דירה חדשה

סנטינו

New member
דירה חדשה

שלום , אני ובן זוגי עוברים לדירה חדשה (שכורה) בעוד שבועיים. מאחר ולהביא מעצב פאנג שואי זה קצת יקר לנו - אני לומדת לבד מספרים. אך נתקלתי במס' בעיות: 1. אני מציירת תוכנית קומה על מנת לקבוע את המרכז וכן לקבוע כיוונים בעזרת רשת 8 הכיוונים. אני לא יודעת האם להתיחס לדירה כקומה אחת או כשתי קומות כי ישנה הפרדה של 6 מדרגות בין הסלון לשאר החדרים (מעין שני מפלסים)? האם לצייר לכל מפלס תוכנית קומה נפרדת? 2. האם צבע צהוב מתאים לחדר עבודה? תודה מראש

שלום סנטינו

1. מזל וברכה לדירה החדשה 2. כל מפלס שהוא מעל 3 מדרגות נחשב כקומה חדשה ופורשים עליו מפה חדשה 3. מה מטרת חדר העבודה? עבודה משרדית? יצירתית? חשיבתית? האם יהיו בו מפגשים עסקיים? ישמש כמרכז תקשורת ועוד שאלות כאלה... צהוב (הגוון החזק) עלול לגרום לעצבנות כדאי להשתמש בו בזהירות לילה טוב

סנטינו

New member
חדר עבודה

חדר העבודה ישמש בעיקר ללימודים - ומעט לעבודה בעלת אופי יאנגי הדורשת יצירתיות רבה . עוד שאלה קטנה ... אני רוצה לשים דגש בבית בעיקר על זוגיות והצלחה עסקית-כלכלית. יש לך טיפים/דגשים בשבילי
? תודה...

טוב...

זוגיות - בצד הדרום מערבי של הבית או חדר כלשהו הוסיפי משהו שמסמל עבורך אהבה וזוגיות. חפצים בזוג הצבעים הם וורוד, אדום/לבן שפע - הסתכלי במוד הפורום למעלה, יש שם טאגליינס (ההודעות שרצות לרוחב הדף) יש שם הודעה שלמה על שפע בהצלחה

למעלה