דירוג הפורום: מקומות 1-2

Rapgamer

Well-known member
זה הסיבוב האחרון ואתם מוזמנים לשרשר לכאן גם את הדירוג הסופי שלכם אחרי שינויים וכו'.

Rapgamer

Well-known member
שלי

2. לוקה
- המכונה ההתקפית השנייה בטיבה בליגה מבחינת ייצור מצבים, גילה יותר מנהיגות השנה וצמצם את המנהגים הלא טובים שלו. אני הייתי משוכנע שלא אדרג אותו ראשון גם מלפני סדרת הפיינלס, היעילות שלו לא משתווה לג'וקר וזה קיבל משנה תוקף אחרי סדרת הפיינלס הבינונית בהתקפה והחלשה בהגנה. אני לא בטוח שהוא עדיף על יאניס באוברול אבל לפחות מבחינה התקפית יש לו יתרון ובעונה של אובר אצ'יבינג נתתי לו את האדג'.

1. יוקיץ'- בשנה שעברה הגדרתי את קמפיין הפלייאוף שלו בתור אחד המרשימים שראיתי אי פעם מבחינה אינדבידואלית. העונה הוא המשיך מאותו מקום עם תואר MVP נוסף ושוב היה השחקן הכי טוב בפלייאוף, למרות הסלאמפ בקליעה משלוש. ביל סימונס אוהב לציין את מספרי הפלייאוף של יוקיץ' בשנים האחרונות והיכן הם עומדים מול גדולי המשחק (מעליהם). אלא שכדורסל הוא משחק קבוצתי והפעם הצוות המסייע לא עמד במשימה בין אם בגלל כשירות (מורי), או עומק שנפגע (ברוס בראון) או סתם שחקנים שהפעם לא פגעו במשחקים החשובים (MPJ, KCP).

OrEl74

Well-known member
מנהל
2. לוקה
אם הייתם שואלים אותי לפני שנתיים, הייתי אומר שהוא חתיכת אוברייטד.
מאז דברים השתנו ולוקה סחב קבוצה שת'כלס היא די בינונית למקומות שלא חשבתי שהוא יכול.
אפילו בהגנה נראה שהוא מתאמץ הרבה יותר.
רמה אחרת של שחקן אבל הבחור שלפניו מוכיח שאפשר לעלות אפילו עוד רמה אחת למעלה.

1. יוקיץ
נו באמת, מה זה הדבר הזה בכלל?
האיש הזה המציא את המונח כדורסלן מחדש ופתאום כולם רוצים להיות יוקיץ, אפילו אמביד התחיל למסור יותר.
חייב לציין שחשבתי שכל עוש יוקיץ משחק כמו שהוא משחק, דנבר אוספים אליפויות וההפסד השנה תפס אותי בהפתעה.
מקווה שבנאגטס ידעו להחזיק ולחזק את הקיים ולא ינסו ללכת למהלך אחר כפי שהדיווחים האחרונים מעידים.

3 הפיינליסטים הם אירופאים שעושים ונותנים הכל על המגרש שניים מהם גם מוכיחים שבשביל להיות כוכב אמיתי בליגה הזאת, לא מספיק להיות פריק אתלטי וצריך קצת יותר.
ביננו, מה זה משנה? הצרפתי ההוא ישנה את כל מה שאנחנו חושבים בשנתיים הקרובות.

anfield1

Member
דונציץ עלה לגמר המערב בגלל שסביבו אנשים קלעו את כל השלשות שלהם. הייתה לו סדרה די בינונית מול אוקלהומה.
לא ראיתי ממנו מה שמתואר פה. יותר מזה, היו הרבה רגעים בסדרה שהוא יצר יותר ברדק עבור דאלאס מאשר סידר את המשחק. הוא גם כפה את עצמו על המשחק עם זריקות הזויות ל3.
לא ראיתי את סדרת גמר המערב, אולי שם הוא היה מדהים.

