דירוגי-משפטים.

דירוגי-משפטים.

[4
הכי גבוה, קרציות
]
"שיתגלה האלוהים, עוד בעודנו בחיים.."
"ציפור כלואה בכלוב"
"בשאר הזמן אני לומד, לומד מטעויות.."
"אולי זה אני, זה לא מסתדר לי.. מעולם לא תכננתי לגדול".
"למה בכלל אנחנו כאן?"
"בסוף כשהמתים יחיו.. המאה העשרים יהיו כמו לא היו."
"נתת לי לברוח, ולחזור בסוף.."
"תקחו אותי מכאן.. תקחו ועם הרוח, לא משנה לאן."
"בתוך הקירות הלבנים, בחדר הזה.. היא חולמת על שמיים."
"You've Got To Be Free.."
תהנו
.

ענבר,יום חמישי אני באריאל

"שיתגלה האלוהים, עוד בעודנו בחיים.." 3 "ציפור כלואה בכלוב"4 "בשאר הזמן אני לומד, לומד מטעויות.."4 "אולי זה אני, זה לא מסתדר לי.. מעולם לא תכננתי לגדול".3 "למה בכלל אנחנו כאן?"2 "בסוף כשהמתים יחיו.. המאה העשרים יהיו כמו לא היו."3 "נתת לי לברוח, ולחזור בסוף.." 3 "תקחו אותי מכאן.. תקחו ועם הרוח, לא משנה לאן."4 "בתוך הקירות הלבנים, בחדר הזה.. היא חולמת על שמיים."2 "You've Got To Be Free.." 2

little WhiSper

New member
.........

4 הכי גבוה.. "שיתגלה האלוהים, עוד בעודנו בחיים.." 3 "ציפור כלואה בכלוב"4 "בשאר הזמן אני לומד, לומד מטעויות.."3 "אולי זה אני, זה לא מסתדר לי.. מעולם לא תכננתי לגדול".3 "למה בכלל אנחנו כאן?"3 "בסוף כשהמתים יחיו.. המאה העשרים יהיו כמו לא היו." 4 "נתת לי לברוח, ולחזור בסוף.." 2 "תקחו אותי מכאן.. תקחו ועם הרוח, לא משנה לאן."4 "בתוך הקירות הלבנים, בחדר הזה.. היא חולמת על שמיים." 4 "You've Got To Be Free.." 10

לא זוכר את הסיסמא ברשמי

אז אני אענה כאן... שיתגלה האלוהים, עוד בעודנו בחיים.." 2 "ציפור כלואה בכלוב" 2 "בשאר הזמן אני לומד, לומד מטעויות.."3 "אולי זה אני, זה לא מסתדר לי.. מעולם לא תכננתי לגדול".4 "למה בכלל אנחנו כאן?"4 "בסוף כשהמתים יחיו.. המאה העשרים יהיו כמו לא היו." 1 "נתת לי לברוח, ולחזור בסוף.." 2 "תקחו אותי מכאן.. תקחו ועם הרוח, לא משנה לאן." 4 "בתוך הקירות הלבנים, בחדר הזה.. היא חולמת על שמיים." 2 "You've Got To Be Free.." 10

משפטים שיותר קרובים אליי...

"שיתגלה האלוהים, עוד בעודנו בחיים.." 2 "ציפור כלואה בכלוב" 4 "בשאר הזמן אני לומד, לומד מטעויות.." 3 "אולי זה אני, זה לא מסתדר לי.. מעולם לא תכננתי לגדול." 4 "למה בכלל אנחנו כאן ?" 4 "בסוף כשהמתים יחיו.. המאה העשרים יהיו כמו לא היו." 4 "נתת לי לברוח, ולחזור בסוף.." 1 "תקחו אותי מכאן.. תקחו ועם הרוח, לא משנה לאן" 3 "בתוך הקירות הלבנים, בחדר הזה.. היא חולמת על שמיים." 4 "You've Got To Be Free.." 4

Niran2

New member
גם לי

חיפשתי בשירונט וזה מצא לי בכלל שיר של נאוה ברוכין... זה מהדיסק החדש אולי?

yuvizz

New member
1 הכי גבוה נוו

"שיתגלה האלוהים, עוד בעודנו בחיים.." 2 "ציפור כלואה בכלוב"2וחצי "בשאר הזמן אני לומד, לומד מטעויות.."2 "אולי זה אני, זה לא מסתדר לי.. מעולם לא תכננתי לגדול".1 "למה בכלל אנחנו כאן?"2 "בסוף כשהמתים יחיו.. המאה העשרים יהיו כמו לא היו."2 "נתת לי לברוח, ולחזור בסוף.."1 "תקחו אותי מכאן.. תקחו ועם הרוח, לא משנה לאן."1 "בתוך הקירות הלבנים, בחדר הזה.. היא חולמת על שמיים."1 "You've Got To Be Free.."1 תהנו .

