקן כל כך שלם, כל כך דבק קבוצתי. כשהכדור עובר אצלו בידיים זה בוסטון במיטבה. דירגת אותו מתחת למונק שאני יודע שאתה חולה לו על התחת אבל תראה- שניהם עם ממוצעים של 15 נק' ו5 אסט'. וויט יעיל יותר, חכם יותר, קבוצתי יותר, כמה רמות מעליו בהגנה. הוא 10% פחות מאנונובי בהגנה ו25% יותר ממנו בהתקפה. ככה לפחות אני רואה את זה.
יפה ששנינו השארנו את ביל בחוץ. יחד עם טל ההייטר הראשי שלו זה כנראה יהיה קונצנזוס משולש, נירו wild card.
דרק וויט בודאי יותר טוב מהולידיי באספקטים מסוימים של המשחק (קליעה משלוש, קבלת החלטות) אבל זה לא האישיו מבחינתי כרגע כי שניהם לא אמורים להיות על הגריל.איפה שאני שם את גאלרנד, זינגר ואננובי... בוא נגיד לא תפגוש את שלושתם גם בדירוג הבא...
בקשר לווייט - הולידיי --> אני בכלל לא שם. הולידיי יותר טוב בכמה דרגות בעיניי. דריק ווייט הוא 7 בהכל, הולידיי הוא 7 בהכל עם תשע פה ושם, וכמובן ווינר יותר מוכח. חושב שיש הבדל עצום בינהם, גם אם התפוקה הסטטיסטית יותר טובה. מה שמוביל אותי לווייט-מונק --> הטיעון של סטט׳ דומה מטעה, כי מונק ממש צריך לייצר לסקנד יוניט ולעצמו, בעוד שווייט נהנה משיטה מסויימת. that said, אפשר להחליף בינהם ולא אזיל דמעה. שחקנים באותו הלבל.
בקשר להולמגרן-גובר --> אמרת שרודי הכי משפיע על ניצחונות, להזכירך שבשנה שעברה הת׳אנדר סיימו ראשון במערב, הרבה בזכות זה שפתאום יש להם סטרץ׳ 5 שחוסם ומרווח את המגרש בהתקפה. מאוד מאוד raw זה נכון, וחסרה לו פיזיות להתמודד עם חלק מהחבר׳ה, אבל איפה הוא ואיפה גובר שהיה בלתי שחיק בחלקים בפלייאוף... כשמדרגים יכולת נוכחית אני די בטוח שביציאה מלוע התותח צ׳אט שחקן טוב יותר.
ממש עפתי על ג'יילן וויליאמס בעונה הרגילה. הוא היה נהדר כמו שציינת.ללא ספק ההתחלה הכי מעניינת... הכי הרבה שמות לנפות. כותב את שלי ואז אגיב על אלה של יובל.
50. דריק ווייט
אין הרבה מה לומר, השחקן המשלים המושלם, שומר בחסד, מנהל משחק, קולע מבחוץ ואפילו מתפוצץ פה ושם. והכל בשקט, לא בפוזה. מביא המון האסל, וגם עושה זאת בסקיל, בייחוד בשוט בלוקינג ובריבאונד ההתקפה. אני חושב שאצל כולנו הוא יהיה בטופ 50 כי פשוט ווינינג פלייר שמגיע לו.
49. אוון מובלי
הגנתית מדובר באחד הטובים בעיניי. קשה לו מול גבוהים יותר פיזיים, זה נכון, אבל הוא ממש סוג של וומבניאמה בקטן, הוא מכסה המון שטח ועם ידיים פעילות יודע להפריע. אני חושב שהוא יכול להיות עוגן אמיתי השנה. ההתקפה תבוא לבד, ראינו סיטואציות שבקאבס כולם נפצעו הוא דפק משחק של 30, אני פשוט חושב שזה עניין של אופי ובגרות שיגיעו.
48.מאליק מונק
אולי שם מפתיע לחלקכם, אבל מדובר בסקורר מחונן, אתלט נדיר אבל השנה גם התגלה team-mate אמיתי, משתף פעולה מצויין עם פוקס וסבוניס, אסיסטים וכדומה. ממש הראה השנה את הארסנל המלא שלו. אישית אני מעדיף אותו על גארדים יותר אפורים כמו ואסל או ביין, יכול להבין את מי שלא, אבל לדעתי האדג׳ אצל מאליק המלך.