היה פה מפגש ישיר בין דונצ'יץ' לשיי ושיי ניצח בנוק אאוט.
בכל יתר הסגל - דאלאס הביסה את אוקלהומה.

לדרג אותו 2 זה מופרך בעיני.
להגן נגד יאניס או אמביד קשה פי כמה מאשר נגד דונצ'יץ'.

Krit123

Well-known member
מגיב לך כאן על שתי הפוסטים.

מסכים עם רוח הדברים חוץ מהחלק על שיי. מצחיק שדווקא כי הגמר האיזורי לא ראית כי שם הוא היה מדהים, למעשה כל כך מדהים שזה השפיע על התפיסה של הריצה כולה. מול הקליפרס ואוקלהומה הוא היה פחות טוב בלשון המעטה ובגמר הם היו פחות תחרותיים, הם פשוט נתנו לקבוצת הגנה נהדרת כמו מינסוטה בראש בניצוחו שלרגע חשבו שהוא השחקן הטוב בעולם במקרה של זכייה.

אפשר להוסיף שניתן להפסיד לשחקן במצ'אפ הישיר בפלייאוף ועדיין להיות טוב ממנו, קרה לא מעט. תשמע הרול פליירס קלעו שלשות, זה משהו שקורה. החטיאו מבטים נוחים בהמשך.
שאומרים בלתי עציר לא מכוונים רק לסוקרינג אלא ליצירת המצבים באופן כללי. צריך לקחת בחשבון שרותמים כל כך הרבה משאבים על מנת לעצור את לוקה שגם במשחקים פחות טובים שלו, הוא עדיין מייצר שלל מצבים לסובבים אותו, ובמקרה בסדרה שלכם הכדור נכנס. הוא הוביל את הליגה ביצירת מבטים איכותיים או משהו כזהו זה די ההבדל בינו לבין שיי, האחד מוסר טוב השני מוסר מצוין. אני כן מסכים שלוקה קצת פחות עקבי כסקורר, למרות שאם הייתי צריך לקבל 50 ממישהו הייתי נותן לו את האדג' מול שיי. כאילו יותר סביר שאחד מהם יקלע 30 ביעילות רק שהוא פחות סקורר של מספרים גדולים.

Rapgamer

Well-known member
דונציץ עלה לגמר המערב בגלל שסביבו אנשים קלעו את כל השלשות שלהם. הייתה לו סדרה די בינונית מול אוקלהומה.
לא ראיתי ממנו מה שמתואר פה. יותר מזה, היו הרבה רגעים בסדרה שהוא יצר יותר ברדק עבור דאלאס מאשר סידר את המשחק. הוא גם כפה את עצמו על המשחק עם זריקות הזויות ל3.
לא ראיתי את סדרת גמר המערב, אולי שם הוא היה מדהים.

היה פה מפגש ישיר בין דונצ'יץ' לשיי ושיי ניצח בנוק אאוט.
בכל יתר הסגל - דאלאס הביסה את אוקלהומה.

לדרג אותו 2 זה מופרך בעיני.
להגן נגד יאניס או אמביד קשה פי כמה מאשר נגד דונצ'יץ'.
הפרספקטיבה שלך די צרה לדעתי, לשפוט את השחקנים נטו מהמפגשים נגד אוקלהומה.

הסדרה של לוקה נגדכם באמת הייתה אחת החלשות שלו, היא לא משקפת. זה לא מפתיע שאתה חושב שיאניס או אמביד הרבה פחות עצירים ממנו, כי אין לכם מספיק סייז בצבע בעוד שדורט הוא אולי הלוקה סטופר הכי טוב בליגה.

בעיני לוקה הוא באופן מובהק בין 2-3 בדירוג, אין לאמביד קייס אמיתי מולו עם כמות כישלונות הפלייאוף. במידה והשנה יצליח סופסוף לייצר ריצת פלייאוף עמוקה- יהיה על מה לדבר.
שיי לא משתווה ללוקה במבחן העין, זה לא שחקן שהיריבות שוברות את הראש מולו באותה רמה.

