דירה זמנית

דירה זמנית

קודם שאלה כללית - האם המיקום של הבית ביישוב (מרכז, צפון, דרום-מזרח וכו') אינו חשוב מאוד ומשפיע גם
בן הזוג שלי (24.10.68) רוצה שניפרד. כרגע אנחנו בפרידת "ניסיון". הוא נשאר בדירה (הקטנה מאוד שלנו, רצינו לעבור) ואני עברתי לדירונת של קרוב שפנויה במשך השבוע. בנוסף אני מחפשת עבודה כבר חצי שנה. הדירה שאני נמצאת בה היא של חדר וחצי והיא מלאה דברים. רציתי לנקות ולסדר פה הכל - אבל היה נראה לי שאני לא אעשה אז שום דבר אחר, ובנתיים סידרתי וניקיתי חלקית. על פי הגישה של חפצים שהיו של אחרים - הרי שכל שהייה או מגורים באכסניה/מלון/צימר/דירת חברים או משפחה - למעשה משפיעה עם האנרגיות של אותם האנשים.
מה היית ממליצה? בן הזוג שלי סידר את הדירה שלנו - מבפנים ומבחוץ. ביטל את פינת העבודה שלי (שהיתה על שולחן ענק, ופרק אותו והוציא אותו מהבית.) לדבריו כשאתחיל לעבוד ממילא לא אזדקק לפינה זו, באותו המקום הוא שם את הספרייה שמכילה כמעט רק דברים שלי. עכשיו יש הרבה יותר חלל פתוח והרגשה הרבה יותר נעימה ו'ביתית'.
האם השינוי הוא לטיהור ואיוורור או ש'מסלק' אותי משם לדעתך?

בוקר טוב רוצה

לשאלתך הכללית - המיקום בישוב משפיע ויש לכך פרמטרים שונים שביניהם גם הכיוונים אבל לא רק. לשלאתך הבאה - שהייה בצימר/אכסנייה/צלון וכן הלאה,משפיעה על האנשים שגרים בהם, בהחלט.לפרק הזמן ששוהים בו. לכן יש מקומות שהם יותר מבוקשים, ויש כאלה שפחות. מן הסתם, אנשים חזורים למקומות שעשו להם טוב ולא להיפך.כשמתגוררים בצימר/מלון לפרק \מן של סופשבוע אי אפשר להתיחס לכך כאל הבית שלך.בכל מקרה ההשפעה תהיה קצרת טווח. האמירה לגבי חפצים של אחרים דיברה על חפצים שנלקחים מבתים אחרים ואנחנו שמים אותם בביתינו מכל מיני סיבות שלכל מי שחושב אותן הן נכונות ואמיתיות.אין חלוק על כך רק ש...שיש לקחת בחשבון שכל חפץ נושא איתו אנרגיה.לעיתים זה יכול להפריע לנו ומבלי שנהייה מודעים לכך ולעיתים לא... כשמוקם בית מלון או צימר, מטרתו היא אירוח לזמן מסויים,בד"כ קצר, לתת מנוח ומרגוע לנפש. זה לא המקום שממנו יוצאים לחיי היום יום.אני מקווה שזה ברור. קשה לי לומר את כוונותיו של בן זוגך אבל נראה לי שהוא אמר אותן בעצמו, ציינת את זה - אמרת "בן הזוג שלי (24.10.68) רוצה שניפרד"...זה ברור לא? מה בעצם את מבקשת ממני?

מה אני מבקשת...

קודם כל לדעת אם השהות שלי בדירה לא שלי - לפרק זמן חשוב מבחינתי שיימשך לפחות חודש - דורשת שינויים רציניים במקום בכדי שהוא יכיל אוירה טובה עבורי - כדי שאוכל להתמקד בדברים שחשובים לי (התפתחות אישית ושלווה במקום הראשון ואחריהן זוגיות וקריירה - שכנראה יתקדמו בעצמן אם אפתור את הנושא הראשון).

כל פרק זמן חשוב

דבר ראשון, לא ראיתי סימן שאלה, מה השאלה? דבר שני, שום דבר לא מתקדם בעצמו, הכל עבודה שלך.

למעלה