47. סקוטי בארנס
השחקן הכי טוב של הקבוצה הכי לא מעניינת בליגה. מצד אחד נראה לפעמים כמו סוג של סקוטי פיפן עם האורך והידיים הפעילות בהגנה, מצד שני בהתקפה זה נראה יותר גרוע מסקוטי פיפן. חושב שהוא השתפר כקאטר, אני לא רואה את הפליימייקינג מגיע מתישהו, אבל כנראה שמסאי יוג׳ירי כן אם הוא נתן לו 278 מליון דולר לחמש שנים הקרובות.
46. ג'יילן וויליאמס
מהשוואה רעה לסקוטי פיפן להשוואה טובה. שחקן בעמדה 3 שהוא אופציה התקפית שניה לסקורר הכי טוב בליגה. כמו פיפן בימים היפים. בכל מקרה, מדובר בפליימייקר מצויין, שומר טוב ואגרסיבי, מנהיג אמיתי, שהוביל את הקבוצה שלו בעונה האחרונה בנקודות ברבע הרביעי, סטט׳ נחמד בימים כתיקונם ודי מדהים כשהוא משחק לצד שיי שהוא הסקורר הטוב בליגה ולא מפחד ברגעים הגדולים. מראה הרבה על וויליאמס ועל השיטה הבריאה באוקייסי. אם הכל סופרלטיבים למה דווקא 46? כי אני חושב שהוא עדיין לא מלוטש, הוא שלשל בתחתונים בפלייאוף ומשום מה אצלו יש לי תחושה שהוא כבר במדרגה הגבוהה שלו. מקווה לטעות!
Honorable mention -
ארון גורדון ודריימונד נפלטו אצלי מהטופ 50 לאחר עונות שלדעתי היו פחות טובות. דריימונד בעיקר, מזדקן רע. בניגוד לראשיד וואללאס, שדווקא כשהתבגר נהיה פחות מטורף וזכה באליפויות, דווקא דריימונד יותר מטרש ופחות זוכה בדברים כבר.
רודי גובר סיים אצלי במקום 51. שוקר לחלקכם אני בטוח, יש הרבה שיתנו לו קרדיט על זה שמינסוטה הקבוצה הטובה בליגה, אבל בסופו של יום שחקן שיש ממש הרבה סיטואציות למה לא לשחק אותו, בעונה הרגילה ובפלייאוף, קשה לי להכניס לטופ 50. חשבתי על זה חזק, ואני ממש מעדיף את כל השחקנים ששמתי ב-50 - לפניו.
פרדי ואן פליט סיים אצלי 52, ממש מעדיף אותו על הרבה שחקנים אבל לא על הקבוצה הזו.
ואסל וביין כתבתי בסקשן של מאנק, אוסטין ריבס, מקולום, ביל ומידלטון - המון כישרון בליגה ושלהם כבר פחות טוב או לא מספיק טוב כדי להיכנס לרשימה המטורפת הזו.
הייתי מכניס אותו על סמך העונה הרגילה אבל אכזב קצת בפלייאוף והיה מהנחתכים האחרונים. שחרור הזריקה האיטי די הוציא את השלשות שלו מהארסנל. מובלי למשל דורג אצל רובנו בטווח הזה של 46-50, בעיני הוא מעט עדיף על צ'אט.זה שצ'ט לא נכנס אצלך הרבה יותר מפתיע.
האמת שאני לא מזדהה עם הטענה הזאת. יש לפעמים אלמנט של הפתעה לטובה/לרעה, ציפינו ממובלי ליותר אבל אם תשווה את הסקילסט שלהם אני חושב שהיתרון היחיד של צ'אט הוא טווח הקליעה ל3. מובלי בעיני משחק out of position, שים אותו סנטר יחיד באוקלהומה והיית מקבל מספרים יותר טובים מאלו של הולמגרן. הגנתית גם אני נותן למובלי את האדג'.אם נשפוט לפי העונה הרגילה כולנו הגענו למסקנה שצ'ט > מובלי די בקלות, לא ראיתי משהו בפלייאוף ששינה את זה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.