.

"שיתגלה האלוהים, עוד בעודנו בחיים.." -2 "ציפור כלואה בכלוב"-3 "בשאר הזמן אני לומד, לומד מטעויות.."-3 "אולי זה אני, זה לא מסתדר לי.. מעולם לא תכננתי לגדול".-2 "למה בכלל אנחנו כאן?"-3 "בסוף כשהמתים יחיו.. המאה העשרים יהיו כמו לא היו."-2 "נתת לי לברוח, ולחזור בסוף.."-4 "תקחו אותי מכאן.. תקחו ועם הרוח, לא משנה לאן."-4 "בתוך הקירות הלבנים, בחדר הזה.. היא חולמת על שמיים."-4 "You've Got To Be Free.." -2

moshe butt

New member
אלעעעעעעעעע...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

"שיתגלה האלוהים, עוד בעודנו בחיים.." 3
"ציפור כלואה בכלוב" 4
"בשאר הזמן אני לומד, לומד מטעויות.." 3
"אולי זה אני, זה לא מסתדר לי.. מעולם לא תכננתי לגדול". 4
"למה בכלל אנחנו כאן?" 4
"בסוף כשהמתים יחיו.. המאה העשרים יהיו כמו לא היו." 3
"נתת לי לברוח, ולחזור בסוף.." 3
"תקחו אותי מכאן.. תקחו ועם הרוח, לא משנה לאן."4
"בתוך הקירות הלבנים, בחדר הזה.. היא חולמת על שמיים."4
"You've Got To Be Free.." 4

ליאןןן

New member
...

"שיתגלה האלוהים, עוד בעודנו בחיים.." - 2 - "ציפור כלואה בכלוב" - 3 - "בשאר הזמן אני לומד, לומד מטעויות.." - 3 - "אולי זה אני, זה לא מסתדר לי.. מעולם לא תכננתי לגדול". - 4 - "למה בכלל אנחנו כאן?" - 2 - "בסוף כשהמתים יחיו.. המאה העשרים יהיו כמו לא היו." - 2 - "נתת לי לברוח, ולחזור בסוף.." - 1 - "תקחו אותי מכאן.. תקחו ועם הרוח, לא משנה לאן." - 4 - "בתוך הקירות הלבנים, בחדר הזה.. היא חולמת על שמיים." - 4 - "You've Got To Be Free.." - 4 -

אנד ווי'ר און../images/Emo26.gif

2 "ציפור כלואה בכלוב"
1 "בשאר הזמן אני לומד, לומד מטעויות.."
3 "אולי זה אני, זה לא מסתדר לי.. מעולם לא תכננתי לגדול".
3 "למה בכלל אנחנו כאן?"
4 "בסוף כשהמתים יחיו.. המאה העשרים יהיו כמו לא היו."
2 "נתת לי לברוח, ולחזור בסוף.."
4 "תקחו אותי מכאן.. תקחו ועם הרוח, לא משנה לאן."
4 "בתוך הקירות הלבנים, בחדר הזה.. היא חולמת על שמיים."
4 "You've Got To Be Free.."
4

.

3.
"ציפור כלואה בכלוב"
4.
"בשאר הזמן אני לומד, לומד מטעויות.."
1.5
"אולי זה אני, זה לא מסתדר לי.. מעולם לא תכננתי לגדול".
4.
"למה בכלל אנחנו כאן?"
4.
"בסוף כשהמתים יחיו.. המאה העשרים יהיו כמו לא היו."
3.
"נתת לי לברוח, ולחזור בסוף.."
2.5
"תקחו אותי מכאן.. תקחו ועם הרוח, לא משנה לאן."
4.
"בתוך הקירות הלבנים, בחדר הזה.. היא חולמת על שמיים."
4. |שמאל "You've Got To Be Free.."
יותר מ-4
.

מילי17

New member
1 הכי גבוה. די להסחף אחרי שנשונה!!!

"שיתגלה האלוהים, עוד בעודנו בחיים.." 4 "ציפור כלואה בכלוב" 3 "בשאר הזמן אני לומד, לומד מטעויות.." 1 "אולי זה אני, זה לא מסתדר לי.. מעולם לא תכננתי לגדול".2 "למה בכלל אנחנו כאן?"4 "בסוף כשהמתים יחיו.. המאה העשרים יהיו כמו לא היו." 4 "נתת לי לברוח, ולחזור בסוף.." 2 "תקחו אותי מכאן.. תקחו ועם הרוח, לא משנה לאן." 1 "בתוך הקירות הלבנים, בחדר הזה.. היא חולמת על שמיים." 1 "You've Got To Be Free.." 1 תהנו .

למעלה