דירוג הלהקה: Pearl Jam

• פותח הנושא On23
  • פורסם בתאריך

On23

New member
דירוג הלהקה: Pearl Jam

אוקיי, מעכשיו כל יום חמישי יפתח הנושא הזה, שבו תדרגו את האלבומים של להקה כלשהי שאתן לכם. בקיצקצ, אין הרבה מה להגיד, חוץ מ-: 1. אסור בתכלית האיסור לדרג אנפלאגדים/אוספים/ הופעה חיה. 2. אם אם רוצים, אפשר לפרט. 3. אשמח אם תשלחו לי מסרים אישיים עם הצעות ללהקות שאתם רוצים לדרג בשבוע הבא. אז, קדימה, לדרג!(שלי יהיה בהודעה חדשה)

Metal Mickey

New member
אממממממ

אז במקום השלישי no code. לא כי הוא משהו, אבל יש לו כמה שיאים. off he goes, hell hell, mankind, present tense, around the band. במקום השני Ten. ובמקום הראשון כמובן Vitalogy. זהו. אבל אני לא מבין למה לדרג. זה קצת ילדותי. גיא.

On23

New member
תגובה

גם לפתוח נושא "5 הלהקות השנואות עליכם" זה קצת ילדותי, לא? וחוץ מזה, כתבתי הודעה פה לפני שבוע ודווקא אנשים דיי חיבבו את הרעיון.

Metal Mickey

New member
אמממ אתה צודק

זה באמת ילדותי, אבל ילדותי זה כיף! אני אשתדל לא להיות צבוע. חוץ מזה, איך אתה מדרג את האלבומים של פרל גאם? ten או Vitalogy?

sharzoe

New member
גיא, אתה מעפן.

ולא, לא התגעגענו. ונדב (נדב כן?), כל הכבוד על היוזמה.

Nitzan161

New member
אחלה רעיון והנה הדירוג שלי

שמעתי רק את TEN ואת VS. כך ששניהם מעולים אך TEN יותר טוב.

The PeaceKeeper

New member
שמע אתה לא הגיוני בשיט!

אתה פוסל אלבום של הופעה חיה?!... וזהו רק על זה אני לא מוכן לדרג כי אתה דופק לי ככה את הדירוג.

The PeaceKeeper

New member
....

זה כמו לקחת את נירוונה להוציא את האנפלאג בניו יורק... זה כמו לנסות לדרג את פינק פלויד או לד זפלין ולהוציא את את מדרגות לגן עדן או את הקיר... זה טימטום...

The Miller

New member
זה לא טמטום

אין אף בעיה להוציא את האנפלאגד וזה לא כמו להוציא שיר או אלבום ככה הוא רצה שזה יהיה ואני לא מבין מה הבעיה?

הוד11

New member
שלי

1) VS. 2) TEN 3)VITALOGY אבל הכי טוב זה אלבום ההופעה LIVE ON TWO LEGS אבל אי אפשר לדרג אותו

הוד11

New member
אם כבר מדברים על פרל ג'אם

כולכם מוזמנים לקומונה של הלהקה. בקומונה תוכלו לעסוק בדיונים על אלבומיה ושיריה של הלהקה וכן גם על להקות גראנג' אחרות כותבות הקומונה http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=15683

למעלה