דירה להשכיר

דירה להשכיר../images/Emo162.gif

הייתי לחוץ על השכרת דירה. ניגשתי למשרד התיווך ונעמדתי מול שורת שולחנות מתלבט למי מהמתווכים לגשת. לפתע דלת הזכוכית הכהה של משרד המנהל נפתחה הסתכלתי וראיתי אותה. אולי בגלל שכבר חודש לא שכבתי עם אישה אולי בגלל הבושם שלה, הרגשתי שאני פשוט רוצה לשכב איתה. מן תשוקה בסיסית לאישה חושנית. היא הסתכלה עלי ושאלה "מה אפשר לעזור?" אמרתי שאני מחפש דירה עם נוף לים......בדחיפות. היא הזמינה אותי למשרדה נכנסתי אחריה מהופנט מישבנה. היא חיפשה במחשב בזמן שהרחתי את שערה והסתכלתי על חזיית התחרה שהציצה מחולצתה. לפתע היא קמה לקחה את מפתחותה ואמרה בוא יש לי.....נכנסתי למכונית המנהלים שלה מציץ על רגליה הארוכות..הערכתי שהיא נושקת לארבעים אשת קריירה מצליחה. הגענו למגדלי האופרה....עלינו לקומה 15 היא הוציאה מפתחות ופתחה דלת של דירה מרוהטת... נראה היה שעוד גרים בדירה....הסלון מהודר משקיף לחוף.....חדר נוסף קטן ואז נכנסנו לחדר השינה. ארון ענק, ג´קוזי פינתי לשניים ומיטה זוגית ... דירת תענוגות אמיתית. כשראתה שהבחנתי בויברטור שניצב על השידה ליד המיטה היא חייכה...אלי...ניגשה אילו בהילוך מעכס ולקחה אותו בידה. איך הדירה שלי היא שאלה... הביטה אלי.... ונשכבה על המיטה. היא הרימה את רגליה, הציבה את עקבי נעליה הגבוהים על המיטה בפיסוק רחב.... "אני אשמח אם תרד לי" היא לחשה מלטפת את הויברטור בידיה.... הרגשתי את רטיבותה שנשקתי את הבד של תחתוניה הדקיקים ...החדרתי אצבע ארוכה לתוכה מרגיש את חממימותה, משתוקק לטעום את צוף תשוקתה .... הזזתי את תחתוניה....וטעמתי אותה....מעביר את לשוני על השפתיים העדינות ומלטף בעדינות את הדגדגן הבולט. עטפתי אותו בשפתי שואב אותו לפי ומלטף אותו בלשוני.....הייתי עדיין לבוש שהרמתי אותה ....הופך אותה מעלי, מפסק את רגליה מעל פי ...גורם לה לאונן על לשוני....בשלב מסויים הזדחלתי מתחתיה .....מנסה לפתוח את מכנסי ....לפתע ראיתי אותה עדיין על ארבע מחדירה את הויברטור לתוכה.... הסתכלתי ....המראה שלה מתענגת ..היה מדהים.... שערה האדום... הקולות שהשמיעה ....הטעם שלה...חוויה מטרפת חושים. התפשטתי באיטיות ...מסתכל עליה.. נהנה...ואז נעמדתי מאחוריה משפשף את קצה אברי בין רגליה.....שהוציאה את הויברטור....נכנסתי לתוכה...הרגשתי את הויברטור רועד שחדרתי לתוכה. לפתע היא רגליה החלו לרעוד ישבנה נדחף בכוח לעברי .....חדרתי לתוכה אוחז במותניה ....כמעט גמרתי איתה. לאחר שגמרה היא ביקשה שאשכב על הגב....התיישבה עלי....והחלה להזיז את גופה במין ריקוד בטן חושני ..הסתכלתי על שדיה הכבדים ועל הויברטור שנצמד לביטנה וקצהו כמעט נוגע באיברי....היא רכבה עלי כמו מתפללת עצמה את עינה גומרת פעם אחר פעם......בבוקר המשכנו ....להתענג זה עלז ו וזו על זה.... וכך זה נמשך במשך שבוע... כל בוקר היא אמרה אולי היום נמצא לך דירה.

