דירה להשקעה

ששש510

New member
דירה להשקעה

אני מעוניינת לרכוש דירה להשקעה בפרוייקט בשכונה החדשה של כפר יונה- יפה נוף.
הכל טוב ויפה רק שיש עניין שמאוד מטריד אותי, יש מול הבניין, באמצע הנוף הפסטורלי של שטחים ירוקים, במרחק של בערך חצי קילומטר מהמרפסת עמוד ענק של אנטנה סלולרית של חברת סלקום. לפי הבדיקות הקרינה היא הרבה פחות מהתקן, אבל בגלל שזו דירה להשקעה אני חוששת שאולי זה עלול להרתיע שוכרים וגם לגרום לירידת ערך הנכס בעתיד אם נרצה למכור. האם זה אכן שיקול וכדאי לרדת מעניין ביצוע העסקה או שזה לא משהו שאמור להפריע?

h a j b i

New member
בגדול, לשוכרים שאני מכיר פחות אכפת מאנטנות

מה גם שחצי קילומטר זה לא כל כך קרוב. למשל, בדקתי באתר של משרד איכות הסביבה ויש לי 2 אנטנות סלולר במרחק של פחות מ - 500 מטר מהבית. סמוך לאקירוב יש אנטנות, סמוך (מאוד) למגדלי יו, בפארק צמרת, בכיכר המדינה ועוד מקומות לא זולים במיוחד.
&nbsp
לדעתי אם תחזיק דוח עדכני של בדיקת קרינה + תראה לכל שוכר פוטנציאלי שאיפה שהוא גר יש אנטנות יותר קרובות לא תתקשה להשכיר את הדירה. אני בטוח שיש מספיק אנשים שאפשר לפנות להיגיון אצלם והם גם יגיעו למסקנה שאנטנה גלויה לא יותר מסוכנת מאנטנה מוסתרת.
&nbsp
מה שכן, כפי שכתבת, היא מאוד בולטת וזה עניין פסיכולוגי לכן תקבל החלטה כמו בכל עסקה אחרת, האם המחיר מספיק אטרקטיבי למרות החיסרון של האנטנה. תשתמש לזה לטובתך במו"מ על המחיר מול היזם.

יש דברים יותר גדולים מהם את אמורה לדאוג

למשל:
מהו גובה השכירות הצפוי? מהי העלות הסופית? (לא ידועה)
מהן הוצאות המימון שלך עד האכלוס ?
&nbsp
אם את חושבת שכפר יונה הוא מקום טוב להשקעה, ממליץ לך בחום לקנות דירה
יד שניה אשר בעוד חודשיים כבר תוכלי לקבל שיק שכירות ראשון. זה אולי פחות נוצץ
מדירת קבלן אבל מהווה בדרך כלל השקעה טובה בהרבה.
&nbsp
המאמר שלמטה אמנם לא על השכונה שלך אבל העקרונות דומים:
http://www.effectivemortgage.co.il/1106
&nbsp
&nbsp

למעלה