Krit123

Well-known member
אנטטקומפו
כמה שחקנים קלעו לפחות 28 נק למשחק במשך 5 עונות רצופות?

ווילט (8 - 59-67)
מייקל (7 - 86-93)
ג'יימס הארדן (5 - 15-20)
יאניס (5 - בעיצומו של הרצף)
אדריאן דנטלי (5 - 79-84)

לא לברון, לא דוראנט, לא לוקה ואחרים היו עד כד כך עקביים. כמובן שאם מעגלים אז שאק, ג'רי ווסט, קארים ואחרים שציינתי נכנסים פנימה.

כמה מהם קלעו לפחות 29.9 במשך 3 עונות רצופות לפחות?
אלן אייברסון (3 - 04 - 15 משחקים ב-07)
קארים (3 - 70-73)
יאניס (3 - 21-24)
אדריאן דנטלי (4 - 80-84)
מייקל (מלא)
ווילט (מלא)

כמה שחקנים קלעו 30 נק למשחק במעל 60% מהשדה?
יאניס - 23-24

סביב גרעין האמת של החוסר בסקיל נבנה נרטיב שקרי לגבי המגרעות שלו בנושא. כאילו הוא לא מכדרר באופן חסר תקדים לשחקן בגובה 11'6, כאילו הוא כאילו הוא לא מוסר 6-7 אס' למשחק באופן קבוע (ומסוגל ליותר בהתאם לנמענים), כאילו הוא לא עושה יורו סטפ נקי בהרבה מכל השחקנים ברדיוס הסייז שלו. אפשר להוסיף שהוא השתפר בפוסט עם השנים והוא כן קולע ג'אמפרים (אפילו לא פשוטים) מדי פעם.
הדיבור סביבו עדיין לא התעדכן מחצי הסדרה החלשה מול בלייק גריפין וההדחה לפני כן מול מיאמי, אפשר לחשוב שהשונאים שלו רואים רק את אותן הסדרות פלוס הדחות שלו עם נבחרת חלשה יחסית בטורנים למיניהם.

בקיצור פחות חשוב איך הוא משיג את הנקודות שלו. סוג של מקבל יחס הפוך מקיירי שמעניקים לו נקודות אקסטרה על בידור בזמן שמפחיתים ליאניס את שלו על סטייל פוינטס. במידה והיה מדובר בפורוורד שחייב היה לשחק לצד סטרץ' 5 (מצרך נדיר), ניחא. אנחנו מדברים כאן על שחקן שבשיאו תפס 16 ריבאונדים למשחק פר 36 שבכיף יתפקד ב5, וכן, בשחקן הגנה טופ 5 בליגה. אין שום סרט ששיי ידורג מעליו גם אם יאניס נפצע לפעמים.

1. יוקיץ'
לא רציתי לעסוק ביאניס בהרחבה כי בשנה השנייה ברציפות יוקיץ' הוא קונצנזוס לתואר השחקן הטוב בעולם! מבחינתי זה כבר ריצה, יש הבדל בין להעניק את התואר לאחר זכייה לבין "לשמור עליו" שנה לאחר מכן לאחר הדחה בפלייאוף. כאמור זו כבר ריצה מכובדת בתואר שמעט מאוד שחקנים זכו לו בהיסטוריה של המשחק, על אחת כמה וכמה בעידן הכי מוכשר שלו, בידיעה שלפני יוקיץ' הסנטרים נדחקו ובעקבות ההשפעה שלו חזרו לשלוט בליגה.

