דירה להשכיר

טורטיתת

New member
דירה להשכיר ../images/Emo70.gif

בעמק יפה בין כרמים ושדות. עומד מגדל בן 15קומות. בקומה ראשונה גרה בלוז10 עם סייחה בן השנה כל היום בלוז היא מנגנת. בקומה השנייה גרות פולניות זוג מכשפות, כל היום עם המטאטא מתהלכות. בקומה השלישית גרה טורטיתת כל היום טורטיות מכרסמת. בקומה הרביעית גרה nuritpm בחלון מטבחה פרחי ממתקים מגדלת, ובקומה החמישית גרה פאמקי, כל היום עם סתם אחת מבולבלת מסתובבת וביד עדינה את הבניין מנהלת. בקומה השישית הקסם שבפשטות מתגוררת, כל היום בפשטות ובקסם מתהלכת. ובקומה השביעית גרה כבשה עליזה כל היום בלוגים כותבת. בקומה השמינית טלטל החדשה מתגוררת, מבקר עד ערב רק משתוללת. בקומה התשיעית זוג מלאכיות, מיטל 225 וציפור מדבר, כל היום הן לומדות ואת בראוניז מגדלות. בקומה העשירית מחפשת את האומץ מתגוררת כל היום מסמסת ומחבקת. בקומה האחד עשר ענת עם הילה על הראש מסתובבת,כל היום שוקולדים אוכלת. בקומה השתיים עשרה אוקינוס מתגוררת עם בתולות הים כל היום משחקת. בקומה השלוש עשר בזוקה מתגוררת , כל היום היא לועסת בלונים מפוצצת. בקומה הארבעה עשרה hope246 מתגוררת כל היום רק צוחקת. בקומה החמש עשרה חסרה דיירת – הטרול שהשכיר הדירה עוד טרם פרק את הסחורה חלה ומת, שמחו הדיירות ומיד תלו שלט דירה להשכיר!
האם הייתן מוכנות לגור בבנין גאה?
האם הייתן מוכנות לגור בתוך הקהילה?
האם מגורים משותפים כקהילה "חונקים" יוצרים תיוג?
האם בניין מסוג זה הוא חממה או מגבלה לילד של הורים גאים?

kivsadoingmee

New member
הלו הלו../images/Emo70.gif

מה קורה פה ... שכחת את אישתי !!!!!!!!! נראה לי לוחץ כל הגאווה הזו....

GreenEyes22

New member
לא יפה !

לשכוח את בת זוגתה של הכיבשה העליזה ואישית היינו מעדיפות את הפנטהאוז....איך משתדרגים???

מיטל225

New member
GreenEyes....

שאלה טובה, באמת איך משתדרגים... אני הייתי רוצה דירת גן.... בשביל בראוניס, שישמור על כל הבניין... ובעיקר על אהובתו, אוקיינוס

מיטל225

New member
טורטינה יקרה :)

אתחיל ואומר מה שאמרתי לך באופן אישי, את כותבת יפה מאוד! הצחקת אותי, ריגשת אותי, הדהמת אותי
אני וציפור המדבר בדיוק מחפשות לנו דירה חדשה, רוצות עיר שיהיו בה עבודות, חברות וכו... אז אני חושבת שאנחנו נשמח לעבור לגור בסביבתכן, במיוחד שאני אוהבת את כל הדיירות
אישית, אין לי בעיה לגור בבניין גאה, להפך, אני אשמח... לגבי חונקים ויוצרים תיוג, אני מניחה שכן יש בזה משהו, כי אנחנו יוצרים מקום שונה. אנחנו בעצם "מנדים" את עצמנו משאר העולם ושמים על עצמנו תוית מסויימת. זה טוב או לא טוב? לא ממש יודעת לאמר לך. אני אישית אוהבת תווית, ולא אכפת לי להיות בבית ובמקום שמכיל רק אנשים כמוני. אבל יש כאלה שיחשבו שדווקא , במה הם שונים? הם צריכים להיות חלק מהעולם בכלל ולא במקום "מיוחד"... אז זה נתון להשקפת העולם של כל אחד ואחד. אבל אני הכי בעד, אני אוהבת לגור עם אנשים שאני אוהבת , להציק להם ולראות אותם בפיגמות
לילה מקסים לכולכן... טורטית, תודה תודה תודה באמת שעשית לי את היום עם זה... נתת לי נקודה למחשבה... אולי החזון שלי ישתנה
ויש לי שותפה לחזון nuritpm, אז יקרתי מה את אומרת?

nuritpm

New member
לא מחליפה את החזון !!!

אפשר שני פרוייקטים מיטלי?!? הראשון נשמע לי בעל חשיבות עליונה. לגבי השאלון של טורתית יקירתנו השנונה ביותר... מסכימה עם מכשפופה שלנו, נטיה מינית לא גורם מרכזי בבחירה סביבת המגורים. אשמח מאד בלי שום קשר לגור בקרבת חברותיי שאני אוהבת ומרגישה נוח בחברתן. גם לי אין שום בעיה עם תוויות, אני אני עצמי עם כל מה שבי ומי שרוצה לתייג או לשים תווית כי זה עושה לו סדר בראש, אז לבריאות! יום טוב, אינשאללה!!!

מיטל225

New member
nuritpm ...

בהחלט אפשר שתי פרוייקטים. אז מתי פגישת העבודה שלנו, תזכירי לי?
יום מקסים

נשמע כמו הולילנד..

