דירה חדשה...

bacci chi

New member
דירה חדשה...

שלום לכולם! לפני יומיים אני ובן זוגי עברנו לדירה חדשה ותהיתי אם ניתן לקבל ייעוץ לגבי חדר השינה... אם זה נהוג ובסדר, אוכל להעלות תמונות שצילמתי לפי המצפן... תודה רבה! בת חן

את יכולה להעלות תמונות

אבל צריך גם שירטוט. לא הייתי אומרת שמה שניתן בפורום אינטרנטי הוא "יעוץ". יעוץ יכול להיעשות רק במקום עצמו ובבדיקת השטח כולו ולא רק חדר השינה. מקסימום, אפשר לתת איזה כיוון חשיבה נוסף/אחר/שונה... לא יעוץ מה הסיבה שאת מתמקדת בחדר השינה? בשעה טובה ומוצלחת

bacci chi

New member
בגלל הנזילה

בצינור שגילינו בקיר שמחבר את השרותים וחדר השינה... מהתחום שאני מגיעה ממנו, זה לא בדיוק אומר טובות. וצריך להתחיל איפהשהו לא?

אז לפני הכל,

מתי תתוקן הנזילה? הוסיפי שירטוט ואימרי מה את מבקשת מהפנג שוי? מה עם החורים שיש בקירות? מה קורה ביתר חלקי הבית?

bacci chi

New member
אז ככה...

בתקווה, בעזרת השם, אם ירצה האל, ישתבח שמו לעד, טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה, מלח מים וכו'....
היום תתוקן הנזילה. לגבי סרטוט זה יקח קצת זמן אבל אראה מה אני יכולה לעשות מהזיכרון ועם תוכנת הצייר. רוצה להכניס הרמוניה ולסלק גורמי מחלוקת וחוסר הבנה. גם שפע פיננסי לא יזיק... איזו זריקת עידוד לקריירה.
לגבי החורים בקירות... זה מה שנשאר מהדייר הקודם. אני מקווה לכסות עם תמונה או קישוט עד שיגיע הזמן לסייד. החור הגדול והמרובע נוצר בכוונה כדי לגלות מאיפה מגיעים המים...
אמממ טוב, אני ניגשת לצייר את הסרטוט לגבי הבית כולו.... לכלול רהיטים נכון? המון הומן המון תודה!!!! בת חן

bacci chi

New member
כיוונים

חדר השינה הוא החדר בפינה הימנית עליונה. צפון חוצה את הבית מהפינה הימנית עליונה, דרום בפינה השמאלית תחתונה. מבקשת להיעזר בפנג שוי להביא לחיי הרמוניה טובה יותר והצלחה בקריירה. מודה על תשומת הלב.

למעלה