דירוג הלהקה 2: RHCP

• פותח הנושא On23
  • פורסם בתאריך

On23

New member
דירוג הלהקה 2: RHCP

דירוג הלהקה חזר (לצערכם), אחרי המון זמן. השבוע אתם מתבקשים לדרג את האלבומים של RHCP ששמעתם (גם אם לא אהבתם איזה אחד מהאלבומים שלהם, חובה להכניס אותו לרשימה!) ואם שמעתם רק אלבום אחד- אל תדרגו, הופעות חיות ואוספים(כמו GH ו-BO) אסור לדרג, כמובן, מותר ואף רצוי לשלוח לי הצעות ללהקות ולסיום- אם לימשהו יש שאלות- שישאל.
-הדירוג שלי יהיה בהודעה חדשה-

psychoit

New member
ללא נושא

האלבום האהוב עליי הוא one hot miniute.. במקום השני: blood shuger sex magik במקום השלישי: mothers milk במקום הרביעי: californication במקום החמישי: uplifet mofo party plan במקום השישי: by the way במקום השביעי: frealy styley במקום השמיני: the red hot chilli peppers

TanSun

New member
רד הוט

1) BSSM 2)Californiacation 3)By The Way 4)Mothers Milk 5)One Hot Minute

RockTheFuckOut

New member
מתלבט

מקום 1 ושני blood shuger sex magik uplifet mofo party plan 3 californication 4 mothers milk 5 one hot miniute 6 by the way 7 frealy styley 8 red hot chilli peppers אך הילל דווקא שהתחילו לפרוץ במופו אפשר רק לדמיין איך הלהקה היה נשמעת איתו היום

The PeaceKeeper

New member
אני לא מדרג אבל~!

אני עדיין מתנגד לכך שלא מכניסים לדירוג הופעות חיות ואוספים יודע מה אני מתנגד בעיקר להופעות חיות כי אוסף זה אוסף.. אבל למה להשמיט הופעות חיות?..

The Miller

New member
גם הופעה חיה

זה אוסף של שירים שהם כבר הוציעו פשוט בהקלטה חיה ולא באולפן..

The PeaceKeeper

New member
זה ממש שטויות...

אני מדבר איתך קח דוגמא את האנ-פלאג של נירוונה בניו יורק- כל הדיסק הופעה חיה אחת... לא מקבץ של הופעות זה שאין מקום בדיסק בפורמט wav לשים את כל השירים שהיו בהופעה זה משהו אחר... אבל זה בהחלט לא הופך את זה לדיסק אוסף.

The Miller

New member
קודם כל

האנפלאגד יוצא דופן. דבר שני האנפלאגד הוא או שירים שכבר יצאו או שירים שהם לא שלהם, אז גם זה לא צריך להיחשב. וחוץ מזה הוא עשה משחק וקבע חוקים, למה לריב איתם?

The PeaceKeeper

New member
כי אלה חוקים מפגרים...

ואני בטוח שאם תמשיך או אני אמשיך לעלעל... אנחנו נמצא עוד דוגמאות יותר טובות.. ומה גם שהדיסקי היותר טובים הם מהסוג הזה... אז כן יש על מה לרטון...

On23

New member
...תגובה...

תגיד לי, ל-RHCP יש אנפלאגד? לא!!! ל-RHCP יש סה"כ הופעה בהייד פארק, ולפי מה שידוע לי, אין בו שום דבר מיוחד (חוץ מכמה קאברים, או שירים שהם לא הוסיפו לאלבומים). עכשיו את מבין? שכתבתי "הופעות חיות" התכוונתי לקובץ של ביצועים של שירים שלהם (וגם לא שלהם) בהופעות (שהן לא אקוסטיות!!!) מתי שאני אתן לדרג להקות שכן יש להם אנפלאגד, אתה תוכל לדרג אותו.

I am Cornholio

New member
ממממ...

במקום הראשון: MOTHERWS MILK במקום השני: BLOOD SUGER SEX MAGIK במקום השלישי: ONE HOT MINUTE במקום הרביעי: CALIFORNICATION במקום החמישי: FREAKY STYLEY במקום השישי: THE RED HOT CHILI PEPPERS במקום השביעי: UPLIFT MOFO PARTY PLAN במקום השמיני: BY THE WAY אוספים: WHAT HITS? במקום הראשון. GREATEST HITS במקום השני.

I am Cornholio

New member
אופס, לא ראיתי שאסור לדרג אוספים..

אבל בכל אוסף יש שירים יחודיים לו... בגלל זה דירגתי..

למעלה