היה פחות טוב בהגנה בפלייאוף (מול דיוויס בפרט) אם כי מאלון הצליח לבנות סביבו קבוצה טובה בצד ההוא מעבר למצופה. הוא המוסר הכי טוב שיצא לי לראות, ובמידה והשלשה לא ברחה כנראה היה מגיע לגמר נוסף או לפחות לאיזורי. לטעמי לוקח על עצמו קצת יותר מדי בעקבות המבנה של הקבוצה. כזו שלא רצה, לא זורקת שלשות או מגיעה לקו, משמע הוא המנוע היחיד ליצירת נקודות קלות שיאפשרו לקבוצה להישאר בתמונה, ואם חושבים על זה מדובר בנתון הזוי. הקבוצה מובסת בצבירת נקודות בנוף המודרני והיא מצליחה להיות תחרותית רק כי הוא טוב בצורה חריגה. בהמשך לכך הוא מנסה להתערב במהלך בעקבות דרישות המאמן, בדיעבד עדיף היה לקחת 5 משחקים פחות ולנסות לטפח את המשחק של הצעירים ולאפשר ליוק לנוח או פשוט לקחת על עצמו פחות.

נערך לאחרונה ב:

fatnoam

Active member
2. לוקה.
1. יוקיץ׳.

אני מת על לוקה והוא נתן עונה שבזכותה ראוי להתקדם בדירוג (3 אצלי שנה שעברה אני חושב). הוא נתן עונה חסרת תקדים סטטיסטית- 33.8 נקודות למשחק ומעל 9 אסיסטים וריבאונדים. כשהארדן ו-ווסטברוק עשו עונות דומות, זה די בא על חשבון שחקנים אחרים, והקבוצות זכו להצלחה בינונית. הוא אשכרה עשה גמר.
גם אני חושב שכגארד יש לו יתרון מובנה, כשהוא יכול ליצור סל מאפס לא משנה גם אם יקבל את הכדור בחצי שלו. סנטרים באופן כללי לא מייצרים רגעים כמו השלשה על גובר.
אבל ליוקיץ׳ יש אדג׳. לא נשתמש באולימפיאדה אבל זה די הוכח שם מה זה אומר שיוקיץ׳ בקבוצה שלך. יוקיץ׳ לא פחות מבריק מלוקה התקפית, בשום אספקט כללי. גם לא סטטיסטית בעיני, קולע הרבה פחות אבל אם צריך הוא יקלע יותר. כדורסלן מושלם. שילוב מושלם של סייז, אייקיו, טאץ׳ ואופי. גם לוקה כן, אבל אני חושב שיוקיץ׳ בא עם אדג׳ הגנתי. הסייז והשכל, שעוזרים גם ללוקה, למעשה עוזרים יותר ליוקיץ׳ בגלל הסייז. אל תטעו, יוקיץ׳ לא שחקן הגנה גרוע, אבל כדיפולט לא ניתן להחביא סנטר כפי שלוקה מוחבא. הוא מעורב הוא רץ הוא מתאמץ וסה״כ שחקן הגנה חיובי - לא ניתן לומר זאת על דונצ׳יץ׳.
אגב אני חושב ששני אלה נמצאים בטייר משלהם. הרבה קבוצות חזקות מגיעות עם כוכב, שבמידה והוא מתחרע אתה צריך לחשוב מה אתה עושה. יאניס יהרוגמאותך עם האתלטיות, שיי עם השוטינג.
שני אלה - וואללק כל דבר יהרוג אותך. זה גם למה, הבינוניות של לוקה בהגנה, לא מונעת ממנו להיות לפני יאניס.

Krit123

Well-known member
2. לוקה.
1. יוקיץ׳.

