דירה להשכיר

לכטיג

New member
הבדיחה העלובה של "כולנו יהודים" כבר

יצאה מהאף. למה הדבר דומה? לאדם שמחליט לשם השיויון לאחסן את התפוחי אדמה בארגז הלחם כי שניהם מאכלים עתירי פחמימות וזה שהלחם ריחני וטרי לא אומר שלא מתאים לו להיות שכן של התפוח אדמה המלוכלך בחול. זה מזכיר גם את טענות החילונים שמה שמתאים לגבר מתאים לאשה. הענין אצלינו הוא לא כ"כ ענין של רע וטוב כמו שזה ענין של התאמה. אני לא רוצה שכן מזרחיסט עם טלויזיה! אני לא רוצה שכן פרענק שמכה את אשתו!(כן! התופעה הזאת שאצל הספרדים הפכה לנורמה,אצלינו היא לא קיימת!) אני לא רוצה שכן חבדניק שאשתו ובנותיו מתנהגות בחוסר צניעות כידוע וכמפורסם. וכמתכון בדוק למניעת חיכוחים וויכוחים מריבות ומחלוקות אני לא רוצה שכן ליטאי. נכון,לציבור החסידי יש את הבעיות שלו ולכן אני לא רוצה לקלקל ולא להתקלקל. אולי רק נתקן זה את זה? יכול להיות, לאיש אין על זה ביטוח. את העושר האינטלקטואלי על הקורה בקהילות חוגים ועדות אחרות אני מקבל בשטיבלאך ובמקווה,בחנות וברחוב.

שיSY

New member
בושה וחרפה!!!

להכליל ציבור שלם. כולם לא בסדר ורק אתה הנורמלי? כל דבריך "דברי הבל", אני גר ליד ליטאים, חסידים, מזרוחניקים (ולא לכולם יש טלביזיה...) וב"ה מסתדרים, חיים רגיל. אז מה אם המנטליות קצת שונה? "כשם שפרצופיהם שונים, כך דעותיהם שונים". לכולנו דעות שונות, ומנטליות שונה, וחייבים להסתדר! ולכתוב שהספרדים מכים... וכו`, זה הוצאת שם רע!!! וגזענות טהורה!

אלישיר

New member
צודק במקצת חייב...

בעזי"ת התוצאה של הצדק הזה נוראה. זה לא רק בין חסידים וליטאים ומיזרוחניקים וספרדים. זה בתוך הציבורים עצמם. אם בית שמאי ובית הילל ידעו להתחתן אחד עם השני, אז אפילו הדור שלנו, שאם הם כבני אדם אנחנו כמלאכים... (מלאכי חבלה ככל הנראה) יכולים לתפוס דוגמא. אבל זה לא שרק אשמים אשמים אשמים. אלמן ישראל: אין לנו סנהדרין לקבוע קו אחד, ולא מלך לשפוט צדק. רק שהצרה הצרורה היא שעל ההבדלים הטבעיים תופסת טרמפ שנאת חינם.

sarav55

New member
טוב שהוא אומר מה יש לו בלב

כך מכירים הרבה יותר טוב את שנאת החינם בעם ישראל ובגלל כאלה לא מגיע משיח אתה לא יהודי זה לא אומר שאתה מקיים מצוות שאתה מושלם דע למעלה בשמים יש עליך קיטרוג גדול ביותר תתביש לך

sarav55

New member
מהיום אני מבטיחה לך שתשמע

גם אצלכם את הויכוחים והמכות וכל הזבל יצא החוצה שאתה מכליל בהכללה גדולה שאתם כלילי שלימות והספרדים וכל אלה מסביב הם חיות טרף איכס עליך

sarav55

New member
מהיום אני מבטיחה לך שתשמע

גם אצלכם את הויכוחים והמכות וכל הזבל יצא החוצה שאתה מכליל בהכללה גדולה שאתם כלילי שלימות והספרדים וכל אלה מסביב הם חיות טרף איכס עליך

אלישיר

New member
וביותר מפורום אחד.

בעזי"ת אבל למה "תגנב", או שבמבי טען שהוא הוא כתב את הסיפור?

sarav55

New member
אדון ליכטיג

זה יתחיל מהבית שלך המכות והויכוחים ותבין שגם אצלכם יש דברים כאלה

למעלה