תגיד יש לי שאלה,

במשרד הזה יש גם מתווך שכזה?
אני רואה שהרווחת בגדול, אני מקווה שהיא מצאה גם דירה
אבל כל מילה ומילה מהולה בעונג אדיר כל הכבוד. מלאכית כחולה

דירה להזקיר (דירה להשכיר חלק ב´)../images/Emo162.gif

התעוררתי משערה המתולתל שטייל על החזה שלי בדרך למטה. "איך אתה רוצה את הביצים שלך על הבוקר" שאלה ...."ריקות" חייכתי אליה. היא הרמה מספר טלפונים וכעבור חצי שעה היינו כבר בדרך ליפו לראות דירה עם נוף לים בפרויקט אנדרומדה היוקרטי. עלינו לדירת הגג....מיכל הוציאה מפתחות ופתחה את הדירה ואני אחריה עדיין מעריץ את ישבנה. לפתע עצרה מול פתח חדר השינה ואני כמו דביל כמעט נתקל בה. הצצנו פנימה ראשנו כמעט נוגעים זה בזה....שומע בקושי את נשימותיה הכבדות...ומידי פעם מתוך החדר קולות מציצה ברורים. ואז ראיתי מה קורה בפנים.....בחור צעיר לא יותר מ 18 שכוב על המיטה ואישה מענגת אותו...מוצצת נושכת מפיקה מפיו קולות עונג הולכים וגוברים....בהתחלה ראיתי אותה מהגב ישבנה מופנה לעברנו...ישבן ברזילאי מלא...רגליה פסוקות...ואצבעותה מלטפות את הדגדגן שלה...מידי פעם מחדירה אצבעה פנימה מרטיבה אותה...... לאחר מספר שניות של הערצה שלחתי יד והרמתי את החצאית של מיכל ....היא הייתה כבר רטובה לגמרי.. כאילו לא גמרה לפני שעה..פתחתי את מכנסי ושחררתי את איברי...נצמדתי אליה מאחור...וחדרתי לתוכה. ידי האחרת מלטפת את שדיה הכבדים...ולשוני מענגת את אוזנה.....הצמדתי אותה לקיר .....וחדרתי לתוכה פעם אחר פעם ..מבטה היה נעוץ בישבנה של בעלת הדירה. לפתע התנתקה ממני.....נעמדה על ארבע והחלה לענג את האישה בלשונה.....נעמדתי מאחוריה שוב חודר לתוכה שהיא מלקקת אותה....לפתע הזדחלה מתחתיה מפסקת את רגלי האישה מעל פיה ....אוחזת בישבנה וגורמת לה לאונן לה על הלשון בזמן שזו מצצה לגבר אחר..... ואני שוב בתוכה ...כמעט מתפוצץ מרוב תשוקה .....מבין ששיחת הטלפון הכחולה ששמעתי בבוקר היתה כשציללה לחברתה לאחר שבערב הקודם שמעה על הפנטזיה שלי....אני אוהב נשים חושניות שיודעות מה הן עושות.

The-Saint

New member
בדיוק תכננתי לעבור לתל-אביב...

אולי יש לך את הטלפון של הסוכנת ?