מענין מה היתה אומרת על זה לאה גולדברג...הגדילו אחוזי בניה בצורה משמעותית!!! כמה הערות: 1. אני לא פולניה. רק אשתי. תאמינו לי שפולניה אחת זה מספיק קטלני בבנין כזה ובמחשבה שניה גם בכל בנין אחר... 2. טורטיתתת
כנראה שאין פרוטקציות
.....בנינו על הפנטהאוס. במקום זה אנחנו גרות בקומה השניה בדיוק מעל הסוס ובואי נאמר שגם מהדירה שלך בקומה מעלינו לא עולים רק רעשים של כירסום טורטיות..(בחיאת, יש לנו שתי בנות קטנות). 3. אוקינוס ..שיחקת אותה בקומה ה-12....אולי אקפוץ לקפה מתישהו... בכל אופן, הסיפור הזה מתאים יותר לפורום כזה מאשר בואו נאמר... "סבא אליעזר והגזר"
ועכשיו לתוצאות הסקר: האם הייתן מוכנות לגור בבנין גאה? בכיף אבל לא הייתי משקיעה מאמצים מיוחדים כדי שזה יקרה. יותר חשובה סביבת המגורים, חינוך הילדים, שכנים טובים, פוטנציאל השבחת הנכס, העיר, השכונה וכו'... האם הייתן מוכנות לגור בתוך הקהילה? אולי בקיבוץ. בטח היו מתנקשות בי אחרי חודש או מסנג'רות אותי לעבוד ברפת... האם מגורים משותפים כקהילה "חונקים" יוצרים תיוג? לדעתי כן. לדעתי, נטיה מינית היא לא מכנה משותף מספיק חזק כדי להתאגד במגורים משותפים. היום גם אין צורך בגטאות מכל סוג שהוא. האם בניין מסוג זה הוא חממה או מגבלה לילד של הורים גאים? לא חממה ולא מגבלה. הבנות שלנו מבסוטיות מהחיים. הן יודעות שיש כל מיני סוגי משפחות ואין להן בעיה עם זה. בהזדמנות זו אני רוצה להמליץ על ספר הילדים "שני אבאים". ערב טוב לכולן

היי לאן נעלמה התגובה שלי?:(

כתבתי כי בשל פחד הגבהים שלי ואהבתי לסוסים אני רוצה לגור עם בלוז והסייח! אבל וואלה גם עם מיטל זוגתה ובראוניז אפשר:)

בלוז10

New member
הוא מתוק ואני מתה עליו הייתי מתה לגור איתו

מקווה שבעתיד יתאפשר לי ויתמזל מזלי

תנסי את קליפות האבטיח! רק אותן לא את הבשר

עצמו! מניסיוני הם אוהבים את זה! אני אוכלת תאבטיח ושומרת את הקליפות לסוסים:)

ji ji

New member
ומה איתי??

למה לא קנו גם לי דירה? ויותר ברצינות יש משהו סוגר להיות בחברה הומוגנית זה לא נותן לי תחושה של קבלה (לא חוכמה שאנשים שדומים לי יקבלו אותי) אבל אין יותר כיף מפרצופים מחייכים שיורדים לטיול בשכונה

טורטיתת

New member
בניין נוסף בשלבי בניה ../images/Emo8.gif

יש מצב לרכישת מוקדמת מקדמה מתבקשת....עדיפות למשלמות בטורטיות... אני אישית בעד לגור כן בכפר / קיבוץ עם הרבה ירוק וחיות מסביב. אשמח לשכנים מכל הגוונים והצבעים, אין ספק שקהילה תומכת היא מחבקת אבל אני לא בעד דגלים מצעדיים ותהלוכות, ההכרה בעצמך היא החשובה כאן. ואן ספק לחנך ילד/ה בתוך קהילה שכזו (לדעתי האישית בלבד) רק פותחת ומעצימה את הילד לקבל את השונה האחר בצורה בריאה יותר.
בגדול המגדל היה צריך להיות בעל 36 קומות (כמניין חברות הפורום) אבל היתר בניה לא קבלתי וחששתי "לחפור" יתר על המידה, אז את מי שהחסרתי אל חשש בניניים נוספים יקומו בעתיד הירוק...

פאמקי

New member
טורטית יקירתי

מניין הנשים כאן אינו נפסר ע"פ מי שמגיעה למפגשים
אנו הרבה יותר... ובאשר לשאלה שלך- מבטיחה לענות באריכות בקרוב.

בלוז10

New member
דירה להשכיר

האם האתן מוכנות לגור בבנין גאה? כן היה דווקא כיף האם הייתם מוכנות לגור בתוך הקהילה? כן אין לי בעיה האם מגורים משותפים כקהילה חונקים יוצרים תיוג? לא חושבת שחונקים זה הכל תלוי בנו וכן יש תיוג גם אם נירצה או לא אבל אותי לא מענין התיוג האם בנין מסוג זה הוא חממה אן מגבלה לילד של הורים גאים? אני חושבת שזה הרבה תלוי בנו כהורים איך אנחנו מקבלים את עצמנו אם אנחנו שלמים זה הבסיס לאחר מכן זה לא משנה איפה תגורי הבית שלך חממה עבורו

אוססונה

New member
לא, איני מוכנה.

בוקר טוב! אני יודעת, כי "טורטית", כתבה בהומור. אך, בעיקרון, איני מוכנה לגור, בבניין כל שהוא, בו האוכלוסיה המתגוררת בו, "הו-מוניה", או "חד גונית" מכל סוג שהוא. (בלשונה, של הסבתא "סעדה"...). אני מייחלת להתערות עם כל סוגי האנשים בעולם, בלי תוויות. אני מאוד מאוד "אופטימית", כי אנו הנשים, (הו-מוניות, או סטרייטיות), יכולות להסתגל לכל מצב. אני מאחלת, לכל הנשים, כי תהיינה להן דירות משלהן, מבלי לחפש "דירה להשכיר", מדי שנה בשנה, כפי שיש לנו.

למעלה