דירוג האלבום

שלומס

New member
דירוג האלבום

אז ככה: הגורל הטוב- ענקקקקקק פשוט שיר קליט וטוב נשמה שלי- לא משהו, נשמע שיר מאולץ שפשוט רצו למלא את האלבום אהבה בתוכי- מדליק וטוב מאד, אך יש מצב שאם העיבוד היה כמו הוורסיה המקורית זה היה עוד יותר טוב מקודשת- אין מה להוסיף נהפך ללהיט למרות שיש הרבה יותר טובים ממנו. בעזרת השם- מה זה ??? דג זהב- חמוד מילה טובה- שיר טוב אבל אוהבים אותו רק אחרי כמה שמיעות. בשבילך- שיר מעולהההה, מקפיץ, אין ספק להיט כמה-נחמד אבל קצת נמאס מצמד דו-סול האלה אני לא מבין למה יותר מחצי אלבום הם עשו מרוץ החיים- להיט ענק ויחרשו אותו בגלגלצ זוזו- מה זה??? החיים שלך נפלאים- ללא ספק השיר הכי טוב והכי מפתיע באלבום, הביצוע שם מדהים והנרי כרגיל עושה עבודת עיבוד מקצועית חמסה- הייתה להקה גרועה כזאת פעם וכך גם השיר עיניים צבע שקט- למה להגיד בונוס שפשוט יכתבו שיר מספר 14 זאת דעתי ובטח יחלקו עליה

gilad music

New member
קיבלתי את האלבום ומתחיל להאזין לו....

יש הרבה מדברייך שאני מסכים איתם אני צריך עוד כמה האזנות רצופות ואז אגבש לעצמי ביקורת יותר מסודרת והחלטית.

איך ידעת ../images/Emo35.gif אני חולק עלייך בהמון דברים

נשמה שלי
שיר מדהים , מאולץ לא נראה לי אני אהבתי . ודו-סול תרמו המון לאלבום
אז כדאי שתשמע אותו עוד פעם לפני שאתה מחלק ביקורת כזאת מזלזלת עלק " מה זה ? " - זה שיר ואתה לא חייב להתחבר אליו .

שלומס

New member
זאת דעתי

קודם כל תודה לשי שאמר שכל אחד והדעה שלו והוא צודק אתה לא צריך לקחת את זה אישית אני אוהב מאד את שרית וכשיש לדעתי שיר טוב שלה אני הכי יודע לפרגן כמו שירים אחרים שפירגנתי להם באלבום אבל אם אני חושב שיש שיר שלדעתי הוא לא טוב אני יגיד זאת כהבעת דעה. אם אתה רוצה להגיד על כל שיר שהוא שיר מעולה שיהיה לך לבריאות הלוואי ובאמת ככה זה היה. על ההערה של צמד דו סול אני אישית לא מת עליהם ומעדיף ששרית תחזור לעבוד עם דוד זיגמן, שמעון בוסקילה, יוסי גיספן, שמואל אלבז ועוד רבים שעשו לה שירים הרבה יותר טובים בעבר. הנרי ושי ראובני מעולים..... שיהיה לך שבוע טוב

נכון.

זה ענין של טעם , כל אחד אוהב ולא אוהב משהו אחר. לא כולם אותו הדבר. כמו שלא כולם שווים :)

דניאל1992

New member
שמעתי את האלבום - דעתי

יש לי בעיה שהיא קצת הלכה אחורה למזרחית (עדכנית אומנם) אבל עדיין היא כבר לא במקום הזה! ויש איזשהו רצף של שירים שמדברים על אותו דבר אפילו המילים יותר מידי דומות! אבל זה לא נורא ה-שיר של האלבום ללא ספק משמיעה ראשונההוא "החיים שלך נפלאים" פשוט מדהים כנ''ל לגבי "מירוץ החיים"! אין ספק ששרית תמיד יודעת לחדש, להפתיע ולרגש היא מדהימה!!! שתהיה לה המון הצלחה באלבום הזה!!

שלומס

New member
אני איתך

אין ספק שהשיר שעושה את האלבום זה : "החיים שלך נפלאים" הנרי פשוט מעולה בלהלחין ולעבד שירים שיעשו לך צמרמורת -מספר אחד

איך כולם מתלהבים מהשיר הזה..

מה שעושה את האלבום זה המזרחית ותו לא . הנרי גם כן כתב אחלה של שירים אבל לא שעושים תאלבום , באמת . !!

אני התאהבתי ב"מילה טובה"

השיר הכי מדהים באלבום לדעתתי [= גם כל שאר השירים טובים , חוץ מזוזו וחמסה שלא ממש אהבתי ... ומירוץ החיים שיר מעולה!!

אלבום מאכזב.

השירים היחידים שאהבתי הם שיר הנושא ו"החיים שלך נפלאים". יש עוד כמה שירים סבירים כמו "אהבה בתוכי" ו"עיניים צבע שקט", אבל אני לא יכול לומר שאהבתי אותם.

gilad music

New member
אלבום לא טוב...../images/Emo31.gif

רציתי לרשום ביקורת ארוכה ומקיפה על האלבום אבל עם שמיעת השירים ירד לי החשק לכתוב כי מסקנה אחת הגעתי והיא - שהאלבום לא לטעמי ביכלל... השירים הטובים באלבום הם: כמה החיים שלך נפלאים (שחייב לצאת בסינגל!) מרוץ החיים אהבה בתוכי "דג זהב" ו"עניים צבע שקט" שירים טובים אבל, הם לא עושים את החשק הזה לשמוע אותם בריפיט. כל השאר גרועים ברמות על על על שמעציב אותי ששרית עם קול כמו שלה שרה שירים כמו: "חמסה", "זוזו" והבדיחה הכי גרועה של האלבום היא השיר "בעזרת השם" המזעזע. אני אישית מאוכזב קשות מכל האלבום, אפילו מהעטיפה.

ל יט ל 20

New member
לדעתי האלבום ממש יפה אין מה להגיד שרית תמיד

מפתיעה עם שירים מרגשים משמחים הקול שלה כל כך יפה(בלי עין הרע)שכל שיר הופך להיות מעניין בקיצור אלבום פצצה!!!! שבת שלום וחג שמח

למעלה