דירוגי שנת 2011!

aint mindless

New member
איפה אדל?

aint mindless

New member
שמעתי את Let England Shake

רק מתוך סקרנות, ואני חושב שהשירים שם מתאימים לרגעים האלה בסרטים ששומעים שיר והזמן עובר כשרואים מה הדמויות עשו ביומיים/עשור, בחצי דקה. כן, בדיוק.

Music Man XD

New member
Uncut נתנו לאלבום שלה ציון 40 מתוך 100

אז ברור למה, לא?
+ כנ"ל לגבי מה שכתבתי על NME.

2Dirrty4U

New member
דירוגים מעפנים ברמות

איפה הימים של תחילת שנות האלפיים ככה?! או 2006 בה שלטה המוזיקה השחורה?!

ערן1987

New member
אל תשכחי שמגזינים כאלה תמיד תמכו בעיקר

באלבומי רוק, מוסיקה שחורה אולי יכולה לצעוד כמוה במגיזני מיינסטרים כמו הרולינג סטון אבל לא ביותר "איכותיים" שבהם.

Music Man XD

New member
אם כי יש כמה מהתחום

שהמבקרים מאוד אוהבים, כמו קנייה ווסט למשל (זוכר איך התלהבו ממנו בשנה שעברה?)

ערן1987

New member
זוכר גם זוכר

אני חושב שהוא לקח את המקום הראשון באחד הדירוגים של המגזינים הגדולים והיה בטופ 20 של כולם כשהוא היה רק איזה 5 דקות בחוץ, אבל חוץ ממנו וג'יי זי אז פחות או יותר הם לא ממש נותנים ייצוג להיפ הופ.

ערן1987

New member
מצעד המכירות השנתי על iTunes

כמ ובכל שנה גם הפעם אפל פירסמה את רשימת האלבומים הנמכרים ביותר שלה ב-iTunes, כשאדל נמצאת במקום הראשון במצעד האלבומים ובמצעד השירים הנמכרים ביותר בשנה החולפת. האלבומים הנמכרים ביותר ל-2011: 1. 21 - Adele 2. Sigh No More - Mumford & Sons 3. Tha Carter IV (Deluxe Edition) - Lil Wayne 4. Watch the Throne (Deluxe Edition) - Kanye West, JAY Z 5. Mylo Xyloto - Coldplay 6. Born This Way (Bonus Track Version) - Lady Gaga 7. Loud - Rihanna 8. Take Care (Deluxe Version) - Drake 9. Teenage Dream - Katy Perry 10. Doo-Wops & Hooligans (Deluxe Version) - Bruno Mars השירים הנמכרים ביותר ל-2011: 1. Rolling in the Deep - Adele 2. Party Rock Anthem (feat. Lauren Bennett & GoonRock) - LMFAO 3. Firework - Katy Perry 4. Grenade - Bruno Mars 5. Forget You - Cee-Lo Green 6. Give Me Everything (feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer) - Pitbull 7. E.T. (feat. Kanye West) - Katy Perry 8. Moves Like Jagger (Studio Recording from "The Voice," ft. Christina Aguilera) - Maroon 5 9. Pumped Up Kicks - Foster the People 10. Super Bass - Nicki Minaj

nircon1

New member
אלבומי השנה שלי

1)Bon Iver-Bon Iver - למען האמת האלבום הכי טוב שיצא בחמש השנים האחרונות יצירת מופת! 2)Florence and the Machine-Ceremonials-לפרקים אפילו טוב יותר מאלבום הבכורה המפוצץ מ2009 3)Fleet Foxes -Helplessness Blues- אולי הלהקה החדשה הטובה בעולם אלבום שני על טהרת הפולק פשוט מסחרר 4)Tv on the Radio-Nine Types Of Light-סאונד יחודי הפקה עשירה ושירים גדולים מהחיים 5)Pj Harvey -Let england SHAKE-אלבום המחאה שנכתב על אנגליה רלוונטי לכל מדינה בעולם ולכל תקופה חשוכה 6)Wilco-The Whole Love-אלבום רוק מגוון פסיכודלי עם הרצועה המטורפת של השנה Art Of Almost 7)Arctic Monkeys-Suck It And See-אין חידושים אין יומרות הקופים עושים מה שהם יודעים לעשות הכי טוב 8)Radiohead -The King Of Limbs-הלהקה הטובה בעולם מוציאה אלבום בינוני קצר וקצת עצל אבל טומן בחובו ארבעה שירים מופלאים

האלבום דל טי וי און דה רדיו גדול,

(אם כי יותר אהבתי את האלבופ הקודם המופתי שלהם) את פי ג'יי הארווי,בון איבר,ווילקו פיקסי לוט לא שמעתי. האלבומים של רדיוהד וארקטיק מנקיז לא מרשימים בכלל ליחסית הקודמים שלהם אבל הם לא רעים. של רדיוהד ספציפית אפילו די ממוחזר וטיפה משעמם. ואת החדש של פלורנס לא ממש אהבתי(הקודם הרבה יותר טוב) למעט גמה בודדים.

nircon1

New member
למי אכפת מפיקסי לוט?!?!?!?!?!?!

חחחחחחחח גם אל תשמעי אותו.

ערן1987

New member
לצערי עוד לא שמעתי את האלבום של רדיוהד

אבל כמובן שזה ישתנה. הבנתי שהוא מזכיר את Kid A שזה אלבום שעד היום מאוד קשה לי להתחבר אליו.

nircon1

New member
דווקא לא כל כך

את קיד א אני מאוד מאוד אוהב הוא יותר מזכיר את אלבום הסולו של טום יורק ואת אמניזיאק אם כבר ,יש בו רגעים תשמע זה יקח לך בערך 37 דקות..

ערן1987

New member
זה לא האורך של האלבום שמשנה לי

אלא שיש אלבומים שצריך להתעמק בהם כדי לעכל אותם כראוי - וכאלה פחות או יותר כל האלבומים של רדיוהד.

למעלה