דירה

• פותח הנושא noasn
  • פורסם בתאריך

noasn

New member
דירה

שלום לכולם אני מבקשת את עצתכם יש לי דירה בירושליים בית ערבי 2 חדרים עם כניסה פרטית הבית בנוי כסלון גדול +חדר בחדר יש גם 2ארונות בגדים אני גרה לבד ובעיקרון גם רוצה לעזוב את ירושליים ללימודים באוקטובר השאלה היא אם זה אפשרי בדירה כזאת שלא נועדה לשותפים מלכתחילה להכניס שותפה +שהארונות בגדים נמצאים בחדר ואין אפשרות להעביר אותם +אני דתייה +ישלי חתול מתוק +אני מעשנת סליחה על עומס המידע הדירה במוסררה אני בת שלושים וזהו האם יש טעם לחפש שותפה ואם כן כמה לבקש או פשוט להניח לזה בתודה מראש נועה

מותר לי

New member
היי, נועה!

כשגרתי בבית ערבי בירושלים (סלון גדול + חדר) גרתי עם שותפה, בעל הבית בנה בסלון קומת סטודיו, התקרה היתה קצת נמוכה אבל גם בסלון וגם בקומה מעל- אף אחד עדיין לא קיבל מכה בראש. ארונות הבגדים היו חלקם בסלון וחלקם בחדר (בקומה למעלה היה מקום רק למזרון ומדפים קטנים לחפצי נוי) מהשותפה הבנתי שהקומה דיי חדשה, היא היתה ישנה לפני כן בסלון והשותף שהיה אז ישן בחדר. לפי דעתי זה תלוי בכימיה שיש בינך לשותפה שתגיע, ועד כמה אתן מסודרות. לא נעים להכנס לדירה ולראות בצהריים שמיכת פוך וכרית על הספה בסלון... הכימיה זה כדי שתסתדרו עם ארונות הבגדים שיהיו בחדר של אחת מכן
אגב- אני חייבת לציין שהשותפה, חבר שלה, השותף הקודם, (גרתי איתם יחד שבוע עד שהוא עזב), וחברה של השותפה שהיתה מגיעה הרבה פעמים- היו מעשנים כמו קטר קיטור (מישהו אמר 90-400-14?
) והריח לא הורגש בבית כלל! (ואני מאד רגישה לריחות של סיגריות
) דבר אחד לא הבנתי: למה להכניס שותפה אם את רוצה לעזוב באוקטובר? זה אפילו לא חצי שנה...

noasn

New member
המשך לדירה

למותר לי תודה על התגובה אני אסביר אם אני עוברת ללימודים אני עדיין אחזור לפעמים לשבתות הדירה היא שלי ותמיד טוב שיהיו אנשים בדירה ולא להשאיר אותה ריקה אז השותפה יכולה להיות רוב השבוע לבד בה יש בדירה גם חצר אך אני פשוט מפחדת להכניס מיהי שאני לא מכירה הביתה פשוט זה קצת בודד לגור לבד בתודה נועה

למעלה