דירה בבודפשט

reuven4u

New member
דירה בבודפשט

שלום רציתי להתיעץ איתכם לרגע... אני יודע שזה לא פורום נדל"ן - אבל חשבתי להתחיל כאן.... ברשותי דירת 3 חדרים (94 מ"ר) ב marek jozsef u. VII ker. קרוב מאוד ל liget. וקרוב לאניברסיטה לווטרינריה. הדירה במצב די על הפנים, כרגע מושכרת לחבר של חבר ילדות בגרושים ממש. אני מבקש את העזרה של משהוא - שיש לו\לה ניסיון עם נכסים בהונגריה. מה כדאי לעשות איתה למכור\לשפץ ולהשכיר לישראלים\איפה מוצאים ישראלים כאלה\... אני פתוח להצעות..

טומי*

New member
דעתי בענין...

שאם אתה לא זקוק לכסף,אז בטח לא מוכרים נכס במקרה הזה דירה מה שכן שיפוץ כן ולהשכיר גם כן.אם אתה נוסע לפעמים לבודבשט הייתי מציע לך לפנות לסטודנתים ישראלים שלפי עומדן לא רשמי יש כמה אלפים שלומדים בהונגריה.יש לי כמה וכמה חברים הלומדים שם,ואפילו באוניברסיטה לוטרינריה.למצוא ישראלים לא חושב שבעיה,הרי הם בכל מקום.יש אפשרות גם לפרסם מודעות בעברית בלוחות מודעות בקמפוסים השונים

טומי*

New member
ועוד דבר...

יש לי חבר בבודפשט שעוסק בשיפוצים ונדל"ן אם תצתרך אתן לך את הטלפון שלו

lazros

New member
לבד ועוד מישראל יהיה קשה לטפל בנכס

אבל יש סוכנויות נדל"ן שמטפלות בדיוק בנושאים כאלה ואתה רק מקבל את הכסף לחשבון כמובן בניקוי ההוצאות. כפי שציין טומי לא מוכרים נכס.

מכירה את האזור...

בכל מקרה, הייתי עושה שיפוץ עזה, שמפריד לשתי יחידות לסטודנטים... אז, לא בעיה להסעיר...
מכירה מישהיא, שמומחה לתכנון דברים כאלה...

sea mad

New member
לא למכור

לא למכור דירות בבודפאשט הערך שלהם עולה מיום ליום ! ברגע שהונגריה תהיה באיחוד הנכס שלך יהיה שווה עוד יותר! תשפץ ותשכיר, לפי בדיקה שערכתי התשואה הגבוה ביותר לנכס זה בבודפשט, בהתחשב יחס עלות מול הכנסה. אם היה לי כסף גם היתי קונה שם. בינתיים נעבוד

למעלה