דירה חדשה

colombo111

New member
דירה חדשה

אנו עוברים לדירה בשכירות שגרו שם חברים שלנו. היינו רוצים לדעת האם צריך לעשות משהו כדי ל"טהר" את האוירה בבית כדי שלנו יהיה דף חדש ולא המשכיות של החיים של החברים שלנו
 
בוקר טוב

קיראו כאן והיו עירניים. מה שנמצא בבית, נמצא בבית...גם טיהור לא יכול "להעיף" את מה שהיה. האפשרות האחרת היא להחליף דירה... "דף חדש" הוא מושג/מונח שאומר משהו שקשור בכם. משאלה שלכם.בד"כ זו עבודה עצמית רבת שנים וגם בד"כ מגלים שזה לא דף חדש אלא המשך של הדף הקודם... קיראו את ההמלצות, ויש עוד מאמרים שיכולים לעזור כמו מאמר על טיהור, שפע, קריירה ועוד והיו מאוווד עירניים. שימו לב להתרחשויות שקורות בבית ששכרתם החל מהשבוע השישי למגוריכם בו.כדאי תמיד לשים לב למה שקורה בבית. זה אומר משהו על הבית, ודף חדש קשור בכם לא בבית. צר לי שאינני מעודדת אבל...גם לזרוע זרעי שמחה לא מפוכחים, אינני רוצה. כמובן שאינני יודעת במה מדובר, איזה חיים היו לחברים שלכם אבל...אני אומרת בצורה מאוד ברורה והחלטית: היו עירניים כי כבר יש ממצאים.
 
באותו העניין -

גם אנחנו עברנו לדירה שכורה, והגענו לשבוע השישי למגורינו בו. לא ידועים לנו הרבה פרטים על הדייר שגר שם לפנינו, מלבד העובדה שהוא קנה בית חדש, באזור מצוין ועבר לגור בו. לא כ"כ הבנתי מדברייך "כדאי לשים לב למה שקורה בבית". האם את מתכוונת למה שקורה לבית עצמו, או למערכות היחסים של דיירי הבית? אשמח מאוד לקבל טיפים לגבי מעבר לדירה שכורה או בכלל לגבי מעבר דירה. למה כדאי לשים לב במיוחד? על מה כדאי לשים את הדגש? האם יש עצות לעשה ואל תעשה? תודה רבה!
 
בוקר טוב

יש קורלציה ברורה, התאמה, בין מה שקורה לדיירי הבית והבית. אנחנו חיים במרחבים שמשפיעים עלינו כי אנחנו משפיעים עליהם, וחוזר חלילה. מעברי דירות הם התחלות/סיומים. לכל מבנה יש את הפוטנציאל שלו לכאן ולכאן. כל אדם שונה מחברו ולכן כל אחד מגיב בצורה שונה לקיים. בתשובה לשאלה שקראת, הגולש ציין משהו שמבהיר את העובדה שהתרחש בבית זה כבר משהו שהוא אינו רוצה שיקרה לו. מאחר ולפי הפאנג שוי, יש להתיחס לדברים אלה שמתרחשים בחייהם של אנשים, ביקשתי ממנו להיות עירני לחייו. זה לא מוחלט וברור שמה שקרה לדיירים הקודמים, יקרה גם לו אבל...כדאי לשים לב. אם יש כבר ממצאים, כדאי להתיחס אליהם. קיראי את מאמר הפורום על השכרת/קניית בית. בהצלחה
 
למעלה