דירוג בגוגל

מסדים

New member
דירוג בגוגל

יש לי אתר בן פחות משנה. הוא היה בדירוג 2 בגוגל וירד ל-0. למה הוא ירד? לא עשיתי שום שינוי משמעותי? מה זה אומר בכלל הדירוג של גוגל? איך זה משפיע על האתר שלי? במילות החיפוש אני דווקא מרוצה ונמצאת בדיוק איפה שאני רוצה. שאלה של 'ירוקה' אבל אולי בכל זאת תעזרו לי?

danielee

New member
אין קשר בין התוצאות לדירוג (PR)

השכלולים של הPR נעשים על פי האתרים המצביעים לאתר שלך. ככל שתשיג יותר קישורים אליך מאתרים בעלי ערך מבחינת גוגל ובאותו הנושא יחזור הסיכוי שלך לקבל PR 2 ויותר ...ודרך אגב גם אפס זה דירוג:)

מסדים

New member
אז מה זה בעצם הדירוג הזה?

מה הוא נותן לי? למה להתאמץ להשיג אותו?

danielee

New member
ערך הדפים...

חשיבות הדפים לפי הקישורים המצביעים אל לאתר. יש כאלה שלא מייחסים משמעות לPR ..

seoprocedo

New member
דיורג בגוגל וקידום אתרים לתוצאות...

שלום לך , כמקדם אתרים הפועל בשוק האינטרנט כמה שנים אני יכול לשתף אותך רק מהנסיון שלי. תחום הקידום הוא תחום של אי וודאות. מנועי החיפוש משנים את האלגוריתם שלהם השכה וערב וללא תהליך קידום אינטנסיבי קשה לשמור על יציבות. בתוך כל האי וודאות ישנן כמה מוסכמות לגבי קידום יעיל וקידום לא יעיל. יש כל מיני סיסמאות ברשת כמו : " התוכן הוא המלך " שיווק וריאלי " " לשווק ולקדם דרך רשתות חברתיות" ועוד... הרבה מהמושגים שגוגל הטביע בתחום הקידום נראים ונשמעים היום אחרת. סרטון יצירתי ביוטיוב יכול להיות שווה ערך לעבודה של כמה שנים של קידום ויש המון דוגמאות. אני במקומך הייתי מתרכז בפן האיכותי של האתר ולא הטכני. במילים אחרות , תחשבי מה באתר שלך יכול להית יותר מעניין, יותר מסקרן, ויותר שווה עבור הגולש.. הניחי לפרטים הטכניים בשלב זה...

למעלה