דירה להשכיר

שייכת

New member
דירה להשכיר

בעמק נפלא בין כרמים ושדות עמד לו בניין בין מאה קומות. ובקומה הראשונה גרה גברת ושמה הוא: קרן קיימת מסרבת לאהבת אישה ולא מסתפקת בפחות מפגישה... בקומה השנייה גר אדון הקורא לעצמו חתולון בשעות הלילה הוא מגיע ובכל פעם בחידון או סיפור מפתיע. בעמק נפלא בין כרמים ושדות עומד לו בניין בין מאה קומות... יאללה, תמשיכו....

הצופה.

New member
ת´קומה השלישית לא גמרו לבנות

לכו לישון בכרמים ובשדות

שייכת

New member
קומה שלישית ורביעית

בעמק נפלא בין כרמים ושדות עמד לו בניין בין מאה קומות ובקומה השלישית גר צופה הוא מוכן לעשות הכל, רק לא אופה לכל השכנים הוא מעיר בזכותו לא עוברת לעיר. ובקומה הרביעית גרה גברת שמה פשוט אישהוהיא משוררת כותבת נפלא זאת יש לציין ולה עונה בשירה השכן. בעמק נפלא בין כרמים ושדות עומד לו בניין בין מאה קומות...

את הצופה הייתי ממקמת בפנטהאוז

צופה, משקיף ומחרבן על כולםםםםםםםםםם (סליחה שאין חרוזים) חחחחחחחחחחחחח

מקסיקני

New member
עולה קומה שלישית...

ובקומה שלישית גרה שייכת חבל שקומה מפרידה בינה לבין אהובתה קיימת לה כל לילה היא שרה.. כל שיר הוא ממש סרנדה.. מרק תירס מבשלת כל לילה.. בתקווה שקיימת תענה לה לה לה ...

או-קיי...

בקומה השלישית עזבה הכושית שכרתי, עולה לי פרוטות בקומה מעלי התנחלה לה נשית יורדת אלי בלילות...

sahr12

New member
ובקומה שישית..

מתגורר לו בשלווה סער.. שומע מוזיקה בווליום כאילו הוא לבד ביער... וכשנשמעות צעקות השכנים הוא זורק גם ניירות של מסטיקים... וכשההיא מלמטה תולה כביסה.. הוא זורק עליה אטבים..והיא תתריס מגיפה.. מס וועד הבית הוא משלם...בזמן... אחחחח היא רק גם...הייתה גרה באותו בניין... הוא צועק בלי קשר..לשמות.. ועושה גרפיטי של...
על הקירות... מקיש על דלתות כשהוא עולה במדרגות... וכשהדלתות נפתחות..הוא כבר במקלחת..עושה בועות.. כולם בביניין מבינים אותו...ומתחשבים ... לא בכל יום הרי...גרים בבית משוגעים.. מה שחשוב...שהם תמיד מחייכים.

שייכת

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו אני מבינה למה כל הדירות בבניין להשכרה.... חחחחחחחחחח
צהריים טובים ובלי רעש בבקשה...

yafit75

New member
ובקומה השביעית,,,

בקומה השביעית גרה הגב´ יפית זאת היא, הנודניקית כל הזמן צועקת,, כל הזמן מעירה, ושלא נדבר על השירה המוזיקה המזרחית אצלה בנשמה כשהיא שומעת את אותה הלהקה. ושלא נדבר על הצבע הירוק,, שאצלה הוא תמיד ישלוט דירתה צבועה כצבע חיפה ואצלה מבקרים רק אוהדים הקבוצה. ואותה לא כדאי להרגיז כי בטוח, היא אותו תפגיז בשער הכניסה אצלה תמצאו: "הכניסה רק לירוקים" ואל תשכחו להביא את הדולרים את תמונתה היא תלתה בכרטיסה האישי ומה היא חושבת לעצמה,,,זה ממש טיפשי אך למרות זאת, היא אותה יפית שעם פטישים רק מתעסקת עדיף ממנה לתפוס מרחק מסכן הדייר שגר מתחת!

ובקומה השמינית... (מוקדש ליפעת)

חוויה תימנית. רקדן ויפעת לשים ומכינים, לחברי הפורום - מאה ג´חנונים. כולם רוצים, זה הלהיט אבל חכו... עוד אין מעלית....

רקדן

New member
טררררררר טרררררררר

טעות אנחנו לא נהיה בחיפה <ג´חנון בטעם ביתי "מעדנות" להשיג בסופר הקרוב> חיחיחיחיחיחי

י פ ע ת

New member
../images/Emo8.gifלמה שמינית למה? יש לי פחד גבהים

אגב ...שו חיפה? לא עוזבת ת´עיר עבור אפ´חד...אנחנו שניים.... שנית..מעלית יש , אפילו שלוש אבל.....הפיתוח, ...הפיתוח טרם הספיקונו לסיים חחחחח אגב מס´ 2: עם שכנים כאלו...נהיה לי חשק לעשות ת´גבייה לוועד הבית !!! חחחחחחחחח

שייכת

New member
קומה תשיעית

בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בניין בין מאה קומות ובקומה התשיעית גרה לבונה שחוץ משייכת, כולם חושבים שהיא עדינה אז אם לפעמים היא מתקתקת לכם בדלת ו "רק שקל" היא אומרת תגידו שגם שבשביל פרוטה צריך קודם למצוא עבודה.

מו שיקו

New member
קומה עשירית

בעמק יפה בין כרמים ושדות עומד לו בנין בן מאה קומות בקומה עשירית היא שוכנת בנחת את שכנתה לבונה היא שומעת גונחת שנונה חריפה,בכלל לא אוטיסטית... אבל מה,לפעמים,היא קצת ברדקיסטית

שייכת

New member
קומה 11

בעמק יפה בין כרמים ושדות שוכן לו בניין בין מאה קומות ובקומה האחת עשרה גרה גברת לי היא האחת, כך היא טוענת. חידות מחפשת, הגיגים היא כותבת ואין אחד שהיא לא אוהבת. בעמק נפלא בין כרמים ושדות עומד לו בניין בין מאה קומות...

מו שיקו

New member
קומה 12

בעמק יפה בין כרמים ושדות שוכן לו בנין בן מאה קומות בקומה שתיים עשרה ובלי הרבה פוזה גר סקסופון ההוא מהפרוזה בכל הזדמנות הוא כועס ומוחה ובהקלדה אלחוטית מתמחה

למעלה