דירה ברמלה

GR8 G I R L

New member
דירה ברמלה

יש מישהו שגר שם? חבר שלי עובד באסף הרופא.. זה ממש כמה דקות משם.. ואנחנו רוצים לגור ליד העבודה שלו! הוא עובד הרבה יחסית וגם לומד.. בקיצור אין לו הרבה זמן ביום ולכן כשהחלטנו סוף סוף לעבור לגור יחד הבנו שזה יהיה מקום שקרוב לעבודה שלו! חפשנו ברחובות ראשון אבל הכל מאד יקר.. לכן החלטנו לחפש ברמלה/לוד עם עדיפות לרמלה כי זה קרוב יותר.. הענין הוא שאני מפחדת לגור שם! לא יודעת לחזור בלילה לבד הביתה אחרי עבודה והוא עובד נניח.. קצת מלחיץ אותי.. או שאולי הכל סטיגמות ורמלה לא יותר מסוכנת מאשדוד?? אשמח אם תגידו לי מה דעתכם בנידון.. תודה רבה ואחלה יום
אושן.

Jazz Singer

New member
אושן../images/Emo24.gif

שנים לא ראיתיך...
בכל מקרה, יש לי חברה שגרה ברמלה ואני לא חושבת שרמלה מפחידה יותר ממקומות אחרים שאני מכירה. מצד שני, זה תלוי איפה ברמלה. פעם אחת הייתי צריכה לנסוע לפיקוד העורף ועברתי דרך שכונות לא שכונות, היה ממש לא נעים. צריך למצוא שכונה טובה ואני מוכנה לברר בשבילך אם בא לך.

GR8 G I R L

New member
../images/Emo13.gif

אני מאד אשמח אם תוכלי לברר לי... אני אשכרה מפחדת מהאיזור למרות שאמרו לי שזו סתם סטיגמה
תודה רבה בובה

gesus

New member
בנס ציונה בדקת?

מה התקציב שלך, אולי אני אוכל לברר לך לגבי דירה שם.

GR8 G I R L

New member
התקציב כרגע מסובך...

חבר שלי לומד וכל הכסף של המשכורת שלו הולך ללימודים.. אני משתכרת 4 אלף כל חודש... מקוה אולי לעלות ל4 וחצי 5 אבל בנתים זה 4 ואני חייבת להיות בקרבת מקום לרכבת כי אני עובדת בהרצליה.. כך שכרגע כנראה אני אשלם שכר דירה... לכן אנחנו לא יכולים להרשות לעצמינו משהוא יקר.. לפחות בחצי שנה הקרובה וזה חייב להיות קרוב לאסף הרופא כי הוא גם לומד וגם עובד וגם רוצה להיות איתי קצת..

בימבל 1

New member
יש לי ידיד שגר ברמלה

עם חברה שלו והם די מרוצים, אבל הם גם כמעט לא נמצאים בדירה במשך היום. נראה לי שזה תלוי באיזה שכונה גרים, כמו בכל עיר אחרת. מה התקציב שלכם? ברחובות יש דירות טובות וגדולות במחיר סבבה. אפשר למצוא דירה 3 חדרים ב-400$-420$ ליד המכון (נחשב איזור מעולה). הייתה תקופה שגרתי בשכונת חבצלת, ששם אפשר למצוא בית פרטי 3 חדרים ב- 450$-500$, קרוב לכביש 40 , וזה 15-20 דקות מאסף הרופא (הייתי נוסעת כל בוקר לשם). הכל תלוי בתקציב שלכם. מה לגבי בית דגן? בדקתם?

למעלה