הפרספקטיבה שלך די צרה לדעתי, לשפוט את השחקנים נטו מהמפגשים נגד אוקלהומה.דונציץ עלה לגמר המערב בגלל שסביבו אנשים קלעו את כל השלשות שלהם. הייתה לו סדרה די בינונית מול אוקלהומה.
לא ראיתי ממנו מה שמתואר פה. יותר מזה, היו הרבה רגעים בסדרה שהוא יצר יותר ברדק עבור דאלאס מאשר סידר את המשחק. הוא גם כפה את עצמו על המשחק עם זריקות הזויות ל3.
לא ראיתי את סדרת גמר המערב, אולי שם הוא היה מדהים.
היה פה מפגש ישיר בין דונצ'יץ' לשיי ושיי ניצח בנוק אאוט.
בכל יתר הסגל - דאלאס הביסה את אוקלהומה.
לדרג אותו 2 זה מופרך בעיני.
להגן נגד יאניס או אמביד קשה פי כמה מאשר נגד דונצ'יץ'.
השוואה יפה בניהם אהבתי, לקחת את הזמן וכרגיל היה שווה לחכות. צריך לשים את הדגש בעיקר על ההגנה שם יוק עדיף, יש בניהם הבדל די גדול בסגנון ההתקפי אם כי שניהם קטלניים כאמור. לגבי יאניס לא נסכים וכבר עברנו על זה.2. לוקה.
1. יוקיץ׳.
אני מת על לוקה והוא נתן עונה שבזכותה ראוי להתקדם בדירוג (3 אצלי שנה שעברה אני חושב). הוא נתן עונה חסרת תקדים סטטיסטית- 33.8 נקודות למשחק ומעל 9 אסיסטים וריבאונדים. כשהארדן ו-ווסטברוק עשו עונות דומות, זה די בא על חשבון שחקנים אחרים, והקבוצות זכו להצלחה בינונית. הוא אשכרה עשה גמר.
גם אני חושב שכגארד יש לו יתרון מובנה, כשהוא יכול ליצור סל מאפס לא משנה גם אם יקבל את הכדור בחצי שלו. סנטרים באופן כללי לא מייצרים רגעים כמו השלשה על גובר.
אבל ליוקיץ׳ יש אדג׳. לא נשתמש באולימפיאדה אבל זה די הוכח שם מה זה אומר שיוקיץ׳ בקבוצה שלך. יוקיץ׳ לא פחות מבריק מלוקה התקפית, בשום אספקט כללי. גם לא סטטיסטית בעיני, קולע הרבה פחות אבל אם צריך הוא יקלע יותר. כדורסלן מושלם. שילוב מושלם של סייז, אייקיו, טאץ׳ ואופי. גם לוקה כן, אבל אני חושב שיוקיץ׳ בא עם אדג׳ הגנתי. הסייז והשכל, שעוזרים גם ללוקה, למעשה עוזרים יותר ליוקיץ׳ בגלל הסייז. אל תטעו, יוקיץ׳ לא שחקן הגנה גרוע, אבל כדיפולט לא ניתן להחביא סנטר כפי שלוקה מוחבא. הוא מעורב הוא רץ הוא מתאמץ וסה״כ שחקן הגנה חיובי - לא ניתן לומר זאת על דונצ׳יץ׳.
אגב אני חושב ששני אלה נמצאים בטייר משלהם. הרבה קבוצות חזקות מגיעות עם כוכב, שבמידה והוא מתחרע אתה צריך לחשוב מה אתה עושה. יאניס יהרוגמאותך עם האתלטיות, שיי עם השוטינג.
שני אלה - וואללק כל דבר יהרוג אותך. זה גם למה, הבינוניות של לוקה בהגנה, לא מונעת ממנו להיות לפני יאניס.
רספקט על ג'בייל אבל... מקום 18?הנה הדירוג המלא שלי
בסוגריים שינויים שעשיתי תוך כדי לאלו שנכנסו. החלקים המודגשים למקטעים הכי קשים לדירוג ו-- מסמנים עלייה של טיר או חצי טיר.
55. קייד
5. אננובי
53. ואן פליט
52. פורזינגס
51. בארנס
50 אלן
49. מובלי
48. ביל (2-)
47. הארדן (3+)
46. ואגנר (1+)
45. מורי
44. ווייט
-----
43. דרוזן
42. גובר (2-)
41. גרלנד (2+)
40. ביין (1+)
39. שנגואט (3+)
38. אינגרם (1-)
37. קאט (1+)
36. צ'ט
35. ברידגס
34. ג'יילן וויליאמס
33. טריפל ג'יי
32. מארקנן
----------
31. טריי יאנג
30. הולידיי
29. סאבוניס
28. פול ג'ורג'
27. סיאקם
26. לילארד
25. ציון
24. וומבי
23. קיירי (1-)
22. באנקרו (1+)
21. מקסי
20. באם
19. פוקס
18.
17. בראון
16. הליבורטון
15. מיצ'ל
----------
14. בוק
13. קיידי
12. באטלר
11. לברון
10. איידי
9. אדוארדס
8. ברונסון
7. סטף
6. טייטום
-----------
5. שיי
4. אמביד
-----
3. לוקה
2. יאניס
1. ג'אבייל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.