פנטהאוז (דירה להשכיר חלק ג´)

עלינו לדירת הגג בבנין המשקיף על המרינה..... מיכל דפקה על הדלת המעוצבת. הדלת נפתחה ובפתח עמדה אחת הנשים החושניות שראיתי בחיי בחלוק רחצה שהיה מהודק על מותניה הצרות. היא הכניסה אותנו פנימה ..... ראיתי מטבח מעוצב וחדר שינה די סטנדרטי. היא פתחה את הוילון בסלון ונשבתי בנוף עוצר נשימה. יצאנו לגג ושם במרכז עמד גקוזי ענק ומיטת עיסוי מיקצועית. "אני אוהבת שמעסים אותי אחרי הג´קוזי" היא אמרה בגלל מבטנו השואל. "רוצים להכנס ? " שאלה. מיכל חייכה ...ידעתי שכבר נדלקה עליה.....< מכיר את טעמה בנשים...... > התפשטה ונכנסה לגקוזי הענק. בעלת הבית הסירה באיטיות את החלוק והגוף המדהים שלה השאיר אותי בלי מילים. צווארה הארוך שידיה הזקופים הפיטמותה הכהות ...ביטנה השטוחה...הורדתי את מבטי ....לעבר מפגש רגליה הארוכות..... היא היתה מגולחת לגמרי....והרגשתי בבטן תשוקה להרגיש את טעמה. היא שקעה בתוך המים שוחה לעבר מיכל ....התפשטתי במהירות הגדולה ביותר שאברי המתעורר התיר לי. הן כבר היו שקועות בליטופים כשהתקרבתי אליהן....מרגיש כמו בחלום ....לפתע קמו ויצאו מהג´קוזי ..הסתכלתי עליהן מתרחקות כמו על חלום שנגוז......ואז בעלת הדירה נשכבה על מיטת העיסויים ומיכל החלה לעשות את רגליה ....ישבנה.....היא ליטפה אותה בין רגליה. הבטתי מוקסם.... בעלת הדירה התהפכה ופיסקה את רגליה....ראשה של מיכל נבלע בתוכה ...תלתליה זזים מעלה מטה ... יצאתי ונעמדתי מאחורי מיכל ...חודר לתוכה. נהנתי לראות את ראשה של מיכל זז בקצב זהה לקצב שלי. כאילו יש לי חלק בליקוק שלה........פתאום הרגשתי שגם אני רוצה ללקק לה... והצטרפתי למיכל ..לשונותנו התערבבו על הדגדגן שלה גורמים לה להאנח....מידי פעם שקענו שנינו בנשיקה רטובה, מזניחים אותה לכמה שניות ושוב מלקקים. לאחר שגמרה פעם ועוד פעם.....מיכל נעמדה מעליה מפסקת את רגליה מעל לשונה של בעלת הדירה ....נעמדתי בין רגליה של בעלת הדירה וחדרתי לתוכה ... הרגשתי נמס בתוכה ....ליפטי את הדגדגן הבולט בזמן שחדרתי לתוכה.....ומיכל ליטפה את פיטמותה... הסתכלתי על מיכל ....היא הזיזה את האגן מאוננת על לשונה... בדיוק בקצב שלי.....הרגשתי מתי היא הולכת לגמור כאילו אני מזיין אותה ולא את בעלת הדירה.....התנשקנו ...... וגמרנו ביחד..... השמש שקעה שנכנסנו שוב לגקוזי....השקיעה היתה מדהימה....שבעלה הצטרף לחגיגה.

ועכשיו,

מאוד מאודדדדדד חם לי, יש אולי במקרה עוד חלק?
אתה יודע יש וילות שלא ראית, קוטג´ים, אז לך לראות , תעשה, תתענג, ותבוא לספר לי
מלאכית כחולה

לכחולה

מלאכית אני מעדיף ללחוש לך את זה באוזן אגב שכחת אצלי את העיגול הכחול שבדרך כלל מתעופף מעל הראש שלך.... מזאתי אותו מתחת למיטה...הוא כניראה נפל..אני מתאר לעצמי מתי...

לך בנדיקטין היקר

אין לי בעיה, אין לי שום בעיה בכללף אני מוכנה לשמוע תמיד
ואני חיפשתי אותו וחיפשתי, תודה שמצאת, תשמור אותו לפעם הבאה
מלאכית כחולה

למעלה