דירה למכירה

אה חייב

New member
דירה למכירה

הי, יש לי דירה בראשל"צ למכירה. פניתי למתווך לפני כחודש וחצי - וכלום... פירסמתי בלוח העיר...באינטרנט.... 1. מישהו יכול, בבקשה, להנחות אותי - איך למכור דירה? 2. מישהו מכיר מתווך טוב בראשל"צ? תודה

מכירת דירה ...

1) פרסם גם בלוחות בעיתונים, בעיקר במקומונים ולא רק באינטרנט ... 2) פנה לעוד 3-2 מתווכים (ואל תסכים לתת בלעדיות) ...

redhead225

New member
שאלה לאבי

אבי שלום, ראובן מ ERA אם אני לא טועה סיפר ודגל בשבחי הבלעדיות. הוא טען שמתווך שנותנים לו בלעדיות יטרח חזק יותר למכור את דירתך. כעת מועלית הטענה ההפוכה (שאני, אגב, בעדה - לא לתת בלעדיות). ???

אה חייב

New member
אני רוצה לציין

המתווך ויתר מרצונו על בילעדיות. הוא ביקש 1.5% עמלה (שנראה לי מוגזם מדי, לא?!) ועד היום כחודש וחצי מאוחר יותר כלום לא קרה. שאלתי אותו מה טווח המחירים שהוא שומע שמציעים לטענתו לא היה מי "שידבר איתו על מחיר" עדיין. לא נשמע מוזר?

כדאי שתדע ...

דמי תיווך של 1.5% אינם מוגזמים בכלל - לדעתי הם נמוכים ובמצב השוק כיום, אינם מספיקים כדי לתמרץ את המתווך להעדיף את מכירת דירתך לעומת דירות אחרות ... תנסה להציע 2%. בכלל לא נשמע מוזר - אין היום הרבה קונים בשוק, כדי למשוך את המעטים שישנם הדירה צריכה להיות אטרקטיבית מאוד או שהמחיר צריך להיות אטרקטיבי מאוד. אגב, לפי מה קבעת את המחיר שאתה מבקש? אולי כאן הבעיה?

בלעדיות ...

זה נכון מאוד שמתווך שנותנים לו בלעדיות יטרח חזק יותר למכור את דירתך ואף סביר להניח שישקיע מכספו בפירסום וחשיפה - ובכל זאת (במצב הקיים) אני אישית איני בעד מתן בלעדיות.

למעלה