אני מת על לוקה והוא נתן עונה שבזכותה ראוי להתקדם בדירוג (3 אצלי שנה שעברה אני חושב). הוא נתן עונה חסרת תקדים סטטיסטית- 33.8 נקודות למשחק ומעל 9 אסיסטים וריבאונדים. כשהארדן ו-ווסטברוק עשו עונות דומות, זה די בא על חשבון שחקנים אחרים, והקבוצות זכו להצלחה בינונית. הוא אשכרה עשה גמר.
גם אני חושב שכגארד יש לו יתרון מובנה, כשהוא יכול ליצור סל מאפס לא משנה גם אם יקבל את הכדור בחצי שלו. סנטרים באופן כללי לא מייצרים רגעים כמו השלשה על גובר.
אבל ליוקיץ׳ יש אדג׳. לא נשתמש באולימפיאדה אבל זה די הוכח שם מה זה אומר שיוקיץ׳ בקבוצה שלך. יוקיץ׳ לא פחות מבריק מלוקה התקפית, בשום אספקט כללי. גם לא סטטיסטית בעיני, קולע הרבה פחות אבל אם צריך הוא יקלע יותר. כדורסלן מושלם. שילוב מושלם של סייז, אייקיו, טאץ׳ ואופי. גם לוקה כן, אבל אני חושב שיוקיץ׳ בא עם אדג׳ הגנתי. הסייז והשכל, שעוזרים גם ללוקה, למעשה עוזרים יותר ליוקיץ׳ בגלל הסייז. אל תטעו, יוקיץ׳ לא שחקן הגנה גרוע, אבל כדיפולט לא ניתן להחביא סנטר כפי שלוקה מוחבא. הוא מעורב הוא רץ הוא מתאמץ וסה״כ שחקן הגנה חיובי - לא ניתן לומר זאת על דונצ׳יץ׳.
אגב אני חושב ששני אלה נמצאים בטייר משלהם. הרבה קבוצות חזקות מגיעות עם כוכב, שבמידה והוא מתחרע אתה צריך לחשוב מה אתה עושה. יאניס יהרוגמאותך עם האתלטיות, שיי עם השוטינג.
שני אלה - וואללק כל דבר יהרוג אותך. זה גם למה, הבינוניות של לוקה בהגנה, לא מונעת ממנו להיות לפני יאניס.
השוואה יפה בניהם אהבתי, לקחת את הזמן וכרגיל היה שווה לחכות. צריך לשים את הדגש בעיקר על ההגנה שם יוק עדיף, יש בניהם הבדל די גדול בסגנון ההתקפי אם כי שניהם קטלניים כאמור. לגבי יאניס לא נסכים וכבר עברנו על זה.

Krit123

Well-known member
הנה הדירוג המלא שלי
בסוגריים שינויים שעשיתי תוך כדי לאלו שנכנסו. החלקים המודגשים למקטעים הכי קשים לדירוג ו-- מסמנים עלייה של טיר או חצי טיר.

55. קייד
5. אננובי
53. ואן פליט
52. פורזינגס
51. בארנס

50 אלן
49. מובלי
48. ביל (2-)
47. הארדן (3+)
46. ואגנר (1+)
45. מורי
44. ווייט
-----
43. דרוזן
42. גובר (2-)
41. גרלנד (2+)
40. ביין (1+)
39. שנגואט (3+)
38. אינגרם (1-)
37. קאט (1+)
36. צ'ט

35. ברידגס
34. ג'יילן וויליאמס
33. טריפל ג'יי
32. מארקנן
----------
31. טריי יאנג
30. הולידיי
29. סאבוניס
28. פול ג'ורג'
27. סיאקם
26. לילארד
25. ציון
24. וומבי
23. קיירי (1-)
22. באנקרו (1+)
21. מקסי
20. באם
19. פוקס
18.
17. בראון
16. הליבורטון
15. מיצ'ל
----------
14. בוק
13. קיידי
12. באטלר
11. לברון
10. איידי
9. אדוארדס
8. ברונסון
7. סטף
6. טייטום

-----------
5. שיי
4. אמביד
-----
3. לוקה
2. יאניס

1. ג'אבייל

Rapgamer

Well-known member
הנה הדירוג המלא שלי
בסוגריים שינויים שעשיתי תוך כדי לאלו שנכנסו. החלקים המודגשים למקטעים הכי קשים לדירוג ו-- מסמנים עלייה של טיר או חצי טיר.

55. קייד
5. אננובי
53. ואן פליט
52. פורזינגס
51. בארנס

50 אלן
49. מובלי
48. ביל (2-)
47. הארדן (3+)
46. ואגנר (1+)
45. מורי